Nu, én is örülök a hírnek, és mindent megpróbálok annak érdekében, hogy én legyek a tolmácsuk (szvsz jó esélyem van rá, az eddigi nagy kaliberű Főnixes eseményeken mind én voltam), ráadásul inygen bevállalom - így még nagyobbak az esélyek :))) Ahogy lesz valami publikus infóm, megosztom a nagyérdeművel, de imho a Tankok a decemberi hagyományörző saját bulijuk közelsége miatt nem lesznek előzenekar. Ha erről lesz valami bővebb, beírom.
Mikor volt utoljára komolyabb vidéki koncert? (a Sepulturán kívül)
Talán azokra is számítanak, akik nem utaztak föl Pestre legutóbb. Bár a jegy nyilván nem lesz olcsóbb itt sem... Szerintem nem rossz ötlet.
Szvsz ne:) Ha egy városnak van egy ekkora sportcsarnoka, akkor az az egyetlen értelmes lehetőség, hogy ilyen kaliberű programokat szerveznek bele, különben totál veszteséges lesz, Maidenen bukni meg igazán nem tudnak. Eddig én is hinyoltam az ilyen eseményeket Debrecenből.:)
Nemrég ültünk Debrecen Zebra nevű vendéglátóipari egységének teraszán, ahol egy melletünk lévő beszélgetésben megcsapat a fülemet, hogy vki bizalmasan megjegyzi a másiknak, hogy október második felében Maiden koncert lesz a Főnixben. Finoman szólva kétkedtem benne, ma meg néztem egy nagyot a monitorba:)))) TCS meg szvsz egyáltalán nem biztos.
Gondolom nem vállalok túl nagy kockázatot, ha azt mondom, hogy a Tankcsapda lesz az előzenekar, hogy a helyiek lelkesebben jöjjenek. Utána: "Scream For Me Debreken!" :)))))
Nem igazán lett volna kedvem/pénzem kiutazni, de így megoldódott a probléma!
Érdekes húzás volt vidékre tenni, de a többezer néző így is garantált...
(bár azt nem tudom, hogy jutok majd haza :))
Sziasztok!
Svédországban láttam egy olyan király maiden-pulóvert, hogy azóta kísért...Csak nem volt már pénzem. Esküszöm, ha nem indult volna a buszunk, kiültem volna a bolt elé összekoldulni a 300 svéd koronát.
Azon ábrándozok, vajon itthon van-e esély egy ilyen pulcsi beszerzésére.
A grafika:
Fekete alapon Eddie feje, igen nagy méretben, kicsit olyan, mint egy töklámpás, vörös szemekkel, issszonyat elszánt tekintet, ádáz, összeszorított fogú vigyorral. Maga előtt tartja a kezét, és bemutat a szembejövő pofájába egy hatalmas középső ujjat. A középső ujj úgy van megdizájnolva, hogy egy hosszú, meggyújtott gyertyát formáz, ami ég le éppen.
Ezt keresném, égen, földön, pokolban, bárhol érte megyek!
Szerintem is Patrik a jobb Dickinson... :-)))) imázsra is, hangra is ő passzol jobban. A Nemesis-frontember ettől függetlenül nem rossz... a Nemesisben! (Ma végre Szigeten is "bejött" a munkásságuk, eddig mindig a Wigwamban ütöttek jobban)
Egyébként mi a fütyi ez a szinházi elfoglaltság, amire Patrik hivatkozott?
Persze, más kategória, de végülis csak helyettes. Mindenesetre a Nemesis Maiden-feldolgija valami eszméletlen jól sikerült. Meg a húsvéti koncerten még duetteztek is Patrikkal.
Lehet, hogy akkor ott leszek és nagyon ott lesz. De szerintem itt nem tud akkorát alakítani. Mind külsőre mind mozgásra Patrik jobban hasonlít Brucera. A srácnak is jó hangja van de talán jobban hasonlít Paulra mint Dickinsonra.