Keresés

Részletes keresés

kígyószisz Creative Commons License 2021.08.23 -1 0 1231

Egyelőre a magyar kormány hoz ide afgánokat, de ez ne zavarjon. Nem az ellenzék. 

Előzmény: Máma már nem hasad tovább (1230)
Máma már nem hasad tovább Creative Commons License 2021.08.23 0 2 1230

de 22-ben ti is a repülőgépek futóművén fogtok csimpaszkodni.

A lófüttyöt !

Összedobjuk nekik az EasyJetre az odautat Berlinig, aztán lemeccselik az afgánokkal, hogy kit üldöznek jobban odahaza...

Előzmény: 25 centi olusz kupak (1225)
25 centi olusz kupak Creative Commons License 2021.08.23 0 2 1229

Hol irt alá az a 20.000 ember? 1 nap alatt? Én kb 20 percet voltam ma a Széll Kálmán téren ott volt a pultja ott az alatt ketten irtak alá.

Előzmény: kígyószisz (1226)
Máma már nem hasad tovább Creative Commons License 2021.08.23 0 1 1228

anyák voltak, akik átdobták a gyerekeiket, hogy megmeneküljenek.

Ezeket Sorosék képezték ki, hogy csináljanak KURVAJÓ KÉPEKET, amik aztán bejárják a világsajtót...

Sajnos ismerjük eléggé a gyerekeiket fegyverként használó kultúrát.

Előzmény: kígyószisz (1221)
kígyószisz Creative Commons License 2021.08.23 -1 0 1227

LOL :DDD

Előzmény: 25 centi olusz kupak (1225)
kígyószisz Creative Commons License 2021.08.23 -1 1 1226

Karácsony is befejezte az aláírásgyűjtést, 1 nap alatt meglett neki a 20.000 támogató aláírás (a miniszterelnökjelölteknek ennyi kell).

25 centi olusz kupak Creative Commons License 2021.08.23 -1 4 1225

Miért bazdmeg nem fogtatok össze a-tól z ig?

Ez nem ellenzék, ti terroristák vagytok, az ország elpusztitásásra szövetkeztetek , de 22-ben ti is a repülőgépek futóművén fogtok csimpaszkodni. 

Előzmény: kígyószisz (1222)
epres túróhab Creative Commons License 2021.08.23 -1 2 1224

Ha te mondod, biztos úgy van.

Egyébként sem őszinte a dühöd, hiszen ki gondolta volna, hogy a ballibak támogatják a migrációt. Mégis megtették.

Előzmény: Vevegyő (1120)
Máma már nem hasad tovább Creative Commons License 2021.08.23 0 3 1223

Ki az a "tudtok"? nekem egészen biztos semmi közöm sincs ehhez.

Aki lepaktál a szemkilövetőkkel, annak nem csak köze, hanem felelőssége is van...

Előzmény: kígyószisz (1217)
kígyószisz Creative Commons License 2021.08.23 -1 0 1222

Ez csak a te véleményed, illetve a fideszesek között népszerű, mert ezt adagolták be nektek, ti pedig megettétek. 

Előzmény: 25 centi olusz kupak (1218)
kígyószisz Creative Commons License 2021.08.23 -1 0 1221

Talán nem nézted meg a képeket: anyák voltak, akik átdobták a gyerekeiket, hogy megmeneküljenek. Nők ,nem férfiak és nem is eszközként akarták használni őket. 

Előzmény: Máma már nem hasad tovább (1220)
Máma már nem hasad tovább Creative Commons License 2021.08.23 0 1 1220

Éppenséggel ma érkezett kb. 100 afgán ide, akiket kimenekítettünk. Akkor te most miről beszélsz?

Tudod te, hogy miről beszélek.

Pont azokat nem szabad beengedni, akik a gyerekeiket átdobálják a kerítésen, fegyverként, eszközként használják őket...

Sajnos 50 dollárért lehet útközben gyerekeket venni, mert a jó európait azzal lehet érzelmileg zsarolni...

Oszt ha szegény kiszolgálta magát, akkor már nincs rá szükség... ÉRTED?

Akiket meg beengedünk, azok a magyar katonákat segítették, és valóban MEGÉRDEMLIK, és nem Brüsszel kvótája akikkel a FejlettNyugat már abszolúte nem tud kezdeni semmit.

Előzmény: kígyószisz (1207)
Pacemaker Creative Commons License 2021.08.23 0 1 1219

Így van, egy program és ideológia nélküli barna kupac az egész., 

Előzmény: 25 centi olusz kupak (1218)
25 centi olusz kupak Creative Commons License 2021.08.23 0 1 1218

miután ti hirdetik hogy összefogtatok a tol z ig és mind közösséget vállaltatok Gyurcsánnyal, nyugodtan egy kalap alá lehet titeket venni. 

Előzmény: kígyószisz (1217)
kígyószisz Creative Commons License 2021.08.23 -1 0 1217

Ki az a "tudtok"? nekem egészen biztos semmi közöm sincs ehhez. A Pálinkás-párt jelöltje (most, mert korábban volt LMP-s is). 

Előzmény: 25 centi olusz kupak (1215)
kígyószisz Creative Commons License 2021.08.23 -1 0 1216

Ezek szerint te azt várod, hogy itt hihetetlen izgalmas meccsek folynak majd, és te páholyból nézheted? Vagy mégis, mire számítasz? 

Amúgy, mivel sokat emlegeted Gyurcsányt, mint akit nagyon nem akarsz, aziránt érdeklődöm, miért nem mentek el ti, fideszesek az előválasztásra és szavazzátok le a DK jelöltjeit? Vagy csak a fotelból lehet morgolódni?   

Előzmény: Pacemaker (1213)
25 centi olusz kupak Creative Commons License 2021.08.23 0 1 1215

Időközben előkerült egy újabb jelölt, Dömsödi Gábor volt TV-s (Nógrád 1-ben), volt polgármester, ő is elindul a Pálinkás-párt (ÚVNP) színeiben, így vele bővült a kör.

Komolyan csak ilyen szarháziakat tudtok előtúrni a kuka mélyéről? :D   Bokrost, Dávid Ibolyát, Hack Pétert, Anettkát nem akrjátok inditani? :D

Előzmény: kígyószisz (1210)
kígyószisz Creative Commons License 2021.08.23 -1 0 1214

Két óra alatt megszerezte a 400 aláírást mind Keresztes Lóránt (Baranya 2.), mind Tóth Csaba (Zugló). Azóta Stummer János is bejelentette, hogy neki is megvan, ő Békés 1-ben indul. 

Ezek a jelöltek azért tovább gyűjtenek.

Csak tudnám, minek. Ettől még nem lesznek jelöltebb jelöltek.  

Pacemaker Creative Commons License 2021.08.23 0 1 1213

Úgy látszik raszoltak a telexre ,  először megirtak az igazságot. 

kígyószisz Creative Commons License 2021.08.23 -1 0 1212

azaz elengedni, megmenteni (akarták őket az anyák). 

Előzmény: kígyószisz (1211)
kígyószisz Creative Commons License 2021.08.23 -2 0 1211

Tehát szerinted is kell humanitárius segítséget nyújtatnunk, ha indokolt. Ez szerintem is rendben van. 

Az átdobott gyerekekről valahogy te sem írtál, érdekes, ők is elfutottak, amikor még járni sem tudnak? A szerencsétlen anyák akarták őket megengedni. 

Gondolom, ha ilyeneket hoznánk haza, azellen még tán te se tiltakoznál annyira. 

Csakhogy mindez - a már idehozott esetekkel együtt - "migráció", a ti gyűjtőfogalmatok szerint, ti meg kézzel-lábbal tiltakoztok, noha lehetnek olyan helyzetek, amikor igenis, közbe kell avatkozni, mint ahogy most is tette az ország kormánya (helyesen).   

Előzmény: Pacemaker (1209)
kígyószisz Creative Commons License 2021.08.23 -2 0 1210

Időközben előkerült egy újabb jelölt, Dömsödi Gábor volt TV-s (Nógrád 1-ben), volt polgármester, ő is elindul a Pálinkás-párt (ÚVNP) színeiben, így vele bővült a kör.

Az Azonnali cikkében viszont 4 olyan civil van, akit vagy nem engedtek elindulni (nem kaptak befogadó nyilatkozatot), vagy volt, aki nem is választott, tehát nem is kért ilyet.

Ők függetlenként a tavaszi választáson elindulhatnak, ha esélyt látnak: https://azonnali.hu/cikk/20210823_negy-civil-jelolt-maradt-ki-az-elovalasztasbol-bar-egyikuk-maga-nem-akart-frakciot-valasztani

Egyikük a már sokszor emlegetett Katanics Sándor, volt DK-s veszprémi.  

Pacemaker Creative Commons License 2021.08.23 0 1 1209
Azokkal van erkölcsi adossagunk akik a magyar kontingensnel dolgoztak, őket kimentettuk.

Azokkal szemben akik nem voltak képesek harcolni a tálibok ellen, úgy hogy 3x-os tuleroben, sokkal fejlettebb fegyverzettel elfutottak nincs semmi kotelezettsegunk.

Ahogy az egész helyzetért sem amit Amerika okozott.
Előzmény: kígyószisz (1207)
kígyószisz Creative Commons License 2021.08.23 -1 0 1208

Mi az az "éles"? Nem értelek. Az előválasztásra nincs jogszabály, így abszolút nem számít, hányan mennek el rá. A többség dönt. 

Előzmény: johHan (1206)
kígyószisz Creative Commons License 2021.08.23 -1 0 1207

Mivel most igencsak változott a helyzet Afganisztánban, azt akarod mondani, hogy ne fogadjunk be olyanokat, mint akik át-átdobják a gyerekeiket a kerítésen, hogy megmentsék őket a táliboktól? 

Ez most csak egy példa.

Éppenséggel ma érkezett kb. 100 afgán ide, akiket kimenekítettünk. Akkor te most miről beszélsz? 

Előzmény: Máma már nem hasad tovább (1202)
kígyószisz Creative Commons License 2021.08.23 -1 0 1205

Nem számít, hányan mennek el. Ez itt nem kilóra megy. 

Előzmény: johHan (1203)
kígyószisz Creative Commons License 2021.08.23 -1 0 1204

Valószínűsítem, hogy az ellenzéknek van egy-egy körzetben jelöltje is, még az előválasztás előtt is. De nem mindenütt. Vannak körzetek, ahol valódi harc lesz. 

Ha most jól emlékszem - nem olvastam vissza -, ez a fiatal srác olyan körzetben indul, ahol amúgysincs esélye a majdani választáson (azaz az ellenzék arról a kerületről lemondhatott). De közben megismerhetik a nevét és ha nyer az előválasztáson, akkor ő is hoz listás szavazatokat a pártjának.  

Előzmény: 25 centi olusz kupak (1192)
Máma már nem hasad tovább Creative Commons License 2021.08.23 0 2 1202

karácsony meg azt mondta a die zeitnek, hogy a menekültek emberi jogait tiszteletben fogják tartani,

Aztán szép csenben elfogadják a migrációt mint alapvető emberi jogot...

Már fél Európa aláírta...

Karigeri első dolga lesz aláírni...

Oszt nem szartam a kútba, csak a kávájára... aztán piszkáltam bele...

Előzmény: Vevegyő (1195)
kígyószisz Creative Commons License 2021.08.23 -1 0 1201

Dehogy kellett :DDD Én nyilván tudom, mert én Karácsonyt támogattam Tarlós ellenében. Szó sem volt soha ilyesmiről.

Te honnan szedsz ilyen hülyeségeket? És miért hiszed el, akárhonnan is való? 

Előzmény: 25 centi olusz kupak (1193)
kígyószisz Creative Commons License 2021.08.23 -1 0 1199

Elkezdtem válaszolni, de közben rájöttem, hogy ennek semmi, de semmi köze az ELŐválasztáshoz. Ez a topik nem azért indult, hogy a fideszes rágalmakat megcáfolja, vagy az ellenzéket népszerűsítse, és mindenféle ígéreteket közvetítsen itt.

Azt más topikban kell megvitatni. 

Látom, nálad jó talajra hulltak az egyébként nem sok igazságot tartalmazó mindenféle rágalmak, ezért nem is fárasztom magam azzal, hogy megkíséreljem megcáfolni, mert aki ilyeneket képes leírni, az szerintem reménytelen. 

Ez itt nem téma. Itt az ellenzéki ELŐválasztásról van szó. 

Te meg arra szavazol, akire akarsz. Viszonyulásodból és abből kitűnően, hogy szó nélkül mindent elhiszel a Fidesznek, kitűnik, hogy te amúgysem szavaznál az ellenzéki előválasztáson, ezért különösen nem fontos, hogy fárasszam magam miattad.  

Előzmény: Máma már nem hasad tovább (1194)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!