Oian edes a tunderrunas tetkojaval ebben a szamban...
"Darling stop confusing me
with your wishful thinking
hopeful embraces
don't you understand?
i have to go through this
i belong to here where
no-one cares and no-one loves
no light no air to live in
a place called hate
the city of fear
i play dead
it stops the hurting
i play dead
and the hurting stops
it's sometimes just like sleeping
curling up inside my private tortures
i nestle into pain
hug suffering
caress every ache
i play dead,
it stops the hurting"
Az első lemezének egy special kiadásán rajta volt, amúgy mivel ez filmzene, a soundtracken kívül csak maxin jelent meg úgy magában. de nem hiszem, hogy azt még lehetne kapni. esetleg a soundtracket. A film a Young Americans. (kitűnő magyar fordításban 'Egy lövés a fejbe, öt a testbe'...)
Én úgy hallottam, hogy azzal akarták elhallgattatni, mert nagyon tiltakozott valami erőmű felépítése ellen. Az apja azt nyilatkozta, hogy túl nagy port kevert az ügy, ezért valószínűleg Björk nem fogadja majd el a szigetet.
Az izlandi kormányt azonnal le kell váltani!
"Mindenki mondjon le!"
Hat persze hogy elfogadta, ott kedvere rikoltozhat (szigoruan pozitiva ertelemben a szo!!!!!)a Draga.
Es vilagitotorony - mint studio...juuuuuj de sulyos. I love her I love her I love her I love her I love her I love her I love her I love her
A heten sikerult megtalalnom a Joga maxit, van rajta ket "unreleased": Sod Off, So Broken. Az utobbit hallanotok kellene. Nekem valamiert inkabb Friderikat juttatta eszembe. Ha valakinek kell, az irjon ide: GFQ@FREEMAIL.HU... Bar neten meg nem probalkoztam kuldozgetni mp3asokat... Majd megoldjuk...
Keresgéltem egy kicsit és találtam egy linket az Enjoy mixelöléröl (Outcast - Beaumont Hannant): http://www.monkey.org/~laps/hannant/. Csak gyorsan átfutottam a cikket, egy név felkeltette a figyelmemet: Aphex Twin. Hmmm... Ha hallottál már tölük valamit akkor ez mindent megmagyaráz, bár ugye Hannant nem az Aphex Twin tagja. keresek továbbb.....
Teljes Telegram tracklist ami tartalmazza mixelök neveit
01. Possibly Maybe (Lucy mix; remix by Mark Bell at LFO Studios)
02. Hyperballad (Brodsky Quartet version; mix by Paul Cassidy)
03. Enjoy (Further Over The Edge mix;
remix by Richard Brown and Beaumont Hannant for Outcast prods)
04. My Spine (exhaust pipes by Evelyn Glennie; mixed by Greg Malcangi)
05. I Miss You (Dobie Rub Part One-Sunshine mix;
remix by Dobie, rap by Rodney P.)
06. Isobel (Deodato mix; mix by Björk and Steve Price,
arranged by Eumir Deodato)
07. You've Been Flirting Again (Flirt Is A Promise mix;
mix by Björk and Markus Dravs)
08. Cover Me (Dillinja mix; remix by Dillinja)
09. Arme Of Me (Masseymix; remix by Big Muff Bass)
10. Headphones (O mix; remix by Mika Vaino)
Nincs róla képem, de sztem inkább nézd meg színházban, élőben, és ha nem vagy vak akkor neked is fel fog tünni a hasonlóság.
(játszik pl. az Ingyenélők c. darabban az Új Színházban)
OFF
ígérem, nem fogom ilyen hülyeségekkel terhelni a topicot a jövőben, de: hogy lehet az, hogy a kedvencekben (most elszóltam magam!) :-) az előző hozzászólásomat mutatta 100-adiknak, holott az a 99. hozzászólásnak van írva? Holott ez a 100-adik! ott a nulladikat egynek veszi a számláló?
?
ON
nem tudom, de lehet hogy elkerülte a topiclakók figyelmét egy cikk anno Björkről, de itt nem volt szó róla. Na, most előbányásztam az Index archívumból, és jól belinkelem ide. aztán lehet róla beszélni.
Kicsit off kerdes, de tudnatok meselni arrol, hogy a Telegramon kik csinaltak a feldolgozasokat? Ki az a Deodato, meg Dilinja meg tarsai? Illetve az egyikrol talan mar hallottam valamit....