Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Ő nem elég jóképű. Most már úgy gondolom, hogy ha okos embert nem tudnak nevezni a posztra, akkor legalább szép legyen, hogy a külföldi látogatásain cikkcakkban pisiljenek utána a nők (vagy a férfiak vagy mindkét nembéliek). :)
Mert a múltkor mondtad, hogy külföldről érzel egy olyasfajta visszajelzést, amit az a cikk tartalmaz. És hát igen, el kell ismerjem: van ilyen mély keserűség, ami ilyen fogalmazásra késztet valakit.
Csak ennyit tudok én is. :) Meg hogy a pszichiáter haver, egyszer bepucolt nálunk együltő helyében egy teljes üveg Ballantine'st és amikor felállt, nem is imbolygott. :)
Kösz, de ez nekem, mint lényegében informatikai analfabétának túl bonyolult, vagy ha az nem is, akkor túl időigényes. Maradok az eddigi módszernél, megadom a csatorna és az adás nevét, szerintem az alapján is simán megtalálhatóak azok, amiket ajánlok.
De ilyen linkin.bió-t bárki regisztrálhat, tök ingyenes. És akkor azt meg berakhatja weboldalként az Adatlapjára, és annyi linket tesz fel rá, amennyi csak belefér. :)
Az instagramon nem lehet linket tenni a képfeliratba és a hozzászólások közé se. Viszont van egy úgynevezett "bio", ahova mégis be lehet írni, egyfajta linkgyűjtemény. Itt talán meg lehet nézni regisztráció nélkül is: https://www.instagram.com/negynegynegy/ Ha mégsem, akkor itt a képernyőmentés:
Ha a linkre kattintasz, onnan tudod elérni az adott bejegyzésekhez tartozó linkeket, a 444-é ide vezet:https://linkin.bio/negynegynegy
Na, most, ha megnézed bárki adatlapját, van lehetőség bemutatkozást írni, sőt, weboldalt megadni is, és onnan kikattintható lenne, amit itt megemlít. Pl. leírja, hogy milyen jó volt a mai Öt, és a linket beírja az adatlapján a bemutatkozáshoz. Mi meg olvassuk, rákattintunk a nickjére, behívjuk az adatlapját, és ott megtaláljuk az adás linkjét. Aztán legközelebb kitörli és másikat ír be. :) Ezt ugyanis semmilyen paktum nem tiltja meg.
Baszki, ez itt is szokott lenni! És tényleg olyan, mintha üveggolyók gurulnának! Nem tudom mi lehet. Az üres üvegek éjszakai felborulását egyértelműen beazonosítom.
Az is elő szokott fordulni, hogy egyik pillanatról a másikra, ezerrel elkezd bömbölni a tévéje. Írtunk a lányának fészen, aki nem itt lakik. Eljött hozzánk, és elmesélte, hogy ez azért van, mert bebaszcsizva elalszik az ágyban és ráfekszik a távirányítóra és akaratlan felhangosítja a tévét.
A lányka megmutatta, hogy melyik az ő villanyórája a lépcsőházban. Mondta, hogy ha előfordul, caplassunk fel és egyszerűen basszuk le a relét. Azóta így teszünk. :-)