Keresés

Részletes keresés

szenyo12 Creative Commons License 2005.03.31 0 0 2192
...kár pedig a Váccal jó derbiket nyomtunk... ;)
Előzmény: Shortstop (2180)
uh Creative Commons License 2005.03.31 0 0 2191

A multkor lattam egy kepet egy Red Sox jatekosrol majestic mezben, es baromira nem ertettem a dolgot (rendes szezon mez, nem spring training vagy batting practice). Az ESPN Page2-n ott a valasz egy rakas mas erdekesseggel: http://sports.espn.go.com/espn/page2/story?page=lukas/050330&num=1

Pl milyen szinu legyen alul a sild meg sisak festes orulet.

Shortstop Creative Commons License 2005.03.25 0 0 2190
:)
hát igen. embere válogatja...
Előzmény: Zsuu (2189)
Zsuu Creative Commons License 2005.03.25 0 0 2189

Én azért szeretem az amerikaifocit, mert kb. 5 perc alatt el tudok aludni rajta, nincs alvászavarom.

Zsu

uh Creative Commons License 2005.03.25 0 0 2188

Aprilis 4-5 ingyen mlb.tv access! (Sajnos a Sox-Yanks derbi 3an nincs benne. :( )

http://mlb.mlb.com/NASApp/mlb/mlb/sweepstakes/y2005/pepsi_one/game_one.jsp

stero Creative Commons License 2005.03.25 0 0 2187

Torre döntött, Randy dob az Opening Dayen a Sox ellen.

A várható rotáció Randy Johnson, Mike Mussina, Carl Pavano, Jaret Wright, Kevin Brown

fighting Creative Commons License 2005.03.21 0 0 2186

Talán, egy vékony könyv volt.

Anno 15-16 éve könyvtárból vettem ki, és a könyv céduláján elég sokáig csak az én olvasószámom volt!:))))

Előzmény: Shortstop (2185)
Shortstop Creative Commons License 2005.03.21 0 0 2185
igen-igen.

annak a könyvnek nem az volt a címe hogy : "Hopp már értem?" ???
Előzmény: fighting (2183)
fighting Creative Commons License 2005.03.21 0 0 2184

Már viheted is a pólót!

Amig Santana-Radke páros ott van a Twinsben, addíg nehezen képzelhető el, hogy más nyerje.

Előzmény: uh (2181)
fighting Creative Commons License 2005.03.21 0 0 2183

Szerintem meg európai szemnek első blikkre mindegyik elégé érthetetlen.

Amikor én megismerkedtem a két játékkal, akkor elötte elolvastam Peterdi Pál egyik könyvét, amiben ír a baseballról, és az amerikaifociról is (mellette még a golf, és a crickettről szól a könyv.) De ez kevés lett volna, ha nincs a screensport, és azon a rendszeres baseball és fociközvetítés.

S jómagam a baseballt elöbb megértettem, mint az amerikaifocit.

De tény nézni kellett hozzá a tévében, és amig nem lesz itthon közvetítés, addig nem is lesz bázisa a baseballnak.

S ebből következik, hogy az elnökség első számú feladata az lehetne, hogy a médiát megnyerje a baseballnak!

Előzmény: Shortstop (2182)
Shortstop Creative Commons License 2005.03.21 0 0 2182
Sokmindenben egyetértek kiv. a szubjektív dolgokat. De szerintem a baseball kicsit bonyolultabb mint a am.football.
De végül is mindegy. A lényeg: Go Orioles!!!! :)))))))
Előzmény: uh (2181)
uh Creative Commons License 2005.03.21 0 0 2181

Felreertettel: hanyattesek attol a profi szervezodestol amit az amerikai futball eseteben latok Mo-on, es egy ilyen potens vezetoseget hianyolok a baseballban.

Oszinten szolva, fogalmam sem volt, hogy ki az az Arpa Attila (nem kovetem a Blikket meg egyeb bulvarsajtot), de azt latom, hogy hatalmas szerepe volt abban, hogy 1 ev alatt ilyen felkapott lett a futball. Kovetem a Wolves forumot, es latom a munkaja eredmenyet, vilagosak a celkituzesei. Amellett gondolom volt befolyasa, hogy a Sport1 nyomta az NFL szezont. Mert irhatsz te meg a barataid x ezer emailt hogy milyen sportot szeretnetek nezni, kapcsolatok nelkul le se fognak ******. Vesd ossze: a baseball szovetseg a 90es evek kozepetol minden heten megkapta tokingyen a This Week In Baseball-t (feloras szerkesztett anyag), es szepen gyultek a fotitkari szekrenyben... (Talan a Sport1 indulasakor adtak nehany hetet, aztan semmi.)

A magyar baseball 98 tajan volt a csucson, azota lejto, nincsenek komoly tervek, jobban belegondolva semmilyen tervek. Utanpotlas: 95 ota ismerem a versenykiirasokat, es azota mindig megfogadtak, hogy majd jovore kotelezo lesz utanpotlas csapatot inditani az NB1ben...

Persze a mostani elnokseg kb 2 honapja allt ossze, ugyhogy nem lenne igazsagos maris itelkezni a munkajuk felett.

Egyebkent hogy mi latvanyos, meg mi nem, az teljesen szubjektiv. Hogy a szabalyok szerinted miert konnyebben atlathatok a futballban, nem tudom.

De ne legyek teljesen off: Ki nyeri szerintetek az AL Centralt? Fogadtam egy poloban, hogy nem a Cleveland. Bebukom?

Shortstop Creative Commons License 2005.03.20 0 0 2180
Nem ezen múlik hogy kinek tetszik meg kinek nem. Ennyire ne legyél már ****.
Lehetne itt is nagy dolgokat csinálni de sajnos a baseball tényleg nem olyan látványos kívűlről mint mondjuk az amerikai football. Kicsit több szabály van benne meg nem elég ehhez egy meccs hogy nagyjából átlásd hogy mi miért hogyan.
Nem vevők az emberek erre a sportra sajnos.
Mikor tavaly megpróbáltam megszervezni a Vác New Deal folytatását akkor szembesültem ezzel kőkeményen, hogy nem nagyon vevők erre a dologra.....
Előzmény: uh (2178)
stero Creative Commons License 2005.03.20 0 0 2179
Roberto Alomar went home after playing only one inning Friday night and the Tampa Bay Devil Rays said they would have an announcement concerning his future Saturday, leading to speculation that the 12-time all-star was planning to retire.
uh Creative Commons License 2005.03.20 0 0 2178
Sajnos a magyar baseball otlettelenul, celok nelkul sodrodik. Azt sajnalom, hogy Arpa Attilanak nem inkabb a baseball tetszett meg...
Előzmény: fighting (2177)
fighting Creative Commons License 2005.03.20 0 0 2177

Elkészült a magyar bajnokság idei versenykiírása.

Egy gyöngyszem belőle!

Amennyiben 7. mérkőzés is szükséges, ezen az alapszakasz során hátrébb végzett csapat a pályaválasztó

stero Creative Commons License 2005.03.11 0 0 2176

Reports of Mo's death exaggerated

TAMPA, Fla. -- A rumor began floating around media circles on Thursday morning, one that said Mariano Rivera had been involved in a fatal automobile accident on Wednesday night, but the story turned out to be false.

General manager Brian Cashman received an inquiry about the rumor on Thursday morning from a reporter, so the GM -- who couldn't locate the closer's number -- tracked him down through his agent, Fern Cuza.

Cuza got in touch with Rivera's wife, Clara, who told him and Cashman that everything was fine and that there had been no car accident at all. But the story was circulating quickly, and Cashman received several more phone calls from reporters trying to find out if the rumor was true.

"I even got a call from [Mets GM] Omar Minaya," Cashman said. "He was worried about it. It made its rounds everywhere."

"Today, it got a little out of hand," Rivera said of the story. "It got to Panama. My family called me, worried. Friends from New York. I'm fine, thank God."

The story likely came from someone reading up on the details of Reggie Jackson's car accident from last week, as the other party involved was a man named Miguel Angel Rivera. The Yanks' Rivera said that he was approached at church on Sunday, and was told by fellow church members that they had heard he was involved in an accident.

Rivera said that he received more than 40 phone calls on Thursday, as friends and family from New York to Tampa to Panama checked in to make sure he was OK.

"I had to call home, tell my parents that I was OK," Rivera said. "I called before, so when they heard, they knew it wasn't true. It's pretty scary. My family was scared."

Joe Torre heard about the rumor when he arrived at Legends Field on Thursday, but he didn't think much of it at first.

"I have no clue where that stuff comes from," Torre said. "I'd have to believe if that was the case, I would have heard about it long before somebody mentioned it in my office."

Rivera pitched a scoreless inning in Thursday night's win over Toronto.

"Everything's perfect," Rivera said. "Perfect."

fighting Creative Commons License 2005.03.11 0 0 2175

Végre vesztettünk!:))))

De a kezdődobók még mindig nem engedtek pontot az ellenfeleknek!

nagylangi Creative Commons License 2005.03.09 0 0 2174
Sajna nem érkezett meg... lehet hogy véletlenül kitöröltem, mikor törölgettem kidobáltam a szemetet néhány napja. Küld el még egyszer erre a címre (a biztonság kedvéért esetleg a nagylangi@citromail.hu-ra is), és ezúttal remélem meglelem.
Előzmény: atmo shenton (2173)
atmo shenton Creative Commons License 2005.03.09 0 0 2173

elsején küldtem meghívót, ha gond van, szólj.

(ha esetleg vkit érdekel a dolog, egy szabad hely még van...)

Előzmény: nagylangi (2159)
stero Creative Commons License 2005.03.08 0 0 2172

Végre megvan az első tavaszi gyözelme a Yankeesnek. Naná, hogy pont a Sox ellen, 9-2

Giambi HR

fighting Creative Commons License 2005.03.08 0 0 2171

Ja persze, nem is tulajdonítok neki nagy jelentőséget, csak meglepő, mert tavaly hasonló módon kezdtünk, mint a Yanks.

Igazából tényleg csak a dobóink jó kezdésének örülök!

Előzmény: nagylangi (2169)
stero Creative Commons License 2005.03.08 0 0 2170

amilyen gyenge csoportban volt a Braves az uccsó tizenöt évben megint megnyeri.

tök uncsi :))

Előzmény: nagylangi (2169)
nagylangi Creative Commons License 2005.03.07 0 0 2169
Szerintem tök mindegy, mivel zárjátok a Spring Traininget... az sem igazán érdekel, hogy milyen az eredmény az első hónapokban. :) Majd augusztus környékén megnézem a divíziót, és ha esetleg nem vezetnétek, akkor majd onnantól odafigyelek a Braves-re, de addig úgyis fölösleges :))
Előzmény: fighting (2168)
fighting Creative Commons License 2005.03.07 0 0 2168

5-0!:)))

Most már akár ki is kaphatunk!

Aminek különösen örülök, hogy egyik kezdő dobónk ellen sem tudtak még pontot csinálni, reméljük hasonló lesz a folytatás is!

Előzmény: fighting (2166)
stero Creative Commons License 2005.03.07 0 0 2167

mi pedig 0-4

és most következik a BoSox

Előzmény: fighting (2166)
fighting Creative Commons License 2005.03.07 0 0 2166
Basszus eddig a Braves 4-0-lal áll, de megaLOL minden meccsünket 1 ponttal nyertük!:))))
Shortstop Creative Commons License 2005.03.06 0 0 2165
ja. lol
Előzmény: ivanandras (2164)
ivanandras Creative Commons License 2005.03.06 0 0 2164
jöttem megnézni a hozzáértők okoskodását :DD
Előzmény: Shortstop (2163)
Shortstop Creative Commons License 2005.03.06 0 0 2163
Te mi a faszt keresel itt?????? :)
Előzmény: ivanandras (2162)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!