Matiz
a váltokkal kapcsolatban nem egészen világos valami . Az árlistában egy válto 3400ft ez egy komplett váltot takar elektromágneses állitomüvel vagy pedig kézi válto és az állitomüvet még külön 4300ft ért meg kell venni?
tehát összesen 7700ft egy db elektromágneses válto?
Sziasztok!
Megcsináltam a Railhu.net-en a kőnyvek hozzá adásásának lehetőségét.
Kérek mindekit akinek van a listában nem szereplő a modellvasuttal kőnyve , az sziveskedjen hozzáadni.
Köszönöm.
Sziasztok! Kicsit off a gondom, de nem tudom, ki tud valami infót. Múlt szerdán kisebb sokkot okozott a látvány Füzesabonyban: eltűnt a két romos gőzös a fűtőház mögül. Tudható, mikor és hová? HELP!!!
Tettem fel a Tar-ra egy pár képet néhány modellemrol. Többségük friss szerzemény. Sajnos nem a legjobb minoséguek, de nem volt lehetoségem jobb megvilágitást csinálni.
Matiz
szép a pályaterved de mennyibe kerül mindez? nem igazán vagyok tájékozott az árakban de ugy hallottam hogy egy Roco válto állitomü nélkül 3000ft. Igaz ez? Meg tudnád mondani 12 db válto menyibe kerülne?
A palyam tervet megrajzoltam 2.1-es sinekbol is, azt is felraktam a 2.5-os terv melle. A ket felulnezeti kepben latszik csak a kulonbseg. (Itt lathato.) Valoszinu, hogy ez lesz - mar csak azert is, mert a ket legdragabb alkatresze mar megvan ... ... ...
Nekialltam osszerakni a POLA utcat...lehet, hogy extra szep, meg minden, de extra bonyolult is :-) Feltettem egy kepet az elado asztalrol, abban az allapotban, ahogy elado most. Ara megegyezes szerint. Az elado epuletekrol is teszek majd fel kepet.
asztal-1 asztal-2
Valaki kert Plasser geprol kepeket, vagy itt, vagy a masik topicban; ma vegigfenykepeztem Menden az egesz gepsort. Akinek kell, jelentkezzen!
Mindig szebben néz ki a modell ha végén egy matt lakkréteget kap. Söt, jobb dolgozni csillogos felületen (a Letraset jobban ragad) majd pedig mattra lakkozni.
Biz úgy van, de jobban teszed, ha Németh u-ba nézel be, mert Deák is ott székel, meg a külkeres PC is.
Katalógusból tuidsz rendelni.
Németh u. a Rákóczy tér felső jobb sarkából indul (ha a csarnokkal szemben állsz) és a Baross u-ig tart.
10-17 h-ig vannak. Péntek csak 16h-ig.
JSB
megnéztem a Kibri modellbahnzubehör weblapját . Abban az áll képviseletként Ungarn : Deak Modellsport Kálvária tér 19
Ezek szerint ha a katalogusbol kinézek valamit náluk meg lehet rendelni?
elöször is a mai börzéröl : nagyon béna volt a nagyterembe nem lehetett bemenni a folyosokon volt kirakva a kinálat másodsorban kismillioan voltak igy nehéz volt a szük helyen hozzáférni a kinálathoz . H0 ás vagonokbol nagyon gyenge volt a kinálat egy manusnál volt rengeteg minden de az meg arany áron mérte : M62 139 18E ft BR 55 9800ft, V100 001 7500ft :( VT137 motorvonat Piko és valami más gyártmányban 11E ft volt .
Joem
a jövö héten /Március 3/ ne mennyetek a börzére mert osztogattak egy papirt hogy technikai okok miatt elmarad.
Üdv
A magunk fajtának to expensive! (Ettől függetlenül tisztelem az alkotókat)
MÁV van még a Váci út 47.b-ben. PIKO cementszállító, kéttartályos Pultrans, PIKO VTG, MOL emblémával. Régi MÁV ORE forgóvázas Magyar Kőolajipari Vállalat, epoche III. Ezen kívül a két MOL 106 m3-sfolyékonygáz szállító tart. kocsi. Néha felbukkan a Liliput Rz vagy Rzu (már nem emlékszem) régi (III.) tartálykocsi, és a Grhs kéttengelyes zárt teherkucsi, ez volt Gu is.
A háboru után itt ragad német eredetű kocsik jele u-ra végződött.
Más most nincs.
Jövőre lesz MÁV NoHAB sorozatgyártásban(ROCO, nyílván mindkét fő festésvariációban, először jön az új). Ez nem azonos azzal amit az Erkel u. tervez kisszériában. Az a scandic My sorok összeépítéséből születik. Biztos pazar RR Quality, az ára is, de nem alap nélkül, mint oly sok helyütt máshol.
Bocsi de a gépem baromkodot ugyhogy most tudtam életre kelteni, egyébként kilenckor kint voltam de 4 asztal volt kint, igy bese mentem, az emiled meg most olvastam, jövő hét az jó?
Tegnap benéztem az Erkel utcába és megkérdeztem milyen magyar vonatkozású modellek vannak még a ROCO modelleken kívül.Mutattak D, Dt jelű poggyászkocsit( gyönyörű korlátok,rács belül az ablakok mögött)24E Ft-ot meghaladó áron.JSB, vélemény? Nem drága egy kicsit?(nagyon)
Ha csak a Fleischmann fordítókorongot veszed, eleve egy majd ötvenes(lista netto kint). Ezek után számolj, hogy megéri e?!
Fecus
Ne szerénykedj, ugyanis ha a MOL 46788.1 az egész világon 488 db forgalomba hozott van( jobban mondva volt). A 46788 a nemzetközi sorozat, de az is a végét járja.
Nürnbergben TV dokufilmet forgattunk(vágás folyamatban, adásidőt az Úr tudja...). ROCO illetékese nyilatkozta, hogy Y (így tartják nyílván a NoHAB-ot)MÁV változatban, az eldöntött tervek része. Mivel ebben az évben 3 Scandic következik, és a meglévő - részben még építés alatt álló - szerszámokkal kívánnak gazdálkodni, kissé türelmesnek illő lenni. Summa: végre lesz egy profi gonddal elkészített nem PIKO bázisú MÁV NoHAB a piacon ca. 2002 első dekádjában. 28-30 e Ft-ért.
"Miki" Szegeden, a Brüsszeli körúton egy pipec modell bolt. A száraz matrica jelen esetben egy Letraset-szerű technológiát jelent. Tehát át kell nyomni tollal (kifogyott tintájú) ill. van hozzá direkt ilyen szerszám. Állítólag kiválóan tapad. A MÁV csaknem valamennyi, a modellezés szempontjából jelentős járművére van kész anyag.
Matiz 2001-02-23 16:18:16 (2781)
A BYG-től nemrég kaptam hírlevelet (talán a múlt héten, ha jól emléxem)