Keresés

Részletes keresés

kavera Creative Commons License 2007.05.18 0 0 1626
Hát most elég sokba kerülne átnyergelni egy igazi BANK-hoz, főleg hogy a terméket amit vennék jelképes összeget képvisel.......de fontolgatom:)
sziti Creative Commons License 2007.05.18 0 0 1625
Meg is néztem - mostanra megjött a kódom, sikerült vele az aktiválás és összekötés. Nálam tehát működik.
Előzmény: sziti (1624)
sziti Creative Commons License 2007.05.18 0 0 1624
Én épp most járok ugyanezen cipőben (OTP webkártya és PayPal összekapcsolása). Két napja indítottam, a PayPal oldalról a párszáz Ft-os lehívás (egyelőre zárolt tételként) azonnal sikerült, észrevételed után különösen kíváncsi vagyok, sikerül-e a kapcsolat aktiválása.
Előzmény: kavera (1622)
Ijász Creative Commons License 2007.05.17 0 0 1623

Esetleg banknál kéne próbálkozni, nem az OTP-nél :)

Előzmény: kavera (1622)
kavera Creative Commons License 2007.05.17 0 0 1622
Hi!

Lehet nem tartozik pont ide ez a kérdés, de mivel ezt a topicot dobta ki a google a paypal-lal kapcsolatban, így mégis írok Nektek!

Annyi volna a kérdésem, hogy az OTP-Webkártyát miért nem lehet hozzáadni a paypal credit card-jához? Egyébként az elektronikus számlához ahová a webkártya is tartozik, van egy visa classik kártya is, de azt nem nagyon akarom kiadni. Szóval ahogy olvastam már más fórumokon az MKB-Webkártyát elfogadja (pedig elvben az nem dombornyomtott, ahogy ez sem) és működik is.

Tudna vki felvilágosítást adni a fentiekre?

THX!
sziti Creative Commons License 2007.05.17 0 0 1621
HangyaTS Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1620
Köszönöm a segítséget.
edk440 Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1619
Ha így goldolod, keress valakit, aki Paypalen belül átutalja neked az összeget, ami így az egyenlegedre kerül, te meg odaadod neki készpénzben.
Előzmény: HangyaTS (1617)
Ijász Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1618

A Paypalnak épp az az előnye, hogy nem kell kiadnod minden vásárláskor mindenféle ismeretlennek a bankkártyád adatait, hanem elég csak egyetlen helyen, a Paypalnal, így sokkal biztonságosabb. És a banki utalással ellentétben azonnali fizetés, és ingyenes.

Lehet, hogy sok helyen olvastál mindenféle visszaélésekről a bankkártyák adataival, de egyben biztos vagyok: ez nem a Paypalnal történt. Több millió ügyfele van, vigyáz rájuk.

A bankkártya kiváltását meg lehet ideig-óráig halogatni, de a mai világban élni nélküle egyre nehezebb (és főleg: minek? Amennyit használok ATM-et, kártyás vásárlást, szinte annyi banki sorbanállást megspórolok, már megérte az az évi 3500 Ft a dombornyomott kártyáért).

Előzmény: HangyaTS (1617)
HangyaTS Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1617
Bár nem pontosan fogalmaztam, de pont ez a bajom az egésszel.

Nem akarok hitelkeretet.

Átutalom, oszt punktum.

Reméltem, hogy a PayPal végre hozzásegít ehhez, de kiderült, hogy Magyarországon nem lehet PayPal egyenleget belföldi átutalással feltölteni.
Előzmény: Leki (1616)
Leki Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1616
A hitelkártyán hitelkeret van max. azon nemigazán lehet pénzt tárolni, azért jó lenne ha már nem kevernénk a fogalmakat. Ma Magyarországon még mindig túlsúlyban vannak a betét alapú bankkártyák, amit sokan hitelkártyának hisznek, pedig nem az.
Előzmény: HangyaTS (1613)
HangyaTS Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1615
:)

Köszi, majd kitalálom, mi legyen, annyira nem fontos.
Előzmény: pittipitti (1614)
pittipitti Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1614
Én jutiért tudok helyetted fizetni paypallal :)
Előzmény: HangyaTS (1609)
HangyaTS Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1613
Nem tetszik a módja.

Hány eset van, hogy hónapokig terhelgetik a semmire a számlát.

Igen tudom, sokan általában ezért csak annyi pénzt tartanak azon a számlán, amely a hitelkártyához tartozik, amennyit a vételre szánnak.

De szvsz ezzel pont fordítva ülünk a lovon.

Inkább szarok bele, és nem veszek semmit.
Előzmény: vsiivz (1612)
vsiivz Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1612
a netes fizetesi lehetosegek legelterjedtebb modja a kartyaval torteno fizetes
ezen meg nem merendtel el?
lehet, nem artana :o)
Előzmény: HangyaTS (1611)
HangyaTS Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1611
Steamen megtetszett egy játék.

www.steampowered.com

Fizetési lehetőség: hitelkártya + PayPal.

Index cikk hatására gondoltam, hátha megúszom a hitelkártyát, nézzük, mit tud a PayPal.

Hát ugyanazt. Fasza.

Néha azért elmerengek azon, hogy kishazánk nem véletlenül tart itt, ahol tart, amikor még a vevőnek kell hetekig kilincselnie, hogy ugyanmá' hadd adjam oda a pénzem!
Előzmény: vsiivz (1610)
vsiivz Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1610
egyszer szeretned csak hasznalni?
eleg, ha a fogado fel rendelkezik paypal account-al
o tud ugy kuldeni szamlat neked, hogy szamodra banki atutalaskent teljesuljon a fizetes
beszelj az eladoval

de valoszinu, hogy jelentkezni fognak olyanok is, akik bizonyos szazalek fejeben kifizetik helyetted a kivant osszeget
Előzmény: HangyaTS (1609)
HangyaTS Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1609
Szóval csináltatnom kell egy hitelkártyát.

Hát fuck, az többe kerül, mint az összeg, amit fizetnék vele.
Előzmény: vsiivz (1608)
vsiivz Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1608
a cikk iroja alulinformalt
magyar accountot nem lehet feltolteni bankszamlarol
Előzmény: HangyaTS (1607)
HangyaTS Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1607
Sziaszok. Olvasgatom a topicot, de nem találom a választ, please segítsetek:

Idézet az Index-cikkből:

"PayPales számlánkhoz regisztráció után hozzárendelhetünk egy kártyát, és a szolgáltatás minden egyes haszálatakor, vagyis fizetéskor arról emelik le az összeget. De feltölthetjük a számlánkat belföldi utalással is."

No, ez nekem nagyon tetszik, mivel 1. nincs hitelkártyám 2. hadd én döntsem el, mennyit rakok rá, a PayPal csak ne terhelgesse a bankszámlámat.

Viszont semmiféle információt nem találok a hogyan-ról.
Előzmény: blg73 (1606)
blg73 Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1606
digicat Creative Commons License 2007.05.15 0 0 1605
A kérdés nem az volt, hogy neked mi van, hanem hogy általában mit lehet. Arra pedig a válasz a 1601-ben van.
Abban is tévedsz, hogy csak én vagyok, ugyanis nagyon sok más embernek is hasonló lehetőségei vannak.
Egyébként magyar regisztrációhoz is hozzáadható amerikai bankszámla, mielőtt azzal jönnél, hogy magyar reg-csak magyar számla.
Előzmény: pittipitti (1604)
pittipitti Creative Commons License 2007.05.15 0 0 1604
Ez csak te vagy akkor....nekem csak magyar bankszámla....
Előzmény: digicat (1603)
digicat Creative Commons License 2007.05.15 0 0 1603
Ez így ebben a formában nem igaz, nekem pl. ilyen lehetőségeim vannak, köztük van a csekk is:

Transfer funds to your bank account
3-4 Business Days
Free!

Request a check from PayPal
1-2 Weeks
$1.50 USD

Shop with a PayPal debit
Instant (once you get a card)
Get cashback!

Get cash out of an
Instant
$1.00 USD

Shop online with a Virtual Debit Card
Instant
Free!

Buy from over 42,000 PayPal Shops
Instant
Free!
Előzmény: pittipitti (1602)
pittipitti Creative Commons License 2007.05.15 0 0 1602
csak magyar folyószámlára forintban
Előzmény: lanyig (1600)
digicat Creative Commons License 2007.05.13 0 0 1601
Regisztrációtól függ.
Klikkelj a Withdraw gombra, és az összes, számodra elérhető lehetőség ott lesz, költséggel és becsült átfutási idővel.
Előzmény: lanyig (1600)
lanyig Creative Commons License 2007.05.13 0 0 1600

Lenne nekem is egy kérdésem:

- A PayPaltól lehet csekkben vagy kézpénzben, postán kérni le a pénzt, vagy csak kártyára?

digicat Creative Commons License 2007.05.11 0 0 1599
"Bár még claim-em nem volt így nem tudom mi a helyes eljárás és valóban így kell-e lennie."
Ha te is elismered, hogy fogalmad sincs róla, akkor miért válaszolsz? A helyes válasz közvetlen a tiéd előtti hozzászólásban van.
Erre mondják, hogy "ha csendben maradtál volna, akkor okos maradtál volna".

"Pénzt a chase (se a paypal) ezért nem von le bár az ügyfélszolgálatos hangoztatta, hogy minden utalás fogadása, küldése $10-$22 dollár között mozog."
Pénzbe a wire transfer kerül, a PayPal és az amerikai számla között viszont nem úgy mozog a pénz, hanem direct deposit-ként, ami viszont ingyenes (legalábbis annál a 2 banknál, amivel volt kapcsolatom).
Havi egy direct deposit, és $1,500 egyenleg alatt is elengedik a havidíjat. Ha érted a célzást ;-)
Előzmény: bramo (1597)
lollypopp Creative Commons License 2007.05.11 0 0 1598
Sziasztok!
Vettem egy szakszofont az ebay.com-ról, paypal-lal utaltam a pénzt ápr 13-án, paypal visszaigazolta a fizetést, azóta várok, de semmi. Kell még valamit tennem? Az eladó(musicvalue(15056)) .azt írta 99 USD a szállítás, azt is hozzáadta apaypal, kifizettem.Nem tudok angolul, segítsetek légyszi!
bramo Creative Commons License 2007.05.11 0 0 1597

Elvileg a virtuális számládon kéne megjelenjen ez az összeg és utána withdrawolhatod. Bár még claim-em nem volt így nem tudom mi a helyes eljárás és valóban így kell-e lennie.

Más:

Akik meg kereskedők (vagy egyéb okból) és külföldi (USA) bankszámlát akarnak nyitni azoknak frissítem az eddig ismert listát:

- Chase Bank

- Bank of America

- Emigrant Bank

Egyelőre a Chase banknál vannak tapasztalataim, így ezeket leírom: ismerős vitt oda. Ő ezért kap $50-et és ha én hozok mást akkor $25. Társszámlás számlamódozatot választottuk, így elég volt az Ő címét megadni és ezt is használják a későbbiekben levelezésre, nem tudom, ha teljesen ismeretlenként mész mennyire szeretnek majd, de az ügyintéz mondta, hogy az is megoldható, de nem mindenhol szeretik az "ismeretleneket", referencia nélkülieket. Személyi, útlevél és egy hitelkártya felmutatása azért nem ártott :)

A netes elérés azonnal működött kisebb hibákkal az első napon. PayPal-ról sikerült utalnom pénzt routing number és az account number segítségével. A PayPal úgy hirdeti, hogy 3-4 nap mire megérkezik a pénz az USA-ban lévő USD számládra, de ez gyakorlatilag 2 munkanap alatt teljesül. Pénzt a chase (se a paypal) ezért nem von le bár az ügyfélszolgálatos hangoztatta, hogy minden utalás fogadása, küldése $10-$22 dollár között mozog. Egyelőre nem tapasztaltam és ATM-es felvételért sem számítottak fel plusz pénzt. Azt nem mondták, hogy azért számolnak-e fel pénzt. CitiBanknál sem számoltak fel, bár az nem USA-ban nyitott számla.

Annyit még hozzátennék, hogy depositként elkértek $100-at és javasolták, hogy mindig tartsunk $1500-at a számlán és akkor nem lesz probléma. Persze hazsnálni akkor is lehet, de előfordulhatnak problémák. Nálunk is jobban szeretik azokat akik pénzt raknak be a bankba mint akik pénzt vesznek ki :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!