csak mivel én vidéki vagyok és egyedül ezért a szigetre nem biztos hogy felmegyek,én is szoktam egyébként egyedül koncertre menni, de csak ha a közelben van.
Nincs kivel, nincs kivel... ez hülyeség, a jó zenét egyedül is lehet élvezni... így aztán én nem csinálok ebből ügyet, és elmegyek aznap, már csak az Apocalyptica miatt is, de kihagyhatatlan a 2. nap is (My Dying Bride), és érdemes az elsőre és az ötödikre is menni...
Hi!
Tavaly voltam MaiDnem-en a szigeten, de szar volt. A zene ok, meg minden, de bő félóra, és kész... Mire ocsúdsz és csettintesz, hogy mekkora királyság, már vége is. Persze nem csak az ő soruk megy így, de ez mit sem szépít az egészen...
Smallwood írta a Maiden honlapon.
1700 koncertet adtak eddig összesen, és nem akarnak több 9 hónap hosszú, alapos turnét. Az új lemezeket mindig télen veszik fel, valamikor év közben adják majd ki, nyáron koncerteznek, de sztem csak olyan lehet, mint a Give Me Ed volt, 15-20 koncert, többségében nagyobb fesztiválok.
ezt hol olvastad?
ezt nem igazán akarom elhinni,hiszen a black sabbath is izomból turnézik pedig 10 évvel biztos öregebbek.Tehát fizikai akadálya nem lehet a turnézásnak.
mondjuk valóban úgy tűnt,hogy mintha egy búcsú turné lett volna hiszen egy best of programot nyomatnak a túrnén,a régi lemezek borítóiból van a szinpadkép is összeállítva satöbbi.
nagyon sajnálnám ha befezejnék,hiszen igény van a zenéjükre,amit bizobyít az,hogy az eddigi 28 európai koncertjükre majd 600.000 jegy kelt el.
azt írják, hogy lesznek még albumok meg koncertek, de a mostani lesz az utolsó igazi Maiden-turné, többet nem járják körül a világot. Főként csak fesztiválokon lépnek majd föl.
Hát igen.
Egy Bryan Adams-et orrba-szájba kell reklámozni, hogy legalább annyian beszédelegjenek, ahányan minimum nullába hozzák az egyenleget, ha már a nyereség oda.
Fix a tarifa nyilván a Maidennél is, a szervezők meg osztanak-szoroznak, hogy amennyiben hatezer ember eljön, vagyis egy pecsányi, ilyen meg olyan jegyárakkal ez megéri – marad rajta egy kis zsír. Ha meg nagyobb az igény, áttesszük a Kisstadionba, gondolják, ami ugyan drágább hely, viszont a plusznézők a különbözetet behozzák. A mi zsetonunk érintetlen marad a helyszínváltással, ezek a parasztok meg miért ne láthassák annyian, ahányan akarják, úgyhogy gyerünk!
A pecsányi hatezer ember bármikor összejön egy Maidenre bárhol, ezért nincsen reklám.
Bryan Adams és a depeses hülyegyerek számára pedig a fél világ teleszemetelése is kevés a feléhez...