Bélának sajna semmilyen könyöklős cucca nincsen. Én már hónapok óta nyaggatom egy gyári könyöklőért:-)))) (Ha esetleg tud valaki egyet, ne tartsa magában. Szalonban van, 35e HUF-ért. Annyiért viszont nem kell).
Ez a nyitó fül kapható önállóan is az íbéjen. Van vagy 1 dollár darabja. Így mire haza ér, meg áll vagy 3 dollárban:-DDD
Na ma reggel sikerult eltornie a konyoklomnek a fedelet a helyen tarto pocoknek.. szoval amit meg kell nyomni ahhoz, hogy fel lehessen nyitni a tetejet. Lehet ilyet kapni vagy akar fedellel egyutt? 2004-es O1 a szerencsetlen aldozat.
tényleg 99.000. azért ennyi, mert most akarom eladni. van szervízkönyv, nyomon követhető. persze, tudom, minden hamisítható... de én ehhez eccerű lélek vagyok. weltautó? 1.500.000-et ajánlottak. hát annyiért azért nem, hülye nem vagyok... 2 milláért hirdetem, ha valaki komoly, ebből még engedhetek, de a kölcsön alá menni én sem tudok. gondolkodtam a karcjavításokon, de én is annak a híve vagyok, hogy inkább megmutatom a problémákat. hátha a következő tulaj olcsóbban helyreteszi. ez a kocsi a hibáival együtt eladó, nem kívánok belehazudni. szóval, ha valakinek kell, szóljon ;)
Első tulajdonostól 2005.05.31-én üzembehelyezett Octavia Tour 1.9 TDI eladó.
Ára: max. 2.000.000 Ft készpénz vagy hitel átvállalható.
KM: 99.000 Műszaki érvényes: 2011.06.04 Zöldkártya érvényes: 2011.06.04. Felszereltség: grafitmetál tempomat kisbőrszett (kormány, sebváltó, kézifék) gyári könyöktámasz manuális klíma ABS 8 hangszórós Skoda Symphony CD-s rádió vezetőoldali légzsák utasoldali légzsák elektromos ablakok elől fedélzeti computer centrálzár (2 db távirányítós kulcs) elektromos tükör fűthető tükör, hátsó ablak színezett üveg ködlámpa immobiliser állítható kormány állítható ülésmagasság vezetőülésnél Gumik: 1 éves Michelin energy saver 195/65R15 Fogyasztás: 4-6 l/100 km Állapota: kisebb karcoktól, és egy jégeső nyomától eltekintve szép karosszéria kis fogyasztású, de dinamikus TDI motor, olajat nem fogyasztja szakszervízben szervízelt, rendszeresen karbantartott, vezetett szervízkönyv vezérműszíjcsere még nem volt, de aktuális hiányzik 1 dísztárcsa belső állapot korának megfelelő
A múltkor édesapám vett a PoHu-nál gyári benzinszűrőt, Made in China. Meg engem is elért a szokásos ablakbeesés, Radiuséknál vettem ablakemelőt, szintén kínai.
Lassan már mindet a ferdeszeműek készítenek...
Más:
Hogyan megy az Octavia ezzel az OHV-motorral? Gondolom nehezen vonszolja azt a nagy bódét ;)
Jól emlékszel! :-) Nagyon szépen köszönöm !!!!! Egy Okti Király vagy! Valszeg hétfőn felutazom vonattal - előtte természetesen egy telefont megeresztek. Remélem,. hogy van raktáron. Mégegyszer nagyon köszönöm! Üdvözöl tisztelettel: Gazdi
Weltautot inkább hagyjuk. Ha lenyugszom majd elmesélem a kálváriám. Főleg hogyha a 2. válaszlevelük is hasonló lesz az elsőhöz... Akkor viszont névvel, címmel elmesélem itt nektek a szorit.
Kedves Pacs! Légyszíves adj tanácsot AC pumpa ügyben. A tegnapi és mai napomat is AC üggyel töltöttem. Kiszereltük, beszereltük, hol indult, hol nem. lehetséges hogy egy bizonyos helyen a kopás nem engesi indulni? Azt mondja a szerelő, hogy a végét járja. Hol lehet szerinted a legelőnyösebben hozzájutni egy újhoz. Üdvözöl: gazda
Hosszú szenvedés után kimúlt a kocsim akkumulátora. Nyugodjék békében!
Abban kérnék tőletek segítséget, hogy honnan és milyen akkumulátort lehet/érdemes venni egy 2002-es 1,6-os benzines Octavia I-be. Jó lenne tartós, megbízható darab, de az ár/érték arány a legfontosabb, így a prémiumszint és a legalja nem érdekel.
A PK6 tutira befér az eredeti kiemelővel is (bár igen necces), volt az enyémben is. Én a CK6-ra nem esküdnék meg, mert az egy igen masszív, impozáns darab. A PK6-ból ki indulva, szerintem nem fog beférni. De ahogy stewie is írta, ki kell próbálni.
Jégeső nyomát fényezés nélkül horpadásjavítással meg lehet szüntetni, nekem behoradt a motorháztetőm, 95%-osan kijavították, csak akkor látod, hogy valami volt ott, ha megmondolm hol keress.... Árban 40% volt a fényezéshez képest....