Behringert egy haverom is használ talán pont ilyet már vagy 10 éve. Tökéletesen működik, de bevallom 1-2 ezernél én nem adnék többet érte akár ki gyártja! 10 ezer egy pedálért! Töredékéből lehet csinálni házilag, ráadásul optovezéreltet, ami nem fog recsegni!
Köszönöm a Yamaha FC7-et néztem és az lenne a legjobb szerintem, de a Behringert nem teljesen értem..a Hammondon 1db nagyjack (gondolom stereo) bemenet van a hangerő pedálnak... az FCV100-on pedig 2 bemenet+2 kimenet..hogy lehet ezt bekötni oda? Még egy picit ha segítenél!?
Sziasztok! Vettem Roland EV-5 pedált, de nem sikerül beüzemelnem (a másoknak jól bevált Roland A-33 + ESI-4000 kombót használom). A billentyűnek elvileg küldenie kéne a jelet, engedélyeztem programozással, aftertouch kar és hajlítás megy, de se a hangerő csúszka, se a pedál nem állít semmit. Lehet, hogy a sampler-en kéne valamit máshogy csinálnom?
A munkássága kicsit több volt PR-nek , az eladási mutatok miatt nem voltak "népszerüek"
1000 eladott Vámosy Záraira jutott 5 PR. Nem tudtak mit kezdeni vele, ugy ahogy az east-tel sem de lehetne sorolni Kis ország kis piac, kis biznisz ....
De ahogy a vizvezeték szerelő ismerösöm mondja Minden Folyik /Phanta Rei/
Úgy látszik, a Pantha Rei név ragadós volt a keleti blokkban... Kevés pénzú egyetemista hazánkfiainak nemigen tellett gyári (Vermona?) orgonára, ezért maguk terveztek és építettek szintetizátort, ami szép teljesítmény volt abban az időben, amikor alig lehetett bármilyen alkatrészhez jutni. Persze mások meg gitárt faragtak szükségből... Ha jól emlékszem, az MHV mindenható ura két lemezt engedélyezett ebből a "rétegzenéből" kiadásra. Mindkettő teljesen élvezhetetlen, semmi rokonságban nincsenek a koncertek Bartók vagy Grieg feldolgozásainak hangulatához...
Ez a nóta a The Nice "For Example" című darabjának kicsit dzsesszesebb, vokál nélküli változata. A vinil lemezek kedvelőinek készült alábbi feltöltésen 14:50 től hallható az eredeti "Emerson szerkezet":
Baromi jó volt a koncert, örültem, hogy több olyan ismerőssel is találkoztam (két külön társaság), akikkel nem beszéltünk össze, és kiderült, hogy Kéknyúl rajongók. :D Sorry a táncikálásért, a koncert végéig bírtunk magunkkal, de nem bírtuk végig, túl nagyot szól ez a zene és túl dögösen, ráadásul az első pár sorban sok üres hely volt, meg pár álmatagon ücsörgő ember, reméltük nem zavarjuk őket, hogy picit takarjuk a színpadot. :)
A hatalmas zene; a '70-es évek első felében szalagról hallgattam a Focust, majd megszereztem az összes bakelit LP-t tőlük egy déli szomszéd országból. Gyakran hallgatom a zenéjüket, de csak bakelitről, páratlan hangzás a steril kiherélt CD-hez képest....
Haverom (David Cocenheim) hívott, hogy 9-kor lesz Kéknyúl a Gödörben, tényleg lesz? Pont előtte 2 órával néztem körbe (ma), se bandcamp-en, se myspace-en nem találtam, Facebookom nincs, honnan lehet ilyesmiről értesülni? Oké, hogy underground meg kult, de ennél lehet jobban promózni azért!!! :D Nincs valamelyik oldalon egy "Premetz Matyi Körlevél" valahol, amire fel lehet iratkozni emailben?
edit: ja, rájöttem, hogy a http://premecz.atw.hu/ a frissített, mondjuk egy körlevél lehetőség itt is elférne, de mindegy. :)
Nekem is nagy kedvencem volt ez a zenekar, miután Komjáthy György 1974-ben leadta a Hamburger Concerto című nagylemezüket, amelyen a fő attrakció az ugyanezt a címet kapó, szerintem monumentális szerzeményük volt. A szólógitárosuk is gyakran használt eredeti Leslie-t, ahogy ebben a műben is: