Franciaországból hazafelé repülve a gépről láttam azt a "tornyot" tegnap 5 körül, nem vagyok szakember, de annyit mondtam az asszonynak, hogy ez egy "rendes" zivatar lehet. A géphez képest a magassága saccra 15 km plusz lehetett, és Tihany fölött értünk ki a mellette összegyűlt "kísérő" felhőzetből. A Föld fentről döbbenetesen szép, talán majd rakok ide is pár fotót, Balcsi, Alpok és egyebek föntről :)
Lyonban az eltöltött 4 napban árnyékban a napi max. T standard 35 fok volt. De azon a középső részen ezekben a napokban 38-39 fok is volt! Na ez már a globális balhé igen komolyan!
A topikot nézegetve láttam, hogy néhányan tettek fel szivárványos képet. Egyszer nekem is sikerült lefényképezni egy szivárványt. Nagyon büszke is vagyok rá.
Köszönöm szépen, ma voltam is a bizonyítványért, de jól pofára estem, mert a 26 gyerekből 4-nek nem adták oda, köztük nekem se, mert az év közben az iskola könyvtárból kikölcsönzött könyvet nem vettök vissza, ja 10 könyvet kölcsönöztem összesen és 9-et vittem vissza, de foggalmam nincs hol van az, valami geometriai könyv, azt mondtam, hogy nem tudom hol van állítsák ki a számlát azt kifizetem, csak haladjunk mert volt nálam 3500 Ft, de nem mentek bele, most menjek vissza pénteken, hogy végre megkaphassam, itthon is ciki meg ott is, ráadásul megint elmegy egy napom(8óra meló 3200Ft) meg ida-vissza út 1000Ft, -5000-be leszek ez miatt, nem igaz hogy nem lehetett volna ma elintézni, nevetséges.. azt mindenkinek jobb lett volna, főleg nekem.
Nem is jön az eső sajna, alig van valami a radaron.. jó éjt!
Jaja ez mindenféleképpen rekord, egyszerre keveredtünk a honlapra, és pont egy topicba gépeltünk, csak egy kicsit tököltem az elküldéssel, 1s-el hamarabb is mehetett volna, csak egy betűt kijavítottam.. arghh.. Nem semmi lett volna ugyan akkor!:) Ráadásul úgy hogy ide nem minden percben írnak/írunk.
Hoppá! 1 másodperc különbséggel küldtük el az előbb!!:)) A felvételiről még nemtudok semmit, most kell fénymásolni a bizonyítványt meg az érettségi eredményét, és majd Július vége felé derülnek ki a dolgok. Láttam igen, nagyon jó cikk!
Köszönöm szépen mindenkinek, nemsokára indulok is vissza SZentesre a bizonyítványért. Aztán estefelé lehet lesz egy kis megleletés eső, néhány mm, de nem nagyon bízom benne, de a modellek adják. További szép napot!
Közben megjártam Szentest, is ma volt a szóbeli érettségi, meglett. Így mostmár 15:45-től megvan az érettségim! Most értem haza, megünnepeltük a haverokkal a kocsmába, én megittam több, mint 1 liter 100% narancslevet!:) Jó éjt! Igazán kellemes az este.
Hát őő, a izé, a Dc-n!:) Na jó a vs. isex oldalról, csak leteszteltem de az a 2. volt, de amúgy az egyik Nyíregyházi haverom , Ogmet zivatar beszámoló -ját nyitottam meg és ott a lap tetején Pártai Lucia Tv-ből felvett akkori időjárás jelentése látható 4mb méret, na az az avi volt az első épp itt ért el a nagyobb sebesség, csak gondoltam lekell nézni máshol is, aztán más nem jutott az eszembe!:) Azóta is 2 megabit van.
Ma nem volt semmi érdemleges, 23 fok van, közepesen felhős ég, gyenge légmozgás.
Ja na és akkor a Balatoni témában, addig vagyunk, hogy durván 40% a befolyás, 60% ráesés, szóval valóban nem elhanyagolható a befolyás sem.
16:20-tól 2048/192-es a netem!! 16:15perckor volt egy 1 perces adsl kimaradás, és akkor duplázott, amire 16:20-kor már ráis jöttem, mert nézem, hogy őrült módon, mintegy 255kbyte/s-el tölti lefele az .avi -t!:) Éljen!