erős gyerek,ne vicceljél már ..... azt hiszedha tudom hogy egy időben van a meccs,mint a szalagavató ,akkor nem a meccsre megyek?erre pont ráértem volna,csak éppen előrehozták. DE miért magyarázkodok én neked?? :)))) azt se tudom k ivagy :)))
CSabi,olvastad a Náplapban azt a cikket,ami arról szól hogy nem is tudom melyik szolnok igimnáziumban megalakult egy pom-pom csapat:))) és hogy ugye múltkor már votlak kint olaj meccsen csak valahogy elbaszták a színösszetételt és kék-sárga pom-pom okat csináltak:))) és most megígérték,hogy piros-fekete szar-szarokat fugnak ezután már ráncigálnia kezükön ,/gondolom már jövőre mniden hazai meccsen/ de ezt csak én gondolom
aha, a "D" -sek:)))) Onann én is kacsingatok egy pár emberre.:))) Tudnátok mennyi Olaj drukker jár az iskolámba:))) Most szalagavatón is leszünk vagy 6 an.Már előre félek:)))
Amúgy komolyra fordítva a szót, a tavalyi paksi találkozónkat leszámítva, általában szoros meccseket játszunk, úgyhogy én szoros, és jó meccsre számítok!
Kancás? Földvárban aza a szép,hogy végig az út mellé építkeztek,de a vége felé nincsennek utcák,csak simán a főút menti házak. és hogy szépen fejezzem k imagam elég "soknemzetiségű" tepelülés. /roma,kínai,mongol,vietnámi,német/
Olyan érdekes hogy kapott pont szempontjából mi állunk a legjobban,hiszen m ikaptuk be a legkevesebb pontot.De az már egy kicsit érdekes ,hogy az első helyen álló Ase 200 pontal dobott többet,sőőőőőt :))) még a MAFC is többet szórt a az ellenfél hálójába ,számszerint 546-ot.