ha már ez utazós topic ki tudja milyen községek tartoznak hegyaljához magyarországon néhány tokaj, tarcal,tállya, olaszliszka, tolcsva, bodrog olaszi... más nem jut eszembe.horvátok 2:1 re vez
furmint, hárslevelü, sárgamuskotály mind szunyog csemege.
tudod az adott puttonyszámra jobb helyen nem több mint 130-140 l mustot öntenektöbb éves kezelés után kezdik aszunak nevezni a legjobbak legalább 150g természetes cukrot tartalmaznak. na ezt szereti a szunyog, meg én!
esszencia csak tőkén aszusodott v nemes rothadt szölöfürtüket, szemeket kádba töltik ahol saját sulyától préselődik ki. szerintem már élvezhetetlenül édes
sat
arra, a közelben éltem, laktam( gondolom az nem debrecen)mivel tokajhoz legalább tiz hegyközség tartozik gondoltam valamelyik a te lakhelyed volt? ha átmenetileg is!
ne menekülj --- előled nincs hova! stb stb
két b az már bb tessék jelentkezni
Főnökúrasszony má' megint lóti-futit játszik.
Csak épphogy bekukk. :(((
Tokajban rég voltam .
Egy jópár éve odaszerveztünk bortúrát.
Pincéket ugyan nem jártuk végig
csak néhányat.
Egyik helyen ittunk 5 puttonyos aszut
akkor 1 deci volt 300 ft. Rééééég volt.
Szóval nem ártott meg.
Annyit nem ittunk.
De vettünk estére is :))
másmilyet.
Kempingben szép nyári este, a szúnyogok
meg csak jöttek, jöttek.
Nem innyi, ZABÁLNI !
Úgyhogy szélsebesen beköltöztünk a sátorba
mert szégyen lett volna
ha pont Tokajban marad meg a pia ! :))))
Teke az jóóóó, :)))
csak a lábizomnak nem. :(((
Már ha az nincs is! :))
Hiii!
rendes körülmények között most tekéznem kellene, de ahova járok ott foci csapat is van és kezdenek belelendülni a szurkolásba+++ tegnap szeiler lábát eltörték a meccsevolt pofozkodás miegymás és ma is baromi paprikás a hangulat. ezért rövidités volt!
sat én veled mindig mellé fogok otthonodban akarlak idegen vezetni? hát ez jó nem? de a csavaros ceruza jó ötlet 2-2,5 liter lehet leszivni egy gönci hordóból!
b b ne lazsélj itt pusztulok el!!
miljen úrfönökasszony az aki állandójan lót fút? ez olyan gombóc szerü !!! 2:0
Figyelj, y-ka, azért van más vidék is,
amit jó ha látsz.
Nem így gondolod?
Én is sok helyre visszamenetem volna,
de inkább győzött a kíváncsiság.
Mert én nagyooooooon kíváncsi vagyok ám! :)))
rendesen viselkedni?????
De hát én mindig jóóóóó kislány vagyok!! :)))