Hakuna Matata! Milyen gyönyörű szó!
Hakuna matata, nem ráz, mégis jó!
Csak annyit jelent szép az élet itt BENT :)
Tiszta élvezet, a bölcselet
Hakuna Matataaa!
az hát...de most nem tehetek róla, h utálom a szoknyát, és helyette a melegítőt és a farmert részesítem előnyben..igenis vannak igényes cuccaim...plö: egy szürke szűkszabású ing, ami mellesleg mellben már eléggé feszül rajtam..de jól néz ki, pláne a sötét farmer mellé :D
Az előbb meg sikerült véletlenül kilépnem a netből... Micsoda tehetség vagyok, olyan billentyűkombinációkat ismerek, amikről szerintem még az infósok sem hallottak...
Tök jó, felvettem egy hibát 2-kor, koordinátort is hívtam, pedig tudott már az ügyről, mert egy eonos szerelő is felhívta, és még nincs rá rendelés, hogy megcsinálják! >:-/ Pedig a mátészalkaiakat eddig szerettük...
Azért kellett a rosszhangulattal küzdenem reggel, hogy mostanra happy legyek a cukiorfalat emberek miatt! Megérte, mit ne mondjak! :-) Oszt tőlem aztán már drogozhat itt, aki akar...
Angyalokkal találkoztam, képzeld! Felhívtam az egyik koordinátort (ő irányítja ki a szerelőket), hogy egy ügyfélnek visszakapcsolást ígértek, és mikor mennek ki. És azt mondta, hogy azonnal küldi ki a fiúkat! Teljesen beleszerettem, ráadásul tök cuki hangja volt. :-))) Az ügyfél meg szerintem majdnem elsírta magát, amikor visszahívtam, és közöltem vele, hogy mennek. :-))) Tiszta boldog vagyok!
magyar (Zanzibár, Unique) külföldi rap (Missy Elliot), R&B (Anastacia,Dana Glover,Aaliyah stb), rock/metal (Nightwish, Nickelback stb...)NA meg bírom még a meditációs és kelta muzsikákat :D