Keresés

Részletes keresés

szódás love Creative Commons License 2003.07.18 0 0 2350
Szevasztok, méjdenes teskók!
Régóta olvasgatlak benneteket, bár csöndben, nem hozzá-beleszólva.
Hogy most nem jönnek, ez nem meglepő.
Itt leszarják őket. Sehol nincsenek meghirdetve, abszolút csak szájról-szájra terjed, hogy jönnek.
Most, mikor itt voltak, délelőtt visszavittem egy filmet a kölcsönzőbe, ahonnan aznap nem hoztam ki semmit sem, mondván, hogy ugye koncert.
Kiderült, hogy a tékás csaj is fan, de gőze nem volt róla, hogy jönnek, és hogy aznap... Ő is jött volna, előtte úgy intézi. De nem.
Kis propagandával megtelt volna stadion, de ahogy 3 éve, úgy most sem áldoztak erre.
Gondolták, ami nyereséget hoz, annyi összejön reklám nélkül is, a többletnézők behozatala reklámmal meg már nem rentábilis, mert a hirdetések nélkül betérő nyolcezer ember is hasznot hoz, a másik nyolcat behozni reklámmal meg... Annyit hoznak, amennyibe az értük gründolt reklám is kerül, úgyhogy inkább hagyják az egészet.
Ez még önmagában érthető is valamelyest, viszont a Kisstadion elég szarul néz ki félházzal egy ilyen együttes fellépésekor úgy, hogy a város másik fele a spórolás miatt teljes tudatlanságban alussza át a nagy estét. Kétszer játszottak bő félház előtt, és mert ez most amúgy sem akkora eu-turné, mint az előzőek, azokat a helyeket húzták ki a listáról, amelyeken nem tapasztaltak akkora látható és mérhető érdeklődést.
Az új albumot várom, kíváncsi vagyok, nagyon nyerset ígérnek, olyan zeppelineset, bár megjegyzem: a NO PRAYER hangzása is zeppelinesen nyers volt, egy régi istállóban vették föl ugye.
Maga Harris mondta, hogy olyan eredetire és élőre sikeredett, hogyha alákevertek volna némi közönségmorajt, a kutya meg nem mondja, hogy ez egy stúdióalbum. A két Blaze-es album is hasonló amúgy.
Hangzásra tehát sok újat nem várok, mert a bő húsz év alatt gyakorlatilag a létező hangzásvilágok mindegyikét bejárta a Maiden, a dalokban pedig tutti, hogy nem csalódunk.
Jah, és írjatok föl a listára engem is, mert ha Prága, ha Lengyelország, én benne vagyok a kalandban. Mondjuk jobb a lenygel kaland, mert ha a koncerten előveszi az ember a magyar zászlót, hogy hadd lássák, mekkorát tévedtek!!!:))), ott nem dugják föl a seggén a becherovkás üveget a torkáig...
Deep Purple-t meg felejtsétek, öt éve kint voltem... Szar volt a hangzás, lelketlen a játék. Akkor sem volt már az agy, vagyis Ritchie, most ráadásul a másik kövület, Lord sem lesz. Ez persze nem jelenti azt, hogy az új verzsön rosszabb, mint a régi, de hogy nem Deep Purple, az is biztos. Inkább a Maiden, higgyétek el!
Bruce Dickinson Creative Commons License 2003.07.18 0 0 2349
Fenébe, nem jönnek turnéra ide??? :((
mingyá megbombázom a szervezőket anyázó mailekkel;)

Cseh koncertre kellene kimenni, mégis közelebb van és jobb a sör;)

Amúgy a Wildest Dreams már jobb koncertverzióban is fenn van a filecserélőkön...-winmx biztos.

Alexander the Great Creative Commons License 2003.07.17 0 0 2348
van.

olyan kis kék matchbox,8 éves voltam mikor kaptam:)

Előzmény: The Evil (2347)
The Evil Creative Commons License 2003.07.17 0 0 2347
király! akkor máris vagyunk hárman. van kisbuszod? :)
Előzmény: Alexander the Great (2346)
Alexander the Great Creative Commons License 2003.07.16 0 0 2346
nekem lenne kedvem menni.
Előzmény: The Evil (2342)
nicko Creative Commons License 2003.07.16 0 0 2345
23-án Z.Z.Top
:)
Előzmény: Wisey_ (2344)
Wisey_ Creative Commons License 2003.07.16 0 0 2344
Jövőre meg majd Judas Priestre is spórolni kell, hátha nem jönnek hazánkba :)

Novemberben lenne Deep Purple, de ezek szerint ki kell majd hagynom...

Előzmény: Wisey_ (2343)
Wisey_ Creative Commons License 2003.07.16 0 0 2343
Lehet! Nov.7, péntek lenne Katowice - az még suli szempontjából is jó. Így inkább csak pénzkérdés a túra. Addig még eldöntöm :) A többit megbeszéljük...
Előzmény: The Evil (2342)
The Evil Creative Commons License 2003.07.16 0 0 2342
Az asszony elenged (elvégre Maiden fan :), Wisey, nincs kedved megint nekifutni Lengyelországnak? Vagy bárki.

Ja Mr W, nálam vannak még a cuccok a Maiden koncert előttről, vmikor majd összefuthatnánk a jövő héten.

Előzmény: Wisey_ (2341)
Wisey_ Creative Commons License 2003.07.16 0 0 2341
Én voltam a lengyel-magyar focimeccsen (Chorzówban, ami közvetlenül Katowice mellett fekszik), kb 20 fős kisbusszal, 8000-ért. Az út kb 10 óra volt, de sok megállással.
Előzmény: The Evil (2340)
The Evil Creative Commons License 2003.07.16 0 0 2340
sőt, Lengyelországban általában két városban is szoktak játszani.

Remélem lesz vmi kis/nagy busz olcsón vhova, és akkor már csak az asszonytól kell elkéredzkedni :)

Előzmény: Alexander the Great (2339)
Alexander the Great Creative Commons License 2003.07.16 0 0 2339
mondjuk lengyelország egy 40 milliós állam,könnyebben összejön 10-15 ezer néző mint nálunk.
Előzmény: nicko (2338)
nicko Creative Commons License 2003.07.16 0 0 2338
be mert mindig a polákoktól jöttek hozzánk. a francba megint vadászhatok a neten a felvételre mint a júniusira :)
Előzmény: Alexander the Great (2337)
Alexander the Great Creative Commons License 2003.07.16 0 0 2337
nicko,The Evil.

Ezt beszoptuk,mert utána mennek amerikába,ázsiába satöbbi.tehát tuti nem lesz.mondjuk én is szivesen elmennék a lengyel bulira,ahogy nézegettem a képeket arról a koncertről,elég forró hangulatú lehetett:))

nicko Creative Commons License 2003.07.16 0 0 2336
lengyelekhez mennek hozzánk nem jönnek :(
Előzmény: Alexander the Great (2334)
The Evil Creative Commons License 2003.07.16 0 0 2335
jól látom no Budapest? és no Bécs :(
a promoterek nem mernek bevállalni 2 Maident 1 évben... el kell jutnom valahogyan Prágába.
Előzmény: Alexander the Great (2334)
Alexander the Great Creative Commons License 2003.07.16 0 0 2334
Dance Of Death turné:

Wed 22 Oct - CZE Prague T-Mobile Arena
Fri 24 Oct - GER Munich Olympiahalle
Sat 25 Oct - GER Stuttgart Schleyerhalle
Mon 27 Oct - ITA Milan Filaforum
Tue 28 Oct - ITA Firenze Palasport
Thu 30 Oct - SWI Zurich Hallenstadion
Sat 1 Nov - SPA Barcelona Pavello Olympic Badolona
Sun 2 Nov - SPA Madrid Palacio Vistalegre
Tue 4 Nov - GER Frankfurt Jahrhunderthalle
Wed 5 Nov - HOL Rotterdam Ahoy
Fri 7 Nov - POL Katowice Spodek Mystic Festival
Mon 10 Nov - FIN Helsinki Hartwall Arena
Wed 12 Nov - DEN Copenhagen Valby Hallen
Fri 14 Nov - SWE Stockholm Globen
Sat 15 Nov - SWE Gothenburg Scandinavium
Mon 17 Nov - GER Hannover Eilenriedehalle
Tue 18 Nov - GER Berlin Arena Treptow
Thu 20 Nov - BEL Leuven Brabenthal
Sat 22 Nov - FRA Paris Palais Omnisports de Bercy

yuntem Creative Commons License 2003.07.01 0 0 2333

seem to mesmerize - CAN'T AVOID THEIR EYES

KA Creative Commons License 2003.06.20 0 0 2332
Ilyet senki nem mondott. Egy szám van (Iron maiden) erről a koncertről valahova kirakva, de már nem sokáig.
Előzmény: el_recortebordes (2327)
2beavis Creative Commons License 2003.06.20 0 0 2331
Viszont az eredeti változat rákerült a Nightmare On Elm Street 5. filmzenealbumra, illetve csak azon jelent meg eredetileg. (később válogatásalbumokra is rákerült, pl. Best of B.D.)
Előzmény: The Evil (2330)
The Evil Creative Commons License 2003.06.19 0 0 2330
Viszont Bruce eredetileg tényleg oda írta, csak amikor Harris meghallotta a számot, rögtön azt mondta, hogy stipi-stopi. Mint filmzenét letiltották, viszont felvették a Maidennel is a számot, kiadták kislemezen, és karácsonykor listavezető lett :)
Előzmény: kihaeennem (2325)
el_recortebordes Creative Commons License 2003.06.19 0 0 2329
:( :( :( :( :(
Úgy látszik mégis elküldte elsőre...
el_recortebordes Creative Commons License 2003.06.19 0 0 2328
Sziasztok!

Nemrég olvastam, hogy valamelyikőtöknek megvan a mostani budapesti Iron Maiden koncert mp3 formátumban. Ez nekem eléggé kéne.
Cserébe tudok adni kb egy tucat Dream Theater bootleget + néhány koncertvideót is.
Email címem: el_recortebordes@freemail.hu

Köszi,
Dávid

el_recortebordes Creative Commons License 2003.06.19 0 0 2327
Hi!

Ha jól emlékszem, valaki itt azt mondta, hogy megvan a mostani Bp-i Iron Maiden koncert mp3-ban.
Van egy rakat dream theater bootlegem, ha érdekel, ha nem, légyszi akkor is írjál már mail címemre mert kéne a felvétel.

Köszi
Dávid

el_recortebordes@freemail.hu

Hosszú Haj Creative Commons License 2003.06.18 0 0 2326
Nos, az ilyen esetekre tartom fenn magamnak a tévedés jogát. :-)
kihaeennem Creative Commons License 2003.06.18 0 0 2325
Sőt, a Rémálom 5-ben még csak nem is szerepel a szám.
Előzmény: Hosszú Haj (2322)
nicko Creative Commons License 2003.06.18 0 0 2324
http://www.hdpvidz.com/

letőlthető egy klipp a Rock Am Ring koncertről a Wicker Man.
Ami biztos nekem most jön le de nem tudom még milyen a mínősége. :)

leos carax cornelius Creative Commons License 2003.06.17 0 0 2323
asszem nem talált, mert egy fekete-fehér boszorkányszombatos film saccperkábé 65-ből
Előzmény: Hosszú Haj (2322)
Hosszú Haj Creative Commons License 2003.06.17 0 0 2322
Hát az túlzás hogy sehol sem említik. Részlet innen:

http://truemetal.org/ironmaiden/en/albums/album08_noprayer.html#track9

"The original version of this song was written by Bruce Dickinson for the Nightmare On Elm Street 5 soundtrack..."

Így - bár a klipet nem ismerem - feltételezem hogy a Rémálom az elm utcában 5 c. film képsorai láthatóak. Persze lehet hogy tévedek...

Előzmény: leos carax cornelius (2321)
leos carax cornelius Creative Commons License 2003.06.17 0 0 2321
hú, a visions dvd-n nincs véletlenül egy infó, hogy a bring yr daughter kilpjében a filmrészletek miből vannak? ez az utolsó reményem, sehol sem említik a film címét fenébe
Előzmény: feanorthegreat (2292)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!