Legszebb öröm a káröröm:))
Tényleg sokkal inkább Tunéziába mennék, de erre mindenki csak azt mondogatja, hogy nem vagyok normális (ami lehet is:))
Én is indulok lassan hazafelé...
Otthon nem sok esélyem van arra, hogy a számítógép elé férjek.
Még tanulni sem tudom elküldeni a kölyköket, tekintettel a vakációra.
Aztán este rendesen viselkedni!!
Rozogácska, már kopogtatok is! Szijja, én vagyok! :))
Ismerem a tokaji pincékből való feljövetelt, vagy 4kézláb jössz, vagy a fejed vered be...
És akkor tarkón vág a 30 fok... :)
Soxor voltam Tokajban :)) A Közelben éltem/laktam...
sat, ha már a restiig eltaláltál jobbra két utca,majd balra egy és első em 17 tessék kopogni!
sat nem berugni, hanem nagyon berugni, a nemes penész egy részét a hátamon hoztam ki a meleg 30 fokra és én ott leültem, és kész film szakadás. persze nézem a focit , tv kártyám van igy tudok kétfélét is egyszerre (ebben is). komolyan készülsz tokajba ? virtuálisan tudok segiteni , vigyázat az egy külön világ!!
Drága Rozogácska, hogy Te mennyire értője vagy a női lelkeknek??!
Pontosan így van, valahol "átmenetben" vagyok, útkeresésben.
Na, de csakhogy a RESTI-be idetaláltam... :))
Amúgy meccset nézek közben.
Te nem? Focit nézni sem?
Aszútól berúgni? nem semmi lehetett :))
sat!
miez a letargia, sat nem ismerek rád!valami elmulása egy új kezdete nem? mintha olvastam volna, hogy topic talin voltál, készültök 5 puttonyos aszut inni, hjaj de régen jártam arra , talán még a régi átkosban volt. hülyére röhögtem magam mikor a vezérképviseleten szoc reál stilusbankészült mozaikon , kb nov végén rövi ujju ingben szüreteltek. volt egy jó trükk ,hogy lehetet a gönci hordókból bort kiszedni, csavaros ceruza segitségével . az akkori fönök egy pogácsás nevezetü úr pedig hármunkat 6 puttonyos ang királynénak készült aszúval itatott.azon kevesek egyike vagyok aki disznófőn disznó modra berugott 6put aszúból.
Hiii!
drága asszonyfőúr! már 1500 körül járok, látod ahogy lépegetek előre az oldal számban úgy nő a látogatók száma. ez nem a képeknek szól. főleg ,hogy milyenek vannak előttem. annak a bizonyos képnek egyszerüen elfelejtettem nevet adni a megfeszitett szellemi munka közben. de az ötszázért járó pezsit , esetleg vn nem felejtettem
el.
bb ez nem lehet, hogy még mindig egy pici kalandot nem irtál le!!!
gondolom utólag rájöttél kár volt aggodni. utleirást akarunk itt a restiben is ,nem csak máshova igérgetni!
sat nem jár a jordán topikon, hogy ne fájjon a szive!
mindenki szabin van? mariska? y? hb?stb ?
amig nincs itt senki én fizetem az arakot!