A jelenlegi modern fizika több mint 100 éves. Ma már inkább gátja, mint segítője a tudomány fejlődésnek. Szükség van tehát egy új fizikára. De milyen is lesz ez az új fizika? Erre keressük a választ.
Ha az erő valós, akkor a Newtoni " a = F/m " és "0 = F - F" törvények szerint; ha meg komplex, akkor négyes rendszerben a két komplex erőre merőleges hat a másik két gerjesztésre . Ha történetesen mind a négy gerjesztés egyenlő nagyságú, akkor az erők is egyenlőek vagy taszítók vagy vonzók . A sötét energia esetében a galaxisokat egyenlőnek vehetjük, és a sötét anyag esetében a csillagokat egyenlőnek vehetjük, ezért az ő esetükben nem kell különösen vacakolni a komplex erő pontos hatásával, az esetükben tágulás és összeszorulás van .
„az elemi töltések a csatolási állandók a részecskék mozgása és a mezök között.”,
Ezt úgy kell érteni, hogy az elemi töltések száma, vagyis a testek nagysága, mérete dönti el, hogy milyen sebességgel halad a fénysebességű mezőhöz képest?
Másként fogalmazva, a testekből kiinduló töltések mindig c-vel terjednek, de a mező visszahatása a test sebességére már a gravitációs töltések, vagyis a gravitáló tömegtől függő?
Nemsokára megérkeznek a James Webb űrtávcső felvételei. Ezzel az eszközzel akarnak az ősrobbanás közelébe visszatekinteni. A milliárdnyi galaxisban, milliárdnyi fényes csillag található. Ha legalább annyi barna törpét találnak, amik csak infravörösben láthatók, akkor vagy az ősrobbanást kell korábbra visszadatálni, vagy a csillagkeletkezés idejét kell lerövidíteni. Ha a korai gravitációs mező nagyobb potenciával rendelkezett, mint a mai, akkor a gravitációs állandó is nagyobb volt a testek viszonylatában. Mivel az elektromágneses CMBR viszonylag homogén a látható gömbfelületen, a gravitációs hullámoknak is annak kellene lennie, ha mi vagyunk a világ közepe. Ha viszont nem vagyunk a fókuszpontban, akkor a gravitációs hullámok forrását, mint a világ közepét, az ősrobbanás helyét „látnunk” kellene. Melyik alternatíva lehet a nyerő? Ha viszont egyik sem, akkor nem volt EGY nagy őspukkanás, hanem nagyon sok kisebb. Ezzel igazolva lenne a valódi végtelensége a sok-világoknak.
Na most úgy jártam, mint a politikával. Már nem nézek tévét, újságot se járatok, mert senkinek nem lehet elhinni a mondandóját. Már a fórumon se lehet ellentmondásmentes véleményeket találni? :(
AZT is mondtam már, hogy én a Maxwell-egyenletetet levezettem egy hatásintegrálból, mint az elektromágneses mezö mozgásegyenleteit, amit az egyenleten NEM tanítanak!
Én erre nagyon kíváncsi vagyok, de hol van ez úgy leírva, hogy ne nekem kelljen a szénakazalban keresgélnem ?
Amennyiben a testekre mind a két mező hatással van, akkor azok a testek mozgásában realizálódik, vagyis a sebességüket befolyásolja. A gyorsulásmentes pályán mozgó testeknél ez miért nem látszik?
„Szerintem a gyenge gravitàció pl. sehogy SEM folyásolja be az elektromàgneses mezöt, annak ellenére, hogy egy helyröl, az elemirészecskékböl erednek és ahonnan c sebességgel terjednek!”
Amennyiben az elektromos töltés és a gravitációs töltés hatásait tekintve, csak az értékükben van nagy különbség, a hatásmechanizmusban, ami a taszítás és vonzás, és ennek terjedési sebességében, a c -ben nincs különbség, akkor a két mező egymás számára nem létezőnek számít? Vagyis mindegyik úgy fejti ki a hatását, hogy azok nem összegződnek, vagy kivonódnak egymásból? Akkor miért jegyzed meg az ejtő kísérletednél, hogy az elektromosság zavaró hatására ügyelni kell?