Figyelem a thread-et, mi lett a vége? Választottál ingyen tartozékot vagy cserélték a tükröt? A konfigurátorban már megjelenik, hogy jobb oldalon nem sötétedik.
Érdekelne a dolog, mert én is ilyet rendeltem (akkor még nem volt kiírva ez az infó). Tudsz esetleg nevet, kire lehet hivatkozni a PoHu-nál, ha reklamálok?
Én egy műszaki analfabétának azt is megemléteném hogy illik desztilált nem pedig sima csapvízzel hígitani hamár mussz.
A Skoda kifejezetten csapvizet emlit a kezelesiben, vagy azert, mert szeretnek, ha a teljes hutorendszer mihamarabb vizkoves lenne, es el lehetne adni a kuncsinak egy uj hutorendszert :-) vagy azert, mert a very special hutofolyadek kemiai megtervezesekor figyelembe vettek a csapviz vegyi osszetetelet, es ahhoz optimalizaltak :-)
mivel nekem kontakt spraityem nincs, :-) ezért féktisztítót használtam.
A motort nem károsítja, mint ahogy valaki kérdezte, mert a befújás után tiszta! nem szöszmöszölő ronggyal ki is törlöm. Ergó, folyadék a torokba nem nagyon kerül. Utána vártam pár percet , illeeeeeetve kényelmesen raktam össze, addig a felesleges folyadék el is tudott párologni. indítás szigorúan gáz nélkül. A tökéletesség kedvéért, hallottam már olyat is, aki ez után levette az akku sarut, hogy a végállás beálljon.
A hutofolyadek koncentratum, vizzel szokas higitani. Ha hianyzik egy par deci, akkor nyugodtan tolthetsz bele vizet, ahogy a markaszervizben tanacsoltak, egy kicsit ugyan csokken a fagyallosaga, de tenyleg csak egy par decirol van szo, akkor nem veszes. Majd osszel azert tanacsos lesz bevizsgalni.
Viccet félretéve, az autógyárak a motor/ hűtő stb. anyaga miatt igyekszenek előírni az általuk elfogadott hűtőfolyadék minőségét. Ezeket különböző színnel jelölik. VW. Group rózsaszín. Hivatalos neve G12. ajánlás szerint: VW 774 F
Ha nagyon kevés van az autóban és hamar akarsz bele tölteni, hogy közlekedni tudj, akkor a sima víz is jó. Ha látod még a tartáj alján, akkor semmi halaszthatatlan gond nincs. Autósboltba vegyél ilyen folyadékot, és azzal pótoljad, hogy a már meglévő folyadék fagyállósági foka ne híguljon.
Hello. Azt szeretném kérdezni, hogy ha szemben állsz akkor bal kéz felől a nagyobb tartály, ami hütőviz kiegyenlítő vagy mifene. :)) Teljesen müszaki analfabéta vagyok. :D Abba mit kéne önteni? Mert igen erősen minimum alatt van a folyadékszint benne, kérdeztem márkaszervizbe, azt mondták sima vizet... De ebbe valami rózsaszin lötty van...!?!?!?! ?? Köszi.
sziasztok! octavia II-be keresek gyári cd-t vagy multimédia fejegységet ..Tudom a net tele a hazai tuning cégek hirdetéseivel de nincs kedvem 160-250e ft-t adni érte sajnos ... Esetleg valami korrekt bontó vagy külföldi beszerzési lehetőség ,cím?? Köszi! mail.: s-control@freemail.hu
Ma elvittem a kocsit 1 helyre, hogy nézzék meg a hibatárolóját van-e benne hiba. A kocsi azt írta ki, hogy 4608. Sajna ők nem tudtak mit kezdeni vele. Tudja valaki, hogy ez mit jelent? 2006-os 1.9 PDTDI. Egy kis kézi izével olvasták ki!
Ezeket már mondtam neki én is de ha szól a zene nemhallja a motorhangot, az hogy közben beszél és még a fordulatszámot is figyelje nemmindegyik nőnek megy egyszerre.:) Azért köszönöm.
Én egy Mio-ra rakott mobil xt-n néztem meg. Pillanatnyilag nincs a Nokia-mon Garmin, de ugyan ezzel a térképpel annak is tudnia kell.
Amúgy egyetértek veled ezt illene tudni az iGo nak, de hidd el legalább ilyen hiányosságai vannak az összes többi navi programnak.
Én kipróbáltam már MioMap, iGo6-8-Amigo, SygicDrive, TomTom, Navigon, Garmin programokat és mindnek találtam valami hiányosságát.Úgy érzem még mindig az iGo a legjobb ezek közül bár az tény, hogy egy-egy Nyugat-Európa-i országban jobbak a többiek pl.a Garmin.
Köszi, ide én is eljutottam. Végül is nem olyan vészes a dolog, csak elvárnám egy iGO-tól, hogy egy EU tagállam esetén egy üdülőhelyet ismerjen már és ne a senki földjét mutogassa egy 2009-es térképen.
Kezdek kiábrándulni az iGO-ból, még a magyar autópályák sebességkorlátozásait sem tudja jól.
Igen ilyen utcát valóban nem ismer. Gondolom nem vigasztal, de megnéztem Garmin-ba is és az tudja a Viale dei Gabbiani utcát.Ha esetleg még belefér az idődbe, hogy szerezz egy Garmin progit akkor az segíthet.
Altanea utcát látok, de van egy olyan településrész, amely az ebből nyíló körforgalommal kapcsolódik és az azon belüli utcákat nem ismeri. Pl. Viale dei Gabbiani.