Hát engem monemtán nem érdekel az elnöki miniszter tanácsa, de remélem, Béla nem felejti el közölni, mit tudott meg erről az óraátállítási huncutságról, mert jó lenne már tudni, mikor mennyivel kell állítani.
Egyébként meg tökre igaza van a Mesternek. Mert ha valaki monjuk nagyon dolgozik valahol és csak 3 hónap felmondás után jöhet el akkor jó sokáig kell várni az új elnöki tanácsi elnök személyre.
ez valami eszméletlen!! na ez ugye már Bélás napló volt? :-)))
és milyen frappánsan gondolkodik Endre, h. munkaviszony nélküli embert válasszanak a magyar elnöki tanács vezetőjének, mert akkor azonnal kezdhet, nem kell a felmondással bíbelődni.
énszerintem Béla for President, mert nem mindegy.
egyébként gyermekkoromban, vagyis amikor kisgyermek voltam, mindig sokat gondolkoztam rajta, h. vajon mi értelme van annak, h. az Elnöki Tanács elnöke. most akkor elnök (és akkor elég egyszer a szó), vagy nem?!
Szélviharban Béla szerint rickor szavazolni, bár ha együttes erővel megtámogatnák egymást kollegálisan és libasorban c mennének a szavazolóhelyiség felé, nem lenne semmi promléma. Ha személygépkocsi, akkor meg akár 106 km per óra szekundum sebeséggel lehetne száguldani munkaviszonyos személyre javaslatot tenni.
Még a korábbi Napl-hoz: lemérték a 76 km óra szekundumos rohanásomat Budapesten. Ahelyett, hogy örült volna a rendőrség, hogy nem okozok dugót 30.000 forinttal büntetett. Sóhajok hídja!
Granulátum a kopizolásért! A szavazolás időpontja meg természetesen az éghajlat függvénye. Csapadékban illetve ha nem megfelelő a levegőmozgás, úgy komlikált. Hisz akkor Béla és egyéb személyek othon maradnak és nincs kedvük.
Teli volt eseménydús eseménnyel a nap, én is azér nem bírtam rajongolni. A munka vége meg valószínűleg soká lesz, ha ebédétkezésig kávézolás folyt. Étkezés utáni pihi után lehet is haza c menni.
"akiknek nincs munkaviszonyuk és akkor felmondási idő nélkül egyből kezdhetnék a munkát" Ha gondoljátok én kirugatom magam és elvégezném azt a munkálatot. Bér:megeggyezés szerint.
Ez azután a napl!!! Tele van olyan kifejezésekkel, amitől nem térek magamhoz ukcve. Pölö: "..szaporán kell keresni egy munkaerőt aki tovább végzi a munkakört. Endre szerint szakértelemmel megáldott embereket kell keresni, akiknek nincs munkaviszonyuk és akkor felmondási idő nélkül egyből kezdhetnék a munkát."
Ma a politika játszotta a főszerepet és így aztán jól elhúzódott a kávézolás. Gyakorlatilag most ért véget. Bejelentette ugyanis a magyar elnöki tanács vezetője, hogy befejezi a munkáját, mert a tetszési indeksze megcsökkent. Ez aztán jókora lavinát inditott be, mert most szaporán kell keresni egy munkaerőt aki tovább végzi a munkakört. Endre szerint szakértelemmel megáldott embereket kell keresni, akiknek nincs munkaviszonyuk és akkor felmondási idő nélkül egyből kezdhetnék a munkát. Jolán szerint teljesen mindegy, hogy ki az elnök, mert mindegy. Esztike viszont úgy gondolja döntsön a nép és menjünk szavazni. Remélhetőleg akkor amikor nem lesz ilyen szélvihar, mert én ma pl. ki se mozdulnék olyan itélet idő van. A modern és korszerű bukóablakot alig bírtuk bezárni, olyan erővel nyomta kivülről a szélvihar. Majd kirepült a keretből. Szóval volt eseménydús esemény itt már délelőtt, és még mikor lesz a munka vége.
Jó reggelt. Szavazolok majd én is, hogy a Mesternek meglegyen a lepptopp komjutere. Micsoda naplók látnak majd napvilágot, amit Béla az ágyban hevesrészve fog megírni, hajajj.