Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Még mindig keresem, hogy lehet-e tudni, hogy ki szavazott nemmel Gönczre (21-21 Fidesz és KDNP képviselő, akkor még külön-külön), de helyesbítek: nem 15, hanem 13 főről van szó, és két érvénytelen szavazatról: https://www.parlament.hu/web/guest/kulturalis-hirek
Gondolom ez az ő volt, nem ő volt felvetés csak egy mellékszál, ami vagy így van, vagy úgy.
A lényegi az az, hogy a különböző indapassain beregisztrált rengeteg nikkcsordáját legálisan terelték-e vágóhídra. Mármint megfelelő-e a mai szigorú szabályozásnak pl a kisroot intézménye (amihez elég egyetlen nikkjét elkapni, a többit kiköpi önként).
Anno adminként én is el-elmerengtem, hogy ha vki nagyon csúnyát mond a polban,
jogunk van-e kinyírni a HUSZban egyébként békésen perverzkedő másik nikkjét, vagy a 0 hszes tartaléknikkjeit.
Nem olyan egyszerű dilemma ez, mint gondolnánk.
Mármint emberileg nem egyszerű, de a jog biztos egyértelműen eldönti.
nézd, fingom nincs, hogy ilyenkor mit és hogyan néznek*, én a helyében ebben az egy konkrét ügyben nem szívóznék
*tudtommal mobiloknak is van IP címük, úgyhogy elég könnyen beazonosítható, hogy azonos címről ment-e a tegnapi meg a mai hozzászólás, ha eljut nyomozati szakaszba
nem láttam, hogy most mit írt, de ha azt, hogy nem ő volt, akkor azt nehezen tudja bizonyítani, mivel valami hasonlót írt már korábban is, ráadásul a nick egyértelműen az övé volt mindkét esetben
tényleg egyszerűbb lenne aszondania hogy bocs, kicsit bebasztam, akármi, és baromságokat írkáltam, elnézést
Mondjuk ezt már csak kegyeletsértés okán is illene törölni. Nyilvánvalóan holtakról igazat vagy semmit, de nem hinném, hogy ezt érdemelné Göncz Árpád. :/ Arról nem is beszélve, hogy a parlament eloszlásából ítélve, a jelenlegi kormánypártok , tehát a Fidesz (mint az SZDSZ kistesója és vazallusa) és a KDNP tagjai közül is volt, aki Göncz Árpád köztársasági elnökségét megszavazta... Csak ezt el tetszettek felejteni az urak.
(Nem találom, hogy pontosan melyik párt tagjai voltak azok 15-en, akik nemmel szavaztak, de 21-21 országgyűlési képviselője volt ennek a két pártnak, szóval mezei logikával eldönthető, hogy volt, aki megszavazta közülük.)
Tök jó! :-) Nem tudsz olyan gyorsan klikkelni, hogy még lásd. Lehet, hogy valami soft azonnal törli az oda beírt hivatkozásokat. Biztos, ami biztos alapon.
Ha van hozzászólás, amit töröltetnél a polból, most írd be oda. Ugrásra készen állnak, hogy ha Vitónak van még nickje, gyorsan rootolhassák. :) Vevegyő jelentése is csak 10 perccel ezelőtti és már el is van intézve. ;P