Felesleges a "vajon"-ozás, a világ nem régóta működik így, hogy a nők nevelik a gyerekeket, tehát VAN összehasonlítási alap. Egy ilyen világban pedig természetes, hogy a nőknek megy ki a papír, ahol szinte mindenkit ők nevelnek, emiatt reach, ezért nem lehet erre mutogatni, és ezt nem akarjátok elfogadni.
"a kevesebb bűnözőt nők nevelték ... pedig az emberek többségét nők nevelik fel."
Nana, ez már megint szalmabáb, ugye te is tudod...
Nem az a lényeg, hogy 'nők nevelik', hanem hogy 'CSAK nő neveli', vagyis hiányzik a családból a férfi. Az angol fiatalkorú bűnözőknek szóló idézések 80%-át egyedülálló anyáknak küldik ki.
Ez nyilván nem azt jelenti, hogy minden egyedülálló anya gyerekéből bűnöző lesz, hiszen nagyon sokan így is felnőnek. De a jelek szerint mégis, ez hajlamosító tényező. Vajon, ha mindenki rendezett családban nevelkedne, 20%-ra esne a fiatalkorú bűnözés?
Lehet az is persze, hogy nem csak az egyedülálló anya általi nevelés a gond, hanem hogy az erőszakos tiniknek az apjuk is erőszakos volt, ők csak örökölték, és ezért vált el anyu.
Bár a józan ész azt mondja, hogy azért normális családokban nagyobb eséllyel nőnek fel normális emberek, tehát ha a nőszervezetek nem akarnak annyi erőszakot, akkor nem a családok szétverésén kellene munkálkodniuk, hanem az összetartásán.
Te azért morogsz, mert nem fekszem alá a véleményednek. Nem mondhatsz olyat, ha értelmes embernek tartod magad, hogy csak egyiknél van hozzá köze, másik esetben nem. Ha igaz lenne, amit állítotok, azaz hogy a nők által nevelt gyerekek problémásabbak, akkor a bűnözési ráta is megugrana, ez egyértelmű. A bűnözési ráta a valóságban viszont folyamatosan csökken, dacára a ténynek, hogy egyre több fiatalt nevel az anyja, és nem kicsit többet, hanem nagyon sokkal többet.
Így viszont ez csak egy reach, pont ugyanannyit ér, mintha a lábméreteik és bűnözési szokásaik között próbálnál valamiféle kapcsolatot találni.
Szóval a korrektségedről gondolkodj el te is, mert ez az egyik irányban sem elfogult, józan vélemény.
Igen, összefüggés van az apa-modell meg nem tanulása, és a deviáns magatartásformák között. Igen, nincs összefüggés az apa modell hiánya, és a kevesebb bűnözés között. Mert kevesebb az apa a családban, és nagyságrendekkel több a frusztrált, csak jóléti államban élőkre jellemző bűncselekmények irányába.
Nincs. Ha van, mindkettő között van, és azt te nem akarod.
A férfijogi mozgalmak nem nőellenesek. Hanem kib.-ott önvédelmi szervezetek. Ahogy Tamási Erzsébet mondta: " A nők most verik le az évezredes elnyomást a férfiakon". Azaz nem adatok tudatos torzításáról van szó. Hanem arról, hogy a feministák által előszeretettel vázolt:" ösztönlények, disznóállatok, kontrolltvesztők" alap nélküliségét próbálja kiebrudálni a fenébe. Pont olyan hülyeség ez is, mint a mai fiatalok duma. Semmi nem a bárárnyfelhőkből ereszkedik alá, csak hát sokkal könnyebb olyan dologgal vagdalkozni, amit nehéz megfogni (ösztönök, genetika, stb). Tessék megnézni szépen Pogány Judit előadásában a "Pedig én jó anya voltam" c. monodrámát.
Amúgy 2x írtad a kevesebbet...de értem.
Ha már filmek, és kultúra, még a Fight klubban is elmondták, hogy a mi generációnkat nők nevelték fel. Igen, összefüggés van az apa-modell meg nem tanulása, és a deviáns magatartásformák között. Igen, nincs összefüggés az apa modell hiánya, és a kevesebb bűnözés között. Mert kevesebb az apa a családban, és nagyságrendekkel több a frusztrált, csak jóléti államban élőkre jellemző bűncselekmények irányába.
Tudom én mi a femik véleménye arról ha a kemény nővédelmi törvények ellenére (meg az hamis vádas erőszakok) semmi sem igazán változik a bűnügyi statisztikában: MÉG KEMÉNYEBB TÖRVÉNYEKET!
Kasztrálni mindenkit. Értem én az elejétől.
A gond csak annyi, hogy amig a nők bosszúja szinte megállíthatatlan (és nem maguktól, hanem a femináci mozgalom táplálja) addig a félrfiak még most is vagy MGTOW-k lesznek, vagy megdöglenek.
Szóval szerinted a között kapcsolat van, hogy a kevesebb bűnözőt nők nevelték.
De ahhoz semminek nincs köze, hogy általában kevesebb a bűnöző, pedig az emberek többségét nők nevelik fel.
És akkor még tovább is mehetünk: egy olyan világban, ahol nők nevelnek mindenkit, naná, hogy a bűnözőket mindet szintén anya nevelte. Mégis kevesebb az ilyen, mint régebben, de értelmes ember tudja, hogy ez reach, mert nem csak ezen múlik, kiből mi lesz.
Amit te és általában a nőellenes oldal csinál, az a statisztikák kiforgatása és a nekik kedvező eredmények hangoztatása, miközben olyankor bezzeg elsunnyogják a tényt, hogy átlagban mégis kevesebb a bűnöző, amit akkor viszont elő tudnak húzni, ha arról van szó, hogy hány férfi követ el erőszakos cselekményt, és érvelnek, hogy nézd, hát egyre kevesebben. :)
Az éjfél esetünkben nem a konkrét időpontot jelezte, hanem azt hogy akik belenyúlnak az éjszakába....annak potenciális eshetőségével számolva. Pl. félrészeg lesz, és a bénább csókák erősebben kezdenek próbálkozni
Az alkoholtermékek reklámozásával kapcsolatos szabályok több tekintetben is szigorodtak. Alkoholtartalmú ital reklámja nem szólhat gyermekekhez és fiatalkorúakhoz, nem kapcsolható össze fizikai és társadalmi sikerrel. Az alkoholtartalmú italokról szóló reklám nem tehető közzé sajtótermék első borítójának külső oldalán (itt kisebb pontosítás történt), illetve színházban, vagy moziban 20 óra előtt.