Félő, hogy Orbán megválasztja a leendő ellenfelét -"Százezer tudatos fideszes résztvevő az ellenzéki előválasztáson elég lehet ahhoz, hogy megváltoztassa akár kétmillió valódi ellenzéki szavazó akaratát!"
Látom, egyes fidesznyikeknek még nem sikerült rájönniük, hogy mi a különbség a jelölő és a támogató szervezet között.
Esetleg kérhetnek telefonos segítséget.
Igaz, John Doe topiktársunk már egyszer jégre ment ugyanezzel az LMP-s jelöltek között, egy csomó független jelöltet akart volna LMP-snek titulálni, ugyanezen okból.
Muhaha.
Nem való ez az egész előválasztási ügy az outsidereknek, nekik jobb, ha egyvalaki kijelöl egyetlen embert, aztán arra voksolhatnak és ennyi, gondolkodni nem kell, mert az a táborukban amúgysem szokás.
Én leszarom, nem ott élek, de hogy ennyien szavaznának erre a bandára az tényleg felháborító. Én meg is szüntetném egyből a szavazósdit, mert látható kiket szabadítanak mindig az országra. A népre nem lehet bízni egy ország jövőjét, mert hülye hozzá.
Én sose írtam így az adjunktust, tehát álmodtál. Engem összekeversz Karácsonnyal, pedig még a nemünk sem stimmel.
És persze, csak személyeskedsz, más nem is telik tőled, mint általában, nincsenek érveid, csak a szokásos fidesznyik stílust mutatod itt be.
A Momentum meg úgy ezerszer népszerűbb párt, mint az MSZP, amiről eddig itt azt írtátok, hogy baromi jelentéktelen, alig pár százaléka van. Most meg azt akarod elhitetni, hogy az határozza meg Mihálik Edvin jelöltségét? Na ne.
Attól függ ez, szerinted, hogy éppen miről van aktuálisan szó? Egyszer jelentéktelen, másszor túlságosan jelentékeny ugyanaz a párt?
Mihálik a Momentum embere és nem az MSZP-é, amelyik csak támogató, nem a saját jelöltjük.
Ti outsiderek vagytok, fidesznyikek, és a fanyalgásotokból kilóg a lóláb. Sokat írtak a lakájmédiában arról, hogy úgyse lesz előválasztás, most a fidesznyikek képtelenek megemészteni, hogy bizony, lesz és milyen jól alakulgat már most.
Akármiért akarsz körberöhögni, nagy valószínűséggel a szokásos tájékozatlanságodról van szó (és ezt a kifejezést csak jóhiszeműségből használom, mert mást is írhatnék).
Attól, hogy te nem tudsz valamit, az még úgy van, nem te vagy a világ közepe, jó lenne, ha felfognád.
Szegeden tehát nem támogatják Tóth Pétert eléggé, noha a Jobbik és a DK a megállapodásuk szerint őt indították. Pont.
Emiatt felesleges itt aggódni Tóth Péter miatt.
A másik jelölt, a Momentumos fog befutni láthatóan, pláne, hogy nem is vörös, hiszen a Momentum minden, csak nem az.
Ezt is jobban akarod tudni és ezzel is kiröhögteted magad.
A Telex cikke szerint bár a DK nagyon is elnéző Tóth Péterrel szemben, a választók nem igazán, merthogy a másik jelölt, az MSZP és a Párbeszéd által támogatott Momentumos Mihálik Edvin nagyon elhúzott előtte, a Publicus vizsgálata szerint.
Tóth Péter (a Jobbik jelöltje, a DK és az LMP támogatásával) jelenleg 23 %-on áll, míg Mihálik Edvin 43 %-on.
Tóth Péter egyrészt a melegellenes nyilatkozatairól volt ismert, amit a te idoljaid nyilván tapssal ünnepelnek, hiszen ti fogadtátok el a homoszexuálisok diszkriminációjáról szóló törvényt.
A másik, amit a szemére vetnek, Gyurcsánnyal kapcsolatos nyilatkozata, az meg legyen Gyurcsány problémája, nem az enyém.
Meg kicsit zsidózott is, de erről neked mélyen hallgatni kell, nehogy folt essen azon a szííp összefogáson.