Kancás? Földvárban aza a szép,hogy végig az út mellé építkeztek,de a vége felé nincsennek utcák,csak simán a főút menti házak. és hogy szépen fejezzem k imagam elég "soknemzetiségű" tepelülés. /roma,kínai,mongol,vietnámi,német/
Olyan érdekes hogy kapott pont szempontjából mi állunk a legjobban,hiszen m ikaptuk be a legkevesebb pontot.De az már egy kicsit érdekes ,hogy az első helyen álló Ase 200 pontal dobott többet,sőőőőőt :))) még a MAFC is többet szórt a az ellenfél hálójába ,számszerint 546-ot.
Csabi!! ezzel a "daloskönyvel" kapcsolatban, lehetne nénány floppyra is tenni és akkor mindjárt egyszerűbben meg van oldva.A fiatalság körében gyorsabban terjedni:)))))
Nekem 2 hete 1:20 volt a Paks - Pest táv, nap közben kb. 10 körül. Érdekesség, hogy 3 helyen van egy sávosra szűkítve a 6-os, és mindenhol lámpa van! (szerencsém volt) Leggyorsabb utam, szintén 6-oson, még az építkezés előtt kb. 50 perc a Hajógyári szigettől Paks tábláig! Hajnal 2-kor indultam! :)
Na, de nem is ezt akartam! Gyertek minnél többen, legyen egy jó meccs, sok szurkolással, hátha a divatjaink is felébrednek! :)))
Sokat járok a 6-oson 1x láttam őzet eddig. A Dunaúj-Rácalmás távot szokták emlegetni veszélyes szakaszként + régebben Paks előtt az emelkedő/lejtő környékét!
Béna soföröktől jobban parázok (eddig csak velük jártam meg 2x).