Keresés

Részletes keresés

Vevegyő Creative Commons License 2021.08.26 -1 0 1639

és ezek a zenés-táncos összeesküvés-elméletek csak úgy jönnek, mint a huss!
:)))

Előzmény: Pacemaker (1638)
Pacemaker Creative Commons License 2021.08.26 -1 0 1638

Feri?  legfőképpen Gerike mögött kell kohecselnie, mert ha Gerike elszabadul mindig marhaságot mond, 

Előzmény: Vevegyő (1633)
margarita402 Creative Commons License 2021.08.26 -2 0 1637

Hú, vazze, azt eddig is tudtam, hogy sötét vagy, mint a éjszaka, node ennyire...:D 

Előzmény: kígyószisz (1635)
kígyószisz Creative Commons License 2021.08.26 -1 2 1636

Gyurcsány nem indul sehol az előválasztáson (a későbbi választáson is csak listán, valahol majd). 

Előzmény: Pacemaker (1632)
kígyószisz Creative Commons License 2021.08.26 -2 0 1635

Nem, az Ungár Péterrel kapcsolatos beírásaidon is lovagoltam, hiszen te voltál az egyedüli, fideszes, akinek annyira fontos volt az ő szexuális identitása, hogy rohantál is ide beírni. 

Másokról soha nem írsz, érdekes, még nem láttalak a KariGeris topikban sem erről írni, egy fővárossal foglalkozó vezető kapcsán.  

Előzmény: margarita402 (1634)
margarita402 Creative Commons License 2021.08.26 -2 0 1634

Összesen három hsz-em volt az ügyről, mindháromban ott van, hogy elsőfokú ítéletről van szó, kávéfőző gizike.:D Te meg egész nap a visszaeső bűnöző Czeglédyn pörögsz, amúgy teljesen fölöslegesen: a tényeket nem tudod elhazudni, hiába próbálsz már tücsköt-bogarat összehordani.

Előzmény: kígyószisz (1628)
Vevegyő Creative Commons License 2021.08.26 -2 0 1633

feri hol indul?

Előzmény: Pacemaker (1632)
Pacemaker Creative Commons License 2021.08.26 0 0 1632

Rövid a választási memória, ezért tud Feri sikeres lenni. 

Előzmény: kígyószisz (1630)
kígyószisz Creative Commons License 2021.08.26 -1 1 1631

Ahogy írtam volt, nekem teljesen mindegy, hogy a 3 jelölt közül melyik nyeri az előválasztást, de az nagyon valószínű, hogy amelyik megnyeri, az a későbbi, tavaszi választást is viszi. Szombathely inkább ellenzéki, mint fideszes. 

Előzmény: Pacemaker (1629)
kígyószisz Creative Commons License 2021.08.26 -1 1 1630

Az biztos, hogy ekkora osztogatás még nem volt választás előtt, mint most van. Kérdés, mennyire feledékenyek bizonyos emberek, hiszen addig szíjat hasítottak a hátukból, ezek meg egyszeri adományok.

Az önkormányzati választás előtt is itt-ott kitett magáért a fideszes vezetés, aztán mégse futott be mindenütt.  

Előzmény: Vevegyő (1626)
Pacemaker Creative Commons License 2021.08.26 -1 0 1629

Annyi a különbség hogy mi nem védjük ezeket a fideszes embereket.

Amúgy Ungár hogy jött  ide, egy szóval sem említettem.

Az  gerinctelen benned, es az egész ellenzékben,  hogy saját mocskotokat foggal körömmel véditek. 

Előzmény: kígyószisz (1617)
kígyószisz Creative Commons License 2021.08.26 0 1 1628

Tényleg? hogy ágáltál, hogy az bizony, úgy van :D Pedig mekkora marhaság volt abban az elsőfokú ítéletben, atyavilág, még nem is láttam ilyen bírói tévedést, több évtizedes pályám alatt. 

Az, hogy valakiről ír egy médium, mitől lenne az a valaki érdekeltsége? :) 

Szerintem Czeglédy túl van tárgyalva. Ráadásul tudtommal te sem laksz ott, és nem tudhatod, hogy az ottaniak mit gondolnak az egészről és rajtuk múlik kizárólag, hogy ki lesz az előválasztás nyertese. Kívülről ebbe nem lehet beleszólni.  

Előzmény: margarita402 (1624)
kígyószisz Creative Commons License 2021.08.26 0 0 1627

Tudom, és éppen eszerint is veszem végig az egyes megyéket, bár csak azt lehet valamelyest megjósolni, hogy a 2018-as eredmények alapján melyik választókerületben erősebb a Fidesz, mint az ellenzék (általában ott, ahol a Fidesz jelöltje 50 % felett kapott, nyilván). 

Ám még az sem jelent semmit, mert sok meglepetés lehetséges, minden irányba és oldalon. 

Az nyeri a választást, aki az egyéni választókerületek többségét tudja magáénak. Ez evidens és már le is írtam itt. 

A határon túliak nem "plusz", ők a listás szavazatokhoz adják a magukét, listás képviselő pedig kevesebb van, mint egyéni. Ez is az új választási rendszer sajátossága. 

De a listáshoz számítanak a töredékszavazatok is. Mindenesetre nem a listás szavazatok nyertese fogja megnyerni a választást. 

A MiHazánk és a Kutyapárt pedig nyilván színesítik majd a választási palettát, de nem gondolom, hogy számotttevő lesz a részvételük.  

Előzmény: templier (1625)
Vevegyő Creative Commons License 2021.08.26 0 1 1626

én egy dologban vagyok biztos: a fidesz az isten pénzét is rákölti arra, hogy minél több szavazatot vegyen magának a nyugdíjasoktól, a szegényektől, az ápolónőktől, a kőfaragóktól és a balett-táncosoktól. ezen kívül a földkerekség legízléstelenebb, legaljasabb, legundorítóbb kampányát fogja végigcsinálni. az összes többi dolog teljesen bizonytalan. szerintem.

Előzmény: templier (1625)
templier Creative Commons License 2021.08.26 0 0 1625

"az elaprózódott ellenzéki szavazatok most összeszámítanak."

A sima összeadódás kevés, abból nem lesz még parlamenti többség.

Jónéhány körzetet elveszít a Fidesz, az biztos, de  kompenzációsan kap vesztett szavazatokat és így nem akkora a nyereség, mint az elnyert  körzetek száma.

Plusz még a határon túliak, plusz még a Mi hazánk és a Kutyapárt szereplése.

Nagyon szoros, legjobb esetben is.

Előzmény: kígyószisz (1623)
margarita402 Creative Commons License 2021.08.26 -1 0 1624

Nem buktam orra semmiben.:D Világosan leírtam ott, hogy első fokon nyert pert az origo.

Ez meg egy jogerős ítélet, ha tudod egyáltalán, hogy mi az.:D 

Előzmény: kígyószisz (1622)
kígyószisz Creative Commons License 2021.08.26 0 1 1623

A választási törvényben foglalt újítás, miszerint a legtöbb szavazatot kapott nyer, a Fidesznek kedvezett. Nem emlékszem, hogy akkor azt mondták volna, hogy fél a Fidesz. 

Most azonban már minden okuk megvan rá, mert az elaprózódott ellenzéki szavazatok most összeszámítanak. Hogy megváltozott a Fidesz népszerűsége is, az csak hab a tortán. 

Az ellenzéki összefogásban nem is egy, hanem több, kiábrándult fideszesekből álló párt jelöltjei szerepelnek.  

Előzmény: templier (1620)
kígyószisz Creative Commons License 2021.08.26 0 0 1622

Lásd: Média1 - Varga Zoltán-ügy. Ez pont olyan. Abban is orra buktál, viseld méltósággal. 

Előzmény: margarita402 (1621)
margarita402 Creative Commons License 2021.08.26 -2 0 1621

Semmilyen rágalom nem volt. Fideszes pláne nem, még ha te csak azokat utálod is.:D

templier Creative Commons License 2021.08.26 -1 0 1620

" az ellenzék megosztottan indult"

Igen. De akkor mitől félt a Fidesz? Mert ezt mondták az ellenzéki megszólalók akkor is.

Előzmény: kígyószisz (1616)
margarita402 Creative Commons License 2021.08.26 -2 0 1619

Mit vettem én készpénznek?:DD

Dehogy az egyetlen ilyen per, amit elvesztett..:DD Alább is raktak be egypárat. Amúgy semmi jelentősége a csipcsup szarjainak a tekintetben, hogy semmit nem változtatnak a visszaeső bűnözői mivoltán.

Jogerős ítéletet tettem be, a győztes alperes FB-oldaláról, fölösleges maszatolnod.:D

Előzmény: kígyószisz (1610)
kígyószisz Creative Commons License 2021.08.26 0 0 1618

Megmondom őszintén azt is, hogy nekem tökmindegy, melyikük nyer Szombathelyen, a fontos, hogy az egyikük nyerjen a fideszes jelölt ellen is, tehát az erősebb jelöltet kell választaniuk az ottlakóknak. 

kígyószisz Creative Commons License 2021.08.26 0 0 1617

Nem. Ungár Pétert is ugyanúgy "védem", a fideszes rágalmakat utálom. Függetlenül attól, hogy kiről van szó.

És pont te írod, aki szerint Hadházy csak úgy rágalmazgat, miközben a ti pártotok képviselői (kettő is) áll büntető eljárás alatt, neki köszönhetően :) Baromi hiteles a te véleményed :D 

Előzmény: Pacemaker (1612)
kígyószisz Creative Commons License 2021.08.26 0 0 1616

Annak az volt az oka, hogy az ellenzék megosztottan indult. Ez az első választás, amikor nem így lesz. 

Előzmény: templier (1613)
Vevegyő Creative Commons License 2021.08.26 0 0 1615

mert akkor nem volt egységes ellenzék. most van. és volt eredménye az összefogásnak, ez látszott az önkormányzati választáson. szóval nem ok nélkül szorong most a fidesz.

Előzmény: templier (1613)
templier Creative Commons License 2021.08.26 -1 0 1614

Jó nagy hülyeségeket tudott mondani Csurka.

Előzmény: Wikitoria (1611)
templier Creative Commons License 2021.08.26 -1 0 1613

" és persze, félnek."

Ezt a a "félnek" történetet jobb lenne elfelejteni.

14-ben és 18-ban is azt hallottam, hogy "Fél a Fidesz", aztán összeféltek maguknak sima győzelmeket.

A másik hasonló lószar, amit emlegetni szoktak "a választók bölcsessége".

Előzmény: kígyószisz (1599)
Pacemaker Creative Commons License 2021.08.26 -1 0 1612
Azért elég gáz, hogy cegledyt véded foggal körömmel.

Jól mutatja azt a ketszinuseget ami jellemzi az egész ellenzéket.,
Előzmény: kígyószisz (1610)
kígyószisz Creative Commons License 2021.08.26 -2 1 1610

Nem tudhatod, csak annyi ismert, amennyit az újságok közölnek. De a mostani vád ügyében ott van a link alatt, mit kifogásolt, te azt máris készpénznek veszed, holott az egyelőre csak a vádhatóság álláspontja. 

Azért az általad hivatkozott ítélet indokolására kiváncsi lennék - már azon az alapon is, hogy az az egyetlen ilyen per, amit Czeglédy elbukott -, persze, csak a rendelkező részt közli a sajtó, nem véletlenül.

Te mindent hajlandó vagy elfogadni, amit a lakájmédia ír, nem nézel utána, mi miért van és mit tartalmaz esetleg a bíróság indokolása, emlékezz a Varga Zoltán-Média1 ügyre, azt is teljesen készpénznek vetted, holott egy hatalmas marhaság volt az elsőfokú ítéletben, és persze, azt a másodfokú bíróság hatályon kívül is vágta, és kijelentette, hogy a Média1 nem Varga Zoltán érdekeltsége.    

Előzmény: margarita402 (1609)
margarita402 Creative Commons License 2021.08.26 -2 2 1609

Csak épp azt nem kifogásolta soha, hogy visszaeső bűnözőnek nevezték.:D Amúgy nem nyerte meg minden perét, így például a legutóbbi jogerős ítélet szerint bátran ki lehet jelenteni róla, hogy ő finanszírozta az MSZP 2014-es kampányát, és a Kunhalminak átadott kampánypénz az általa elkövetett bűncselekményből származik, ez nem minősül rágalmazásnak.:-)

Előzmény: kígyószisz (1608)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!