Ez, ez, ez nem ér!!! Az összes, általad látogatott topikba ugyanazt a hsz-t másoltad be, pedig én követtelek, mint egy nyomkereső. Az uccsó mondatoddal megnevettettél, pedig már nagyon kókadozom (mert egyes terhesek sokat is esznek, és ebéd után nem könnyű nekik).
Szóval, mint ahogy stunc már jelezte, mindenen túl vagyok :)
12-kor már felvittek és kb 5 perccel később már jött is a doki. Megnéztük UH-n, a 3 tüszőből kettő már megrepedt, valószínűleg reggel, mert azóta baromira feszül a hasam. A 3. versenyző most készülődik, ezért ma és holnap házi inszemet hajtuk végre :)))
Most jól vagyok, csak kicsit fájogat a hasam, főleg a jobb oldalon.
Beszéltünk a dokival, az a véleménye, hogy nagyon jól együttáll most minden, hogy sikeresek legyünk. Ha azonban mégsem, akkor az augusztus kimarad, mert szabin lesz, utána pedig nagy valószínűséggel lombik következik. DE ERRE NEM FOG SOR KERÜLNI :)))) Reméljük... :)))
Mindenkinek köszönöm a drukkokat, most megyek és lefekszem egy kicsit, mert azt hallottam stunctól, hogy a terhesek aluszékonyak :)))
Remélem, boszi vagy! Köszönöm, ezek szerint a betűimen nem látszik a korom:D
Ne is emlegesd a hasbaszúrást, én nagyon nyúl vagyok, de hosszú életem során rájöttem, hogy sokkal többet kibírok, mint amennyit el tudok képzelni magamról. Csak ki fogom bírni ezt is. Inkább a vetélési kockázat miatt aggódom, de utána szigorúan feküdni fogok, amennyit kell. Na, az nekem nem egyszerű:)
;) nem is hiszem el, hogy öreg vagy! Engem a Barossban majdnem berántottak az amnio-ra, mert ketten vártunk ott (én csak vérvételre) úgy megijedtem, hogy csuda! már a sima vérvételtől is rosszul vagyok, nehogymá hasbaszúrjanak... Kicsit röhögtek rajtam utána, mert tiszta zöld lettem ááááá... A babádnak pediglen nem lehet semmi baja! Ez faktum!
Annyit mondjátok, hogy kedzem a saját ingemnek érezni. El is megyek a jövő héten;) Ki kell használnom azt a kis időt, amíg a behatolós időszak van...
Egyébként a kromoszóma vizsgálatot megbeszélni megyek kedden, de nyilván lesz UH, hogy belőjék az optimális időpontot. Kiváncsi vagyok, hogy melyiket javasolják, a chorionboholy mintavételt, vagy a későbbit, az amniocentézist. Remélem, nem fogok emiatt elvetélni, brrr. Viszont öreg vagyok, és van a szűk családban beteg, úgyhogy mindenképpen kell nekem ilyen szűrés. Egy jó oldala van: hiába lesz szégyellős a baba, ezer százalékra tudni fogjuk, hogy milyen nemű:D
hihi... :)) rám is mondták már, hogy perverz vagyok, de ti magasan túltesztek rajtam!! :DDD Stunc! Te is az ultrahangpéniszhez való vonzódásoddal... :DD
Cait, én úgy tudom, osztatlan közös tulajdonnál, csak az összes tulajdonos beleegyezésével adhatja el az ingatlan, max nem írtok alá. Ez a vevő számára is kiderül, ha van egy kis esze. Szóval azért vannak törvények, amik védenek. Remélem legalábbis.
elöször is gratula! Merthogy valami születésnapféle illatát érzem. Isten éltessen sokáig!;) Másodszor, szóval ismered Te is ezeket a savanyú pofákat???? Akkor neked erröl nem kell mesélnem. :( nekem föleg az olyan 60 és a halál közötti hölgyekkel volt meglehetösen rossz élményem.
egyebkent alszent modon szeretik a gyerekeket - amig nincs vele gond, amig nem kell csinalni vele semmit (pl. etetni, jatszani vele....) de ha barmit kell tenni vele akkor mar adja vissza az anyjanak es huz el masfele..... nem ertem miert kell alszentnek lenni? na, mind1...
.
megyunk ma kerteszetbe nemsokara es gyonyoru lesz a kertunk! :)
nincs gyerek, mert nem jott ossze. de lombikra mar nem mentek, es egyebkent imadjak a gyerekeket. a szomszedban van egy 1 eves kislany. ot rendszeresen pesztralgatjak es imadjak. no comment..... nekem nem kell, h szeressek a mirkot, csak azt a 2-3 szabalyt amit miatta alakitottunk ki tartsak be...