Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Ma etettem meg itt a szemetesek közt egy sérült cicust. A bal "vállán" friss , még vérző seb volt. Valószínűleg nem ember bántotta, mert hozzám odajött, és békésen eszegetett. Hagyta magát simogatni.
Jogszabályt sértettem, mert itt, ahol lakom szabálysértés a kóbor állatok etetése. No, én meg jól leszarom.
Egyébként nem olyan, mint a képen, mer' azt ugyan csak élességre buzeráltam, de a samu is hozzátette a magáét. A mellette ülő Sárgáé a rendes, sárgaszeműmacska-sárga. Zsömlének a közepe felé egy kicsit zöldül az írisze.
Nem volt gyereke, de úgy tudom, hogy a közelebbi rokonai (testvérének gyerekei, unokatesók) megfogadták, hogy nem adják tovább a vérvonalat, és hivatalosan ők sem nemzettek gyerekeket. Persze ez nem tudom, mennyire bulvárcikk és mi az igaz belőle.
Időnként eszembe jutnak efféle dolgok. Hogy vajon kinek ki lett a leszármazottja. Múltkor Wass Albertre kerestem rá.
Arra is kíváncsi volnék, hogy Jézusnak lehet-e (persze, hogy lehet, miért ne lehetne) leszármazottjai, és vajon kik lehetnek? Bár ott az időtáv miatt már igencsak zegzugos lehet a családfa. Már ha ugye van.
Nem volt párhuzam. Nekem Gyurcsánnyal (nagy) bajom nincs. Putyinnal van. Gyurcsánnyal kapcsolatosan csak az jut eszembe, hogy megosztó személyiség. Az ország kb. fele nem szereti. És ebből a félből biztosan rengeteg buta ember van, aki a lányát SEM szereti.
Tényleg a bűneire gondoltam. Az erényt nem is kellett volna írnom, csak odakívánkozott. Ha az én apám fedezte volna fel a penicillint, büszke volnék. Ha az én apám küldött volna százezreket gázkamrába, valószínűleg vízbe fojtom magam.
Azért nekem elég durva, hogy Putyin a párhuzam.. :)
Főleg, mert hiába írod, hogy ... vagy erényeit.
Valahol szerintem csak a bűnre gondoltál.
Bár honnan tudhatnám, hogy mire gondolsz. :)
Alapból csak annyit akartam mondani, hogy mindenképp nyomasztó, ha híres vagy hírhedt az ős. :(
Nyilván az utóbbit talán nehezebbnek véljük, de szerintem az előbbi sem könnyebb, lásd a sztárok gyerekit. Másabb. Szerintem az a jó szó rá. (Most magammal vitatkoztam. :) )