Sok esetben csak saját magukra haragudhatnak.Én például nem engedhetem meg magamnak,hogy kijöjjek a sodromból,és meggondolatlanul vagdalkozva,kínos helyzetet teremtsek magam körül.Ha esetleg valaki dühös,(és feltételezem,hogy rám),akkor szeretek "tiszta vizet önteni a pohárba".Ha jogos a sérelem,akkor elnézést kérve,megpróbálok változtatni,ha pedig nem igazán jogos,a békesség kedvéért,hagyom,hogy saját maga jöjjön rá az igazságra. (Mert az igazság előbb vagy utóbb kiderül.)
És miért felejtjük ezt el folyton?Isten maga a teremtés és mi részesei vagyunk ennek. Nekünk adta ezt a bolygót hogy játszunk rajta. (Sokasodjatok és szaporodjatok és hajtsátok uralmatok alá a Földet. NEM EGYMÁST, CSAK A FÖLDET!)
Jézus pedig az egyetlen tiszta forrás ami nincs összhangban az ő tanításával azt nyugodtan megkérdőjelezhetjük.
Más az ha vki istennek képzeli magát istent játszik, és más ha felfedezi a belül lévő Istent. Az egyik kifelé figyel a másik befelé. Ha istent játszva másokon akarunk uralkodni tényleg nincs rá szükség. De ha felfedezed a benned lévő istent és elkezdesz teremteni kitágul a világ. Már nem akarsz másokon uralkodni. :)
"Mi mindenre lehetne képes az ember ha felfedezné a benne rejlő istent?"
......Addig amíg sokan "kisistennek" képzelve magukat,emberségből "megbuknak",addig jobb is,ha nem fedezik fel magukban a bennük rejlő "isteni "lehetőségeket!
....pedig a megoldás a "lábuk előtt hever"! Még szerencse,hogy oly magasan hordják az "orrukat",hogy figyelemre sem méltatják a nyilvánvalót! ;)
A Bibliába az is le van írva hogy Isten az embert saját képére és hasonlatosságára teremtette. Ezen miért nem gondolkodsz el? Ha a teremtmény hasonlít a teremtőjére akkor a tulajdonságai és a képességei is hasonlóak. Mi mindenre lehetne képes az ember ha felfedezné a benne rejlő istent?
Hát akkor hajrá! És ne feledd, jó és rossz nem létezik. Az hogy Te miként éled meg, az már más tészta. Minden csak érted van a Te okulásodra és tanításodra történik. Ha jól oldod meg a feladatot, akkor továbbléphetsz. ha nem akkor újra felbukkan az életedben és újra vizsgát tehetsz. Előtted az élet.
igen, sajnos, elég negatív dolgot sikerült bevizualizálnom a párkapcsolatomba...:( most ezt próbálom helyrehozni :) meg persze az élet más területén is kamatoztatni :)
De most már tudatosan használod, és ez a lényeg, a TUDATOSSÁG. Ismerd meg a lehetőségeidet és használd őket, hiszen azért kaptad. Ha a negatív gondolataiddal tudod magad elásni a pozitívakkal miért ne tudnád emelni?
valóban, van benne buktató...és sok gyakorlást kíván, hogy tudatos legyél :) de, így visszanézve, és ismerve ezt, rájöttem, hogy eddig is használtam, csak nem tudtam róla...:-)
nemtudom:) vagyis de:) bááár, ez még lehet mindig nem fogja joy tetszését elnyerni :) de én most ismerkedtem meg nem rég a vonzás törvényével :) báááár, a 10milliószoros nap is lényegében ezen alapszik, én csak most jutottam el oda, hogy megismerjem ezt :) azóta tudatosan próbálok élni, gondolkozni :)
Jézust a MINTA-EMBERT keresztre feszitették és szinte mindegyik tanitványát megölték. Ez nem annyira konkrétum hanem inkább JÖVENDÖLÉS az elkövetkezendő évezredekre.
Isten szigorával szeret minket !
A jelenések könyve érdekes módon jelzi hogy az istenság hátrébb vonul és keményebben bánik velünk. Arról szól az eleje hogy ezt a kinyilatkoztatást isten adta a messiásnak,az elküldte angyalát és János által kapjuk mi a SZOLGÁK kézbe a szüveget amelynek szószerinti értelme nincsen ! :)))Majd jön a Bárány juda törzséből ő töri fel a pecséteit !
Isten - krisztus - angyal - János - keresztrejtvény - Bárány és csak azután leszünk képesek megérteni.