U.i.: Tudom, hogy nem ide tartozik, de volt vki a hétvégi hokimeccsek vmelyikén? Én a Magyar-Szlovákon voltam és nagyon tetszett. De érdekes, hogy nem volt teltház :-((.
Santana miatt megneztem tavaly az amugy nem tul attraktiv twins minden meccset amikor ö kezdett, ez a foszer a legjobb pitcher akit valaha lattam egy szezonon belül. Randy dominansabb tud lenni (nohitter rulz) egy egy meccsen belül, de megis :-) a Clemens 20mill egy röhej imho.
Johan Santana 4 éves 40 milliós szerződést kapott ->a Twins ezzel a húzással megnyerte a saját csoportját... nyamm, egy Randy Johnson-Johan Santana csata milyen szép lenne a rájátszásban... :) Amúgy ha a Rocket majd 20 milkót kap, hát akkor Johan ezzel enyhén alulfizetett...
Julio tényleg nem rossz, de szerintem a bullpen igazi ásza BJ Ryan lehetne. Remélem őt nevezek ki closer-nek a szezonra. Daal-lal egyetértek, Sidney "Fat Bastard" Ponson :D pedig szintén nagy kedvenc. :)) Állítólag fogyott majd 10 kilót! :)) A legjobb idei szereplést amúgy a fiatal Daniel Cabrerától várom, de attól félek hogy 2 tűrhető dobó a BoSox, meg a Jenkik ellen nem lesz elég... :(
Szerintem, amellett hogy igazad van a lineupot illetően azért a dobóik sem olyan rosszak. Jorge Julioval most hosszabítottak egy évre, ott van még Ponson akire sztem nem lehet azt mondani hogy rossz lenne. Omar Daal szabadlistára tétele az pedig egy nagy hülyeség volt a sárgarigóktól, de annyi baj legyen. Nem kell fálteni azt a csapatot. Jók lesznek....
Asszem Sosa megint tagja lesz a fantasy-csapatomnak. Baltimore elég szép lineupot hozott össze: Tejada, Mora, Javy Lopez, Palmeiro és Sosa. Csak amíg dobóik nincsenek ugye.
According to reports, the Cubs would send Sosa, 36, and cash to the Orioles in exchange for Jerry Hairston Jr. and two minor leaguers, second baseman Mike Fontenot and pitcher Dave Crouthers
"According to The AP, Chicago would receive second baseman Jerry Hairston Jr. and at least two prospects. WGN, however, reported that Orioles reliever Jorge Julio would also be included in the deal."
Why is Mariano Rivera the only person in baseball wearing Jackie Robinson's No. 42?
On April 15, 1997, which was dubbed "Jackie Robinson Day," Major League Baseball retired Robinson's number throughout the entire league. While no team will ever issue the number again, those players who wore 42 when it was retired were allowed to continue doing so.
Among those who were wearing 42 when it was retired were Rivera, former Mets slugger Mo Vaughn and Kansas City's Jose Lima. Rivera is the only player left in baseball wearing 42, and he will also be the last. While the number is technically retired by every club in the league, the Yankees will most likely end up retiring it again, only this time in honor of their All-Star closer.
keresek szemelyt, esetleg szemelyeket, de semmikeppen sem fogalmat, aki vagy akik hajlandoak es/vagy kepesek lennenek onszantukbal vagy egyeb indittatasbol teljes MLB meccset cserelni velem postan vagy interneten keresztul. egy teljes meccsem van egyelore, de majd meg kuldenek a ZUSA-bol meg, remelhetoleg. ez van most: MLB - St. Louis Cardinals vs. Boston Red Sox (WS2004. Game2.).avi 1,08GB, 158 perc
gyumolcsozo kapcsolatunk remenyeben bucsuzom, a viszont latasra!
U.I.:mas amcsi full sportvideoim is vannak dögivel.
mer elfogyott gyuri bácsi pénze azér!!!! vagy a másik elméletem, hogy a mets-esek a metróalagutakon keresztül valahogy befúrták magukat a jenkik páncélszekrényébe, ahogy szórják a pénzt idén, ugye...
A Yankees mail fórumon panaszkodott egy szurkoló, hogy miért nem szereztük meg Carlos Beltrant? Egyebek mellett azt a választ kapta, hogy idén is nagyon sok jó ütőnk lesz: Rodriguez, Jeter, Gary Sheffield, Hideki Matsui, Jorge Posada, Williams, Tino Martinez és Jason Giambi.
De a legjobban a 2006-os esélyesek tetszettek. :-))
Torii Hunter, Juan Pierre, Alfonso Soriano. Szóval Hunter elég jó húzásnak tűnik 2006-ra. :-))