Szevasztok, méjdenes teskók!
Régóta olvasgatlak benneteket, bár csöndben, nem hozzá-beleszólva.
Hogy most nem jönnek, ez nem meglepő.
Itt leszarják őket. Sehol nincsenek meghirdetve, abszolút csak szájról-szájra terjed, hogy jönnek.
Most, mikor itt voltak, délelőtt visszavittem egy filmet a kölcsönzőbe, ahonnan aznap nem hoztam ki semmit sem, mondván, hogy ugye koncert.
Kiderült, hogy a tékás csaj is fan, de gőze nem volt róla, hogy jönnek, és hogy aznap... Ő is jött volna, előtte úgy intézi. De nem.
Kis propagandával megtelt volna stadion, de ahogy 3 éve, úgy most sem áldoztak erre.
Gondolták, ami nyereséget hoz, annyi összejön reklám nélkül is, a többletnézők behozatala reklámmal meg már nem rentábilis, mert a hirdetések nélkül betérő nyolcezer ember is hasznot hoz, a másik nyolcat behozni reklámmal meg... Annyit hoznak, amennyibe az értük gründolt reklám is kerül, úgyhogy inkább hagyják az egészet.
Ez még önmagában érthető is valamelyest, viszont a Kisstadion elég szarul néz ki félházzal egy ilyen együttes fellépésekor úgy, hogy a város másik fele a spórolás miatt teljes tudatlanságban alussza át a nagy estét. Kétszer játszottak bő félház előtt, és mert ez most amúgy sem akkora eu-turné, mint az előzőek, azokat a helyeket húzták ki a listáról, amelyeken nem tapasztaltak akkora látható és mérhető érdeklődést.
Az új albumot várom, kíváncsi vagyok, nagyon nyerset ígérnek, olyan zeppelineset, bár megjegyzem: a NO PRAYER hangzása is zeppelinesen nyers volt, egy régi istállóban vették föl ugye.
Maga Harris mondta, hogy olyan eredetire és élőre sikeredett, hogyha alákevertek volna némi közönségmorajt, a kutya meg nem mondja, hogy ez egy stúdióalbum. A két Blaze-es album is hasonló amúgy.
Hangzásra tehát sok újat nem várok, mert a bő húsz év alatt gyakorlatilag a létező hangzásvilágok mindegyikét bejárta a Maiden, a dalokban pedig tutti, hogy nem csalódunk.
Jah, és írjatok föl a listára engem is, mert ha Prága, ha Lengyelország, én benne vagyok a kalandban. Mondjuk jobb a lenygel kaland, mert ha a koncerten előveszi az ember a magyar zászlót, hogy hadd lássák, mekkorát tévedtek!!!:))), ott nem dugják föl a seggén a becherovkás üveget a torkáig...
Deep Purple-t meg felejtsétek, öt éve kint voltem... Szar volt a hangzás, lelketlen a játék. Akkor sem volt már az agy, vagyis Ritchie, most ráadásul a másik kövület, Lord sem lesz. Ez persze nem jelenti azt, hogy az új verzsön rosszabb, mint a régi, de hogy nem Deep Purple, az is biztos. Inkább a Maiden, higgyétek el!
Lehet! Nov.7, péntek lenne Katowice - az még suli szempontjából is jó. Így inkább csak pénzkérdés a túra. Addig még eldöntöm :) A többit megbeszéljük...
Én voltam a lengyel-magyar focimeccsen (Chorzówban, ami közvetlenül Katowice mellett fekszik), kb 20 fős kisbusszal, 8000-ért. Az út kb 10 óra volt, de sok megállással.
Ezt beszoptuk,mert utána mennek amerikába,ázsiába satöbbi.tehát tuti nem lesz.mondjuk én is szivesen elmennék a lengyel bulira,ahogy nézegettem a képeket arról a koncertről,elég forró hangulatú lehetett:))
Wed 22 Oct - CZE Prague T-Mobile Arena
Fri 24 Oct - GER Munich Olympiahalle
Sat 25 Oct - GER Stuttgart Schleyerhalle
Mon 27 Oct - ITA Milan Filaforum
Tue 28 Oct - ITA Firenze Palasport
Thu 30 Oct - SWI Zurich Hallenstadion
Sat 1 Nov - SPA Barcelona Pavello Olympic Badolona
Sun 2 Nov - SPA Madrid Palacio Vistalegre
Tue 4 Nov - GER Frankfurt Jahrhunderthalle
Wed 5 Nov - HOL Rotterdam Ahoy
Fri 7 Nov - POL Katowice Spodek Mystic Festival
Mon 10 Nov - FIN Helsinki Hartwall Arena
Wed 12 Nov - DEN Copenhagen Valby Hallen
Fri 14 Nov - SWE Stockholm Globen
Sat 15 Nov - SWE Gothenburg Scandinavium
Mon 17 Nov - GER Hannover Eilenriedehalle
Tue 18 Nov - GER Berlin Arena Treptow
Thu 20 Nov - BEL Leuven Brabenthal
Sat 22 Nov - FRA Paris Palais Omnisports de Bercy
Viszont az eredeti változat rákerült a Nightmare On Elm Street 5. filmzenealbumra, illetve csak azon jelent meg eredetileg. (később válogatásalbumokra is rákerült, pl. Best of B.D.)
Viszont Bruce eredetileg tényleg oda írta, csak amikor Harris meghallotta a számot, rögtön azt mondta, hogy stipi-stopi. Mint filmzenét letiltották, viszont felvették a Maidennel is a számot, kiadták kislemezen, és karácsonykor listavezető lett :)
Nemrég olvastam, hogy valamelyikőtöknek megvan a mostani budapesti Iron Maiden koncert mp3 formátumban. Ez nekem eléggé kéne.
Cserébe tudok adni kb egy tucat Dream Theater bootleget + néhány koncertvideót is.
Email címem: el_recortebordes@freemail.hu
Ha jól emlékszem, valaki itt azt mondta, hogy megvan a mostani Bp-i Iron Maiden koncert mp3-ban.
Van egy rakat dream theater bootlegem, ha érdekel, ha nem, légyszi akkor is írjál már mail címemre mert kéne a felvétel.
hú, a visions dvd-n nincs véletlenül egy infó, hogy a bring yr daughter kilpjében a filmrészletek miből vannak? ez az utolsó reményem, sehol sem említik a film címét fenébe