Keresés

Részletes keresés

e.n.c.i.t.i.m Creative Commons License 2010.06.29 0 0 376
"Amerika állítólag felkészült!"

Akárhogy is nézem,nem látom! ;))))

Ez rejtély !

szandrácska_ Creative Commons License 2010.06.29 0 0 375
De én vagyok :D
Előzmény: joy (374)
joy Creative Commons License 2010.06.29 0 0 374

Tévedni emberi dolog.

Ha csak nem te vagy a képen.

:o)))

Előzmény: szandrácska_ (373)
szandrácska_ Creative Commons License 2010.06.28 0 0 373
Szerintem nálam vidámabb embert még nem láttál :-)
Én akkor is nevetek, ha sírok :-)
Előzmény: joy (370)
joy Creative Commons License 2010.06.28 0 0 372

A zártosztályon nehéz is lenne másokon uralkodni!

:o)

Előzmény: auretiel (361)
joy Creative Commons License 2010.06.28 0 0 371
:o)))
Előzmény: auretiel (358)
joy Creative Commons License 2010.06.28 0 0 370

Sejtem, miről beszélsz.

Vallásos hittel is el lehet jutni a boldog, békés, szeretetben és sikerekben gazdag élethez.

Ám emberibb a tanulás, önmegismerés útja, és alapvetően vidám, szeretteljes, békés hozzáállás emertársainkhoz!

Ha nem vagy elggé erős, vidám, nem javaslom az igazság útját, a hazugságok kipellengérezését, baromira sok ellenséget szerzel magadnak!

Nekem elhiheted!

Előzmény: szandrácska_ (354)
joy Creative Commons License 2010.06.28 0 0 369

Csak most tanulod, mi a gravitáció???

Mi az a 10milliószoros nap?

Előzmény: szandrácska_ (350)
joy Creative Commons License 2010.06.28 0 0 368
Ne szívj többet, mert maradandó agykárosodást károsodást okoz!
Előzmény: babaji (348)
joy Creative Commons License 2010.06.28 0 0 367

Ne beszélj!

Írj!

Előzmény: szandrácska_ (346)
e.n.c.i.t.i.m Creative Commons License 2010.06.27 0 0 366
Sok esetben csak saját magukra haragudhatnak.Én például nem engedhetem meg magamnak,hogy kijöjjek a sodromból,és meggondolatlanul vagdalkozva,kínos helyzetet teremtsek magam körül.Ha esetleg valaki dühös,(és feltételezem,hogy rám),akkor szeretek "tiszta vizet önteni a pohárba".Ha jogos a sérelem,akkor elnézést kérve,megpróbálok változtatni,ha pedig nem igazán jogos,a békesség kedvéért,hagyom,hogy saját maga jöjjön rá az igazságra.
(Mert az igazság előbb vagy utóbb kiderül.)
Előzmény: auretiel (364)
auretiel Creative Commons License 2010.06.27 0 0 365
És miért felejtjük ezt el folyton?Isten maga a teremtés és mi részesei vagyunk ennek. Nekünk adta ezt a bolygót hogy játszunk rajta. (Sokasodjatok és szaporodjatok és hajtsátok uralmatok alá a Földet. NEM EGYMÁST, CSAK A FÖLDET!)

Jézus pedig az egyetlen tiszta forrás ami nincs összhangban az ő tanításával azt nyugodtan megkérdőjelezhetjük.
Előzmény: Törölt nick (363)
auretiel Creative Commons License 2010.06.27 0 0 364
De igen, vissza akarnak élni vele.:) És tényleg. Uralkodnom kell magamon. Aztán dühösek lesznek ettől. Vajon kire haragszanak?:)
Előzmény: e.n.c.i.t.i.m (362)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.27 0 0 363
"Jézus folytatta: "Hát nincs megírva törvényetekben: Én mondtam: istenek vagytok?"
e.n.c.i.t.i.m Creative Commons License 2010.06.27 0 0 362
Világos! :))))

"Már nem akarsz másokon uralkodni. :) "

....és Ők vajon nem fognak ezzel visszaélni? (Jajj dehogynem!S,akkor kénytelen - kelletlen "uralkodnom" kell!!!( magamon!) :))))
auretiel Creative Commons License 2010.06.27 0 0 361
Más az ha vki istennek képzeli magát istent játszik, és más ha felfedezi a belül lévő Istent. Az egyik kifelé figyel a másik befelé. Ha istent játszva másokon akarunk uralkodni tényleg nincs rá szükség. De ha felfedezed a benned lévő istent és elkezdesz teremteni kitágul a világ. Már nem akarsz másokon uralkodni. :)
Előzmény: e.n.c.i.t.i.m (360)
e.n.c.i.t.i.m Creative Commons License 2010.06.27 0 0 360
"Mi mindenre lehetne képes az ember ha felfedezné a benne rejlő istent?"

......Addig amíg sokan "kisistennek" képzelve magukat,emberségből "megbuknak",addig jobb is,ha nem fedezik fel magukban a bennük rejlő "isteni "lehetőségeket!

....pedig a megoldás a "lábuk előtt hever"! Még szerencse,hogy oly magasan hordják az "orrukat",hogy figyelemre sem méltatják a nyilvánvalót! ;)
szandrácska_ Creative Commons License 2010.06.27 0 0 359
egyet értek veled :-)
auretiel Creative Commons License 2010.06.27 0 0 358
A Bibliába az is le van írva hogy Isten az embert saját képére és hasonlatosságára teremtette. Ezen miért nem gondolkodsz el? Ha a teremtmény hasonlít a teremtőjére akkor a tulajdonságai és a képességei is hasonlóak. Mi mindenre lehetne képes az ember ha felfedezné a benne rejlő istent?
Előzmény: babaji (356)
babaji Creative Commons License 2010.06.27 0 0 357
babaji Creative Commons License 2010.06.27 0 0 356

Eszembe jutattad a Holy Biblia szövegét amely szerint Isten tilalmazta hogy együnk a JÓ ÉS A ROSSZ MEGKÜLÖNBÖZTETÉSE FÁJÁRÓL.

Na lépjünk gyorsan tul a szószerinti olvasaton : NEM KONKRÉT fa ez :))))

A kérdés mit jelképez.

Tippem az ember / egyéni szubjektiv lény / elmemüködése hát ez pont kétfelé porzióz : tudatosit illetve elhárit , eszerint van gondolkodás és altudat.

Mi a másik változata a létezésnek ? HA IGENELI a mindent,a teljességet és az egyetemességet válogatás nélkül. Képes erre az ember ? Nem. Csak Isten.

Előzmény: auretiel (355)
auretiel Creative Commons License 2010.06.26 0 0 355
Hát akkor hajrá! És ne feledd, jó és rossz nem létezik. Az hogy Te miként éled meg, az már más tészta. Minden csak érted van a Te okulásodra és tanításodra történik. Ha jól oldod meg a feladatot, akkor továbbléphetsz. ha nem akkor újra felbukkan az életedben és újra vizsgát tehetsz. Előtted az élet.
Előzmény: szandrácska_ (354)
szandrácska_ Creative Commons License 2010.06.26 0 0 354
igen, sajnos, elég negatív dolgot sikerült bevizualizálnom a párkapcsolatomba...:( most ezt próbálom helyrehozni :) meg persze az élet más területén is kamatoztatni :)
Előzmény: auretiel (353)
auretiel Creative Commons License 2010.06.26 0 0 353
De most már tudatosan használod, és ez a lényeg, a TUDATOSSÁG. Ismerd meg a lehetőségeidet és használd őket, hiszen azért kaptad. Ha a negatív gondolataiddal tudod magad elásni a pozitívakkal miért ne tudnád emelni?
Előzmény: szandrácska_ (352)
szandrácska_ Creative Commons License 2010.06.26 0 0 352
valóban, van benne buktató...és sok gyakorlást kíván, hogy tudatos legyél :)
de, így visszanézve, és ismerve ezt, rájöttem, hogy eddig is használtam, csak nem tudtam róla...:-)
Előzmény: e.n.c.i.t.i.m (351)
e.n.c.i.t.i.m Creative Commons License 2010.06.26 0 0 351
Jó kis olvasmány! Bár elég sok gyakorlást kíván!.....( és sok benne a buktató! )
Előzmény: szandrácska_ (350)
szandrácska_ Creative Commons License 2010.06.26 0 0 350
nemtudom:) vagyis de:) bááár, ez még lehet mindig nem fogja joy tetszését elnyerni :)
de én most ismerkedtem meg nem rég a vonzás törvényével :) báááár, a 10milliószoros nap is lényegében ezen alapszik, én csak most jutottam el oda, hogy megismerjem ezt :) azóta tudatosan próbálok élni, gondolkozni :)
Előzmény: auretiel (347)
e.n.c.i.t.i.m Creative Commons License 2010.06.26 0 0 349
....."amelynek szószerinti értelme nincsen ! :)))Majd jön a Bárány juda törzséből ő töri fel a pecséteit !"

Kíváncsi leszek melyik "birka" lesz az! ;)

:)))))

(Bocsi,de nem voltam képes ezt a poént kihagyni! )
Előzmény: babaji (348)
babaji Creative Commons License 2010.06.26 0 0 348

Jézust a MINTA-EMBERT keresztre feszitették és szinte mindegyik tanitványát megölték. Ez nem  annyira konkrétum hanem  inkább JÖVENDÖLÉS az elkövetkezendő évezredekre.

Isten szigorával szeret minket !

A jelenések könyve érdekes módon jelzi hogy az istenság hátrébb vonul és keményebben bánik velünk. Arról szól az eleje hogy ezt a kinyilatkoztatást isten adta a messiásnak,az elküldte angyalát és János által kapjuk mi a SZOLGÁK kézbe a szüveget amelynek szószerinti értelme nincsen ! :)))Majd jön a Bárány juda törzséből ő töri fel a pecséteit !

Isten - krisztus - angyal - János -  keresztrejtvény  - Bárány  és csak azután leszünk képesek megérteni.

Hát biza ez nem kényeztetés sőt az ellenkezője !

auretiel Creative Commons License 2010.06.26 0 0 347
Mesélj Szandrácska mi történt?
Előzmény: szandrácska_ (346)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!