Az szent igaz:). Mondjuk a te moviejaidat ( de nehéz szó ) mindig is megbírtam nézni^^. A tieiden kívűl még a Kodial-ét meg az intro-ét szeretem nagyon^^. Meg Fagi mmb4-es-ét
ziTi, még azt is hozá kellet volna tenni hogy eddig ilyet magyar még sosem ért el!^^. Amugy azt nem értetem hogy a movieajidba mért nem használtál effecteket? Ha nem is túl effecktezve de akkor is ilyen simákat. pl.: Képváltás, akkor felső alsó hogy is hívják eltüntetése^^.
A FoP, Magyarország egyik legsikeresebb és közkedveltebb Counter-Strike csapata volt. Ennek voltam én a tagja kb 6-7 évig. Emellett én 3 évig voltam magyar válogatott is.
Ez a csapat volt az, aki 2002ben a Koreában rendezett világbajnokságon legyőzte az USA legjobb csapatát, ezzel hírnevet szerezve magának az egész világon. Sajnos nekem ez a lehetőség nem adatott meg, hogy kimenjek velük. :(
Majdnem eltaláltad, hogy mit jelent :D Face Of Power! :) Kezdetben Fuck Off Point volt, de sajnos a szponzorok arra kértek minket, hogy változtassuk meg :D
Ja egyébként lövöldözős játékról van szó. Csapatban játszák. 5 az 5 ellen :)
Ja amugy Csonti. Lehet hogy nem leszek a hétfői edzésen. Kedden felvételi a Pálfyba Fizikából, Kémiából, Infotmatikából és szóbelielbeszélgets:) Arra csak kéne készülni:(((((
Mas: A labam javulofelben van, de holnap meg tuti nem edzek. Tegnap meg a lepcsozessel is bajom volt. Ja es valakinek ugy beleallt a facemaskje a seggembe. Csak tudnam mit keresett ott :D