Foglalt már valaki a cruisedirect.com-on? létezik, hogy ekkora különbség legyen? (1050 euro az utazási irodában 850 S az oldalon) vagy erre még jön vmi ÁFA? köszönöm!!!!
Nem tudom ez mitől függ, de nekünk volt fürdőköpeny is. Splendida, balkonos kabin. Fogkrémet is adtak, bár ez inkább a fogkrém-cég reklámajándékának tűnt, mintsem a kabin normál felszerelésének.
Lehet,hogy volt már ilyen téma, de érdekelne, hogy a Splendidán a kabinban és a fürdőszobában milyen bekészítés van. Ilyenkre gondolok, hogy fürdőköpeny, törülköző, piperecikkek. Volt már szállodákban, hogy mindent vittem, de szinte semmi nem kellett volna, mert mindent adtak, de volt olyan is, hogy ott álltam, és még kézmosó szappan sem volt. Ha nem muszáj, nem foglalom a helyet a bőröndben ilyen dolgokra.
Megy valaki esetleg szeptember 22-i indulással Genovából a Splendidára?
Hali
09.16-án megyunk az orchestraval livornoból.
Tudna vki infót hajóról kikötőről partikirándulásokról, pl érdemes-e fakultatívra elmenni vagy közel vannak a központok a kikötőkhöz és jobb saját úton járni! Minden info jól jönne! Előre is köszönöm
Jó szelet mindenkinek
Sziasztok
09.16-án megyunk az orchestraval livornoból.
Tudna vki infót hajóról kikötőről partikirándulásokról, pl érdemes-e fakultatívra elmenni vagy közel vannak a központok a kikötőkhöz és jobb saját úton járni! Minden info jól jönne! Előre is köszönöm
Jó szelet mindenkinek :)
Volt közületek valaki ezen az útvonalon a Musica-va? "Velence , Bari , Katakolon/Olympia, Szantorini , Mükonosz , Athén , Korfu , Dubrovnik, Velence ". Örülnénk ha megosztána velünk a tapasztalatait.....
Teszek fel akkor egy-két képet, először is szerettem volna, csak túl nagyok voltak és még át kellett őket méreteznem. Flamban készültek. Sajnos a táj nem érvényesül annyira, mint élőben.
Repülővel mentünk átszállással, elég drága volt, dehát nem volt mit tenni.
ezt nagyon benéztem, sms-t vártam, de nem jött, csekkoltam a bankszámlámat és minden oké, egy héten belül rendezve volt a zárolás, bocsi a téves riasztásért :)
Szép lehetett, most volt időm elolvasni. Nincs egy-két képed? Mivel mentetek Koppenhágába? Mert kocsival szerintem messze, repülővel meg most elég drága. Mi még skyeuroppal voltunk, most ugye wizz megy Malmöbe, de onnan nagyon drága a híd.