Keresés

Részletes keresés

MacFly Creative Commons License 2000.05.21 0 0 149
epp most ment le a CNN-en egy hasonlo tartalmu hiradas, mutattak reszleteket a film zenes-tancos reszeibol, ami leginkabb az It's Oh So Quietre emlekeztetett, es valami dijat is atvett.
Előzmény: gfq (147)
Volvo Cowgirl Creative Commons License 2000.05.20 0 0 148
gfq, köszi a hírt

Remélem ide is behozzák a filmet... bár ahogy a magyar filmforgalmazókat elnézem, még van mit bepótolniuk (pl. Kevin Smith-től a "Dogma", ami kb fél éve megy már kint - biztosan be vannak sz@rva a katolikus egyház reakciójától:-))

Előzmény: gfq (147)
gfq Creative Commons License 2000.05.19 0 0 147
Nesztek egy hír az www.mtv.com-ról:

Björk's "Dark" Musical Film Draws Raves At Cannes

Icelandic dance queen Björk is earning rave reviews at the Cannes Film Festival for her highly emotional turn in Lars Von Trier's "Dancer In The Dark," a movie that garnered a standing ovation after its screening on Wednesday.

Even though Björk blew off a press conference following the media screening of the film, she did turn up for the official premiere of "Dancer In The Dark" at the Palais de Festivals later that evening, wearing a billowing pink dress, according to Reuters.

At the press conference earlier in the day (video excerpts from which are available at Cannes' official Web site) Von Trier and the film's co-star, Catherine Deneuve, both confirmed rumors of onset clashes involving Björk and the director.

But Von Trier said that any sort of tumult was caused by the same thing that made Björk's character in the film so gripping and moving.

"Björk is not an actor, which is a surprise for me because she seemed so professional," he said. "She was not acting in the film, she was feeling everything, which was hard on her and hard on everyone else.

"To work with Björk has been very rewarding for both of us, but also very painful. I now realize that was the only way it could be."

In "Dancer In The Dark," Björk portrays Selma, a single mother working in a factory in the 1960s who has a hereditary disease that causes blindness. As Selma daydreams about a better life for her and her son, the film launches into colorful musical numbers, the majority of which were penned by Björk.

Elektra Records plans to issue Björk's soundtrack to "Dancer In The Dark" in mid-September, while the film is scheduled to arrive in U.S. theaters on October 6. Björk will then release a new studio album, the follow-up to 1997's "Homogenic," in the spring of 2001.

-- David Basham

gfq Creative Commons License 2000.05.15 0 0 146
Nálunk a Venus as a Boy klipje óta a tükörtojást Björkös tojásnak hívja a család. Szülőkkel együtt... :o)
gfq Creative Commons License 2000.05.12 0 0 145
Valami Dancing in the Dark, vagy hasonló címe van. De sikerült befejezni a filmet, Cannesban lesz a bemutatója nem sokára, de a soundtrack csak szeptemberben jön ki.
Előzmény: Lunatic (143)
Bloodflower Creative Commons License 2000.05.12 0 0 144
igazán jólesik ez a kedves fogadtatás...már épp kezdtünk normális életet élni, mikor végre beindult a gép, hihihihihi...

Björkből kinézem ezt a 'lelépek' stílust..

Előzmény: Lunatic (143)
Lunatic Creative Commons License 2000.05.11 0 0 143
Bloodflower: Dejó újra látni, eltűntetek a Floyd topikból is! :-( Mijen filmet forgatott Björk???

Luna

Bloodflower Creative Commons License 2000.05.11 0 0 142
bocs mindenkinek, akinek cdvel tartozom, kissé lerobbant a gépem 2 hete, és csak most kezd helyrejönni, ez az első nap, hogy végre netezni tudok, most már a ti dolgotokat intézem, ígérem!!!az a bizonyos új hardware kissé betett a gépnek...de már menni fog!
gfq Creative Commons License 2000.05.08 0 0 141
Björk egy filmet kezdett forgatni. Aztán elege lett a színészkedésből és elhúzta a csíkot a forgatásról.
Törölt nick Creative Commons License 2000.05.02 0 0 140
Speciel én csak ritkaságok, hozzáférhetetlen felvételek begyűjtésére használom az mp3-at, "rendes" albumokhoz nem. Viszont arra tökéletes.
Előzmény: gfq (139)
gfq Creative Commons License 2000.05.02 0 0 139
Én speciel hadilábon állok az mp3-mal.

PJ nagyon jó: "Little fish, big fish..." meg a Wind... hmmmmm...

Előzmény: Ernesto Serra (137)
Törölt nick Creative Commons License 2000.05.02 0 0 138
Igen, ez a szám napsterrel állandóan letölthető.

Bloodflowernek: plíííz, nem válaszolsz az emilemre? :-( Mármint Björk CD-trade ügyben.

Előzmény: Ernesto Serra (137)
Ernesto Serra Creative Commons License 2000.05.02 0 0 137
Sikerült letöltenem Björk és PJ Harvey előadásában a Satisfaction-t. Ha érdekel valakit, és tudtok egy helyet, ahova feltölthetem, akkor szívesen. Esetleg a Napsteren is megtalálható vagyok

helló

iron lion zion Creative Commons License 2000.04.29 0 0 136
szerintem meg k*rva jó lenne!
(van a Judgement Nighty filmzenealbum, ott is repperek meg hiphopperek kooperltak ilyenekkel, mint Pearl Jam, Living Colour, Slayer, és az is rohadt jó)
Előzmény: gfq (135)
gfq Creative Commons License 2000.04.28 0 0 135
Azt hallottam, Björk valami fellépés-szerűséget tervez a Cypress Hill-el... Hát istenem, ha elkerülhetetlen, akkor ámen.
Bloodflower Creative Commons License 2000.04.26 0 0 134
A BeingJohnMalkovich témánál már leírtam, de legyen még1szer: amphibian
Előzmény: A hely szelleme (133)
A hely szelleme Creative Commons License 2000.04.26 0 0 133
Na sz'al nem tudja vki, mi a címe a BeingJohnMalkovich végén hallható Björk-számnak?
Bloodflower Creative Commons License 2000.04.19 0 0 132
a megadott cím most nem működik, ide írj: gotashima@yahoo.com!
Előzmény: gfq (131)
gfq Creative Commons License 2000.04.19 0 0 131
Igen, kell! Droppolok egy emilkécskét...
Előzmény: Bloodflower (129)
A hely szelleme Creative Commons License 2000.04.19 0 0 130
Huh! És én ma hozzájutottam 1 safety copyhoz ebből a speckó kiadású változatból! Wow!
Előzmény: Bloodflower (117)
Bloodflower Creative Commons License 2000.04.14 0 0 129
én és waters lenni egy pár. ezért válaszolok én:

A Play Dead maxi hol? itt a polcon, mint említettük. kell, vagy mi? jók nagyon rajta a verziók! de ha csak az eredeti kell, tuti megszerzed vhol mp3ban!

Előzmény: gfq (128)
gfq Creative Commons License 2000.04.14 0 0 128
Play dead maxi? Hol? Azt hiszem mi Cirbissával nagyon érdekeltek vagyunk ebben, ugye?

Cirbissa:
Ha jól értettem, akkor TE IS tervezhetsz ruhát, elküldöd nekik, és felteszik az oldlra.

Előzmény: waters (127)
waters Creative Commons License 2000.04.14 0 0 127
Nekünk megvan a lent említett..
Napsteren bármikor megtalálod.
Egyébként nálunk itt figyel a polcon a Play dead maxi is.
Négy változata van rajta!
Előzmény: Cirbissa (125)
waters Creative Commons License 2000.04.14 0 0 126
Nekünk megvan a lent említett..
Napsteren bármikor megtalálod.
Egyébként nálunk itt figyel a polcon a Play dead maxi is.
Négy változata van rajta!
Előzmény: Cirbissa (125)
Cirbissa Creative Commons License 2000.04.14 0 0 125
Mind a 3x strictly vegigultem a mikormennekabetukavegen szakaszt hogy halljam halljam halljam halljam, isteni isteni

Előzmény: Cirbissa (124)
Cirbissa Creative Commons License 2000.04.14 0 0 124
Megvan vkinek veletlenul az a dal Bjorkytol, ami a JMalkovicsmenet soundtrackjen ????
Cirbissa Creative Commons License 2000.04.14 0 0 123
Nem tervezned kell, hanem oltoztetni.
Tehat van egy csomo kesz oltozet-arra klikkantasz es jeeeeee mar mas ruhaban van, nincs magyar nepviselet, it's not folk stuffs!!!!!!!!8))))
gfq Creative Commons License 2000.04.14 0 0 122
Köszi a tippet! Bár nem vagyok benne biztos, hogy most azonnal leülök ruhát tervezni björknek. Azért a biztonság kedvéért szólok a nagyinak, hátha neki van valami jó ötlete. Mondjuk megnézném Björköt magyar népviseletben.
Előzmény: Cirbissa (121)
Cirbissa Creative Commons License 2000.04.14 0 0 121
http://www-avec.htl.rhno.columbia.edu/bjork/fashiondoll/index.html
E cim alatt megismerhetitek mely orult tervezok hodolnak az icedivanak s mutatjak be kreaciojukat altala: JPG,Hussein Chalayan, Alexander McQueen,Jeremy Scott, Comme de Garcons.....etcetc
Bjork baba alaku masat pedig kulonbozo kreaciokba oltoztetheted a'la childhood the sweet.
Szerintem a legjobb a fantasy outfits kozul a Pluto szett.:)
gfq Creative Commons License 2000.04.14 0 0 120
Egyik kedvenc dalom. Olyan kis anti-kapitalista.
;o)
Előzmény: Cirbissa (119)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!