Keresés

Részletes keresés

Fineszedző Creative Commons License 2006.09.14 0 0 2370
A parkettarés nem csak esztétikai hiba! Ott befolyik a víz, és a parketta megszívja magát, deformálódik. Ezt javíttatni kell. Nemtom, miért, de nőnek a rések, legalábbis én ezt tapasztaltam. Amúgy jó minőségű a parketta, amit itt leraktak. Jól bírja a bútortologatást.
Előzmény: smatte (2369)
smatte Creative Commons License 2006.09.14 0 0 2369
Igen, a mai napon megtörtént a műszaki átadás, amin néhány egészen apró és egy nagy hibán kívűl semmi kivetnivalót nem találtunk. Igazából a nagyobb hibát (világos parkettán a merőleges illesztések a kelleténél jobban látszanak, itt-ott még résecske is van közöttük) felirattuk, de nem valószínű, hogy emiatt felszedik az egész parkettát... Egyébként meg vagyok elégedve, minden nagyon profin kivitelezett.:)
Előzmény: szaboattila_ikon2 (2367)
hacsek1 Creative Commons License 2006.09.14 0 0 2368

Igen ma volt és igazából nem találtunk semmi egetverő hibát,egy ket koszfoltot az erkélyen de semi különös ,nekem a kert nagyon tetszett csinaltam egy pár képet is róla,megprobálom beszurni,

amyugy nekunk is a 30 napot mondtak ,remeljük igy is lesz.

Üdv

Előzmény: szaboattila_ikon2 (2367)
szaboattila_ikon2 Creative Commons License 2006.09.14 0 0 2367

Hát ezt csak képletesen írtam! A lakás állapota nem gátolná a költözést, de sajnos azok a piszkos anyagiak az utunkba állnak. Módosítások extra összege és a hitel maradéka még hátra van, így az október közepe marad legkorábbi időpontnak.

Addig is elkezdjük lassan a szanálást és mire oda jutunk, hogy mehetünk, már csak 2 doboz és az ágy marad amit magunkkal kell vinni... :o)

És ha jól emlékszem neked ma volt az átadás!

Mesélj! Mi volt? Mindent rendben találtatok?

A kert hogy tetszik?

Smatte! Neked mikor van átadás? És a tesódnak?

Vagy már volt?

Előzmény: hacsek1 (2366)
hacsek1 Creative Commons License 2006.09.14 0 0 2366
Jól értem jövő héten mehettek?
Előzmény: szaboattila_ikon2 (2362)
zsoofika Creative Commons License 2006.09.14 0 0 2365

Sziasztok!

Elfelejtettem reggel megnézni a közös képviselet e-mailcímét a házban. Légyszi valaki dobjon meg vele.

Viszont megint volt egy csomó zacsis szemét a tárolóban, a kuka meg kint a kapu előtt. Én ezt nem értem.

Pont annyira, mint amikor valaki a wc mellé pisil. Nekem mindez kb 3 éves korom óta megy. Anyu tanította. Szemét a kukába, használt zokni a szennyestartóba, pisi a wcbe. Köszi anyu. Szeretlek. Túlképzett vagyok a mai fiatalok körében????

Ma kiragasztok a liftbe egy papírt. Hátha olvasni tudnak :)

szaboattila_ikon2 Creative Commons License 2006.09.14 0 0 2364

Jól beszélsz!

Ez az alaptörvény!

Előzmény: Szürkeszamár (2361)
szaboattila_ikon2 Creative Commons License 2006.09.14 0 0 2363

A Heineken részemről is preferált, így a business akár mehet is! :)

A Beck's-et nem szeretem, a Drehernek mint cég meg dologzok, így azt meg utálom :)

Szóval ha ellenálhatatlan késztetést érzel arra, hogy segíts a hűtő, a giga ágy, stb felcipelésében, szerintem ne fogd vissza magad! Sör lesz! Hűteni nem fogom tudni, de nem is baj, mert addigra már valószínű kint a betonon is behűti magát!

Előzmény: AndreW77 (2360)
szaboattila_ikon2 Creative Commons License 2006.09.14 0 0 2362

Nagyon helyes nyaggasd csak őket! Érezzék a törődét. :)

Ja, és ezt nem fogjátok elhinni:

Amit hétfőn reggel megnéztünk a lakásban és jegyzőkönyvbe vettük, hogy hiba vagy nincs beépítve /nekünk a konyhában voltak csak ilyenek/, azokat még hétfőn lejelentették a konyhastúdiónak és kedden már meg is csinálták.

Szóval, mi j7en megyünk! :)) Már csak azt tudnám, hogy visszük fel az ágyat....  :o)

Előzmény: hacsek1 (2359)
Szürkeszamár Creative Commons License 2006.09.13 0 0 2361
A jó költözés titka: ha egy tárgynál akár a gyanuja is felmerül, hogy nem lesz szükség rá a jövőben - azonnal kidobni!
Előzmény: AndreW77 (2360)
AndreW77 Creative Commons License 2006.09.13 0 0 2360
Hali!

Hát én részemről utálom a költözést, de leginkább nem a pakolás miatt, hanem hogy hetekig fogalma sincs az embernek, merre vannak a cuccai. Ez ugye nem áll fenn, ha más költözik, szóval, ha nincs más dolgom...
Sörből Heineken, Beck's, Dreher (a sorrend nem feltétlen tükrözi a preferenciát :) ).
Előzmény: szaboattila_ikon2 (2357)
hacsek1 Creative Commons License 2006.09.13 0 0 2359
Na ez jó hír majd csütörtökön én is nyagatom őket egy kicsit
Szürkeszamár Creative Commons License 2006.09.12 0 0 2358
Emlékeim szerint miután annak idején megnéztük a lakást, még egy hónapig már csak azért sem lehetett költözni, mert még dolgoztak a mesterek az épületben. Javították a kisebb hibákat a lakásokban, közös helységekben. Szerintem is október eleje-közepe teljesen reális.
szaboattila_ikon2 Creative Commons License 2006.09.12 0 0 2357

Szia Hacsek1!

Az átadáskor is beszéltem velük és telefonon is szekáltam őket /szerintem már mindenki tudja az AL-nál ki vagyok, mert amikor hívom őket és bemutatkozok, egyből kapcsolnak tovább:)/ és egybehangzóan az a véleményük, hogy október közepén lehet költözni, főleg úgy, hogy semmi komoly hibát nem találtunk a lakásban.

Én még azért az október végét lőttem be magamnak. Mit csináljak: szeretem a kellemes meglepetéseket...

AndreW77!

Ezt értsem úgy, hogy te jönnél segíteni? Milyen sört szeretsz? :O)

Internetről csak annyit, hogy én marha kb 2 hónapja köttettem be az interware-en keresztűl. Az IKON internet guru segítségét én már tuti igénybe veszem. Majd kérek tőle időpontot tanácsadásra! Lehet?

Előzmény: hacsek1 (2353)
smatte Creative Commons License 2006.09.12 0 0 2356
Én beszéltem a WLA-val, azt mondták felveszik a kapcsolatot az AL-lel, a jó kapcsolatra tekintettel nem okoz gondot a gyors bekötése a netnek. De azért nem árt írni nekik (ugyebár minél többen vagyunk annál jobban csipkedik magukat) a support@wla.hu-ra. Ide jeleztem én is a szándékot.
hacsek1 Creative Commons License 2006.09.12 0 0 2355

Köszi  nagyon kedves vagy.

Ha tényleg ilyen hamar bekötik azt még kibírom,csak féltem,hogy 1-2 hónap amig lépnek az ügyben,köszi mégegyszer.

Előzmény: AndreW77 (2354)
AndreW77 Creative Commons License 2006.09.12 0 0 2354
Szia!

Felőlem a mi internetünkön lóghatnál, be van lőve rajta a wifi is mindenféle védelemmel, de sajna nem fog menni. Már a szomszéd szobában is érezhetően gyengébb a jel, Ti meg legalább 30m, meg 2 külső fal távolságra lennétek... Mondjuk megpróbálni meg lehet, de ne nagyon építs rá! Egyébként WLA 2-3napon belül jött bekötni...

szaboattila: az ágyat annó nekünk is darabokban és kézben a lépcsőházban sikerült felvinnünk. Nem beszélve a 220cm magas, 110cm széles üvegajtókról a szekrényhez... Izzadós, sokSörbeKerülős, igazi haverokGyertekSegíteni buli :)...
Előzmény: hacsek1 (2353)
hacsek1 Creative Commons License 2006.09.12 0 0 2353

Szia!

Igen szomszédok leszünk  /D504/ és mi is csütörtökön megyünk a műszaki átadásra 11-re ugyhogy még az is lehet,hogy találkozunk.

Az internet miatt izgulok egy kicsit mert én már függő vagyok)),már azon is morfondiroztam ,hogy ha valaki vállalja az IKON 1-esek közül a netmegosztast arra a kis időre amig nem koti be hozzánk  WLA akkor letelepiteném hozzá a wifi routeremet(Termeszetesen  a netet arra az időre én fizetném) ugyhogy ha van vállalkozó szellemű akkor lehet jelentkezni)))

Szabo Attilától kérdezném,hogy mit mondtak tudnak már valimit arról mikor lehet költözni?

Előzmény: IKON_D501 (2352)
IKON_D501 Creative Commons License 2006.09.11 0 0 2352
Sziasztok!

Régen szólaltam már meg, de azért rendszeresen ránéztem ám a fórumra! Ma egyeztettem én is időpontot, csütörtökön megyek műszaki átadásra!! Hű de izgi!

hacsek1! Mint azt láthatod a nickemből, közeli szomszédok leszünk! Üdv szomszéd!

Remélem október közepén én is be tudok majd költözni. OTP hiteles vagyok, de van egy kis protekcióm ;)

Internet ügyben majd én is megkeresem a WLA-t, nem hangzik rosszul, amit leírtatok. TV-t nem nézek, lehet, hogy be sem köttetem.

Bárhol laktam eddig, mindenhol jól kijöttem a szomszédokkal. Csak aki fölöttem lakik, lehetőleg ne vegyen evezőgépet. Aki most lakik fölöttem az albérletben, minden reggel hétkor azzal kezdi a napját. :)
szaboattila_ikon2 Creative Commons License 2006.09.11 0 0 2351

Na, sziasztok!

Hát a műszaki átadás is megvolt!

Minden rendben volt! Minden készen van és nem voltak hibák! Na, jó azért apróságok voltak: konyhabútorból kifelejtettek egy rácsos sarokelemet, ki kell szilózni a konyhapulton a szegélyeket, és a konyhaszekrén belső részén 1 helyen voltak karcok, amit korrigálnak!

Mindent végig vizslattunk és az egy óra bőven elég volt nekünk. A 4 hónapos trónörökös is velünk volt, de szerencsére neki is tetszett a lakás, így mellőzte a műsort... :()

A kert nagyon szép lett! Ha a legközelebbi közös találkát október végére tervezitek, akkor velünk már lehet számolni és szélesítjük a kört! :)))) /itt most egyébként még van egy kb. 2x3m terület amit felbontottak, de ez nem vette el a kedvünket/

Lift kicsit kicsinek tűnik, de eza legkevesebb! Majd a költözésnél lesz érdekes!

Igazából egy dologgal leszünk nagy parába: az pediglen az ágyikónk! Cikáznak a fejemben az ötletek, hogy is fogjuk felvinni!? :|

Smatte és MadDogzCo.!

Miért nem mondtátok, hogy tesók vagytok?

Nem mintha változtatna valamin! :)

Remélem nem árultam el titkot!

Most hirtelen ennyi! Még majd írok, de kicsit dolgozni is kellene! /sajnos/

Kapott valaki még időpontot?

u.i.: a kertről nem sikerült képet csinálnom! Valaki a Nagyok közül nem menne ki az erkélyre és lőne 2 képet és betólná ide a fórumbe? Köszi :o)

smatte Creative Commons License 2006.09.09 0 0 2350
Pontosan!:) Utólagos engedelmeddel áprilisban bementünk az AL-es hölggyel a lakásodba szétnézni. A hulladék pedig nem okoz problémát, környezetvédő családból származom, ahogyan Maddogz is.
Előzmény: szaboattila_ikon2 (2349)
szaboattila_ikon2 Creative Commons License 2006.09.08 0 0 2349

Lehet, hogy én vagyok a lassú felfogású, de ez azt jelenti, hogy a 2 emeleten  4-es kecóba jössz? Mert akkor az ajtód szemben lesz miénkkel. :)

Ja, és persze egy kukát fogunk használni, ami azt jelenti, hogy MadDogzCo.-ot idézve csak óvatosan a költözési hulladékkal! :o)

Előzmény: smatte (2348)
smatte Creative Commons License 2006.09.08 0 0 2348
Második szomszéd 4-es lakás!:)
Előzmény: szaboattila_ikon2 (2343)
zsoofika Creative Commons License 2006.09.08 0 0 2347

Gratulaaaaaaaaaaaaaaa!

Ez dejó érzés... én imádtam! Örülünk, hogy itt vagytok, örülünk, hogy ideköltöztök. (egyelőre:))  Megtelnek az üres lakások mosolygós szomszédokkal :)) tök jó..

Bárgyú örömömet nézzétek el, és tudjátok be a koromnak ... :)

De azthiszem minden Ikon1 lakó nevében mondhatom: LEGYETEK ÜDVÖZÖLVE!!

hacsek1 Creative Commons License 2006.09.08 0 0 2346

Sziasztok!

Igen Itt vagyunk mi is csak edddig csendesen olvasgattam a forumot,de most mar látom,hogy felpörögtek az események.

Minket még nem hivtak,de mi az 5. emeleten fogunk lakni a D lépcsőházban,az irodában azt mondták,hogy alulról kezdik a műszaki átadást ezért gondolom erre egy pár nappal később kerül sor ,de ezen már nem fog mulni a dolog.

Amugy nekünk is Október elejet emlegették,majd kiderül.

Addig is izgulunk.

Előzmény: szaboattila_ikon2 (2343)
Modrooka1 Creative Commons License 2006.09.07 0 0 2345

Lehet, hogy az újabb közös találka a kertben már kissé szélesebb kőrűbb lesz?:-)))

szaboattila_ikon2 Creative Commons License 2006.09.07 0 0 2344
Vendégem vagy egy sörre /vagy borra/ ha az október eleje, közepét tudják tartani. :)
Előzmény: Szürkeszamár (2342)
szaboattila_ikon2 Creative Commons License 2006.09.07 0 0 2343

Szia MadDogzCo.!

Te mikorra kaptál időpontot?

Smatte!

Te melyik lakásba fogsz költözni? D lépcsőház?

Van még valaki, aki ikon 2-es? Vagy csak mi látogatjuk a fórumot? :)

Szürkeszamár Creative Commons License 2006.09.07 0 0 2342

Mintha csak az egy évvel ezelőtti hozzászólásainkat látnám viszont (éééééés megcsörrent a telefon) :)))

Ha az elsők között vagy, és nincs valami durva hiba a lakással, akkor nagyjából egy hónap múlva ugyan ebben a sorrendben kapjátok a kulcsokat. Október eleje, közepe teljesen reális. Kérdezzétek meg, mikorra várható a használatba vételi engedély. A mi esetünkben az önkormányzat elszórakozta a dolgot, ezért késett az átadás.

Ha esetleg már megvan a használatba vételi, és semmi hiba a lakással (erre is bőven van esély), akkor szerintem akár ott is alhatsz a SAJÁT padlódon (jobb mint az albérletben a legjobb matrac)!

Előzmény: szaboattila_ikon2 (2341)
szaboattila_ikon2 Creative Commons License 2006.09.07 0 0 2341

Nekem ebből a szempontból rugalmas a munkahelyem, mert a rendezvények világában az ember összevissza rohangál és ha ügyes akkor be tud passzintani egy-két elintézni valót is a napjába.

Egyébként, aki hívott engem nem nagyon hagyott lehetőséget a variálásra, max a kedd lett volna még megoldható számomra.

Hétfőn, ha megvoltunk igyekszem gépközelbe kerülni és leírni mi volt!

Előzmény: smatte (2340)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!