Még1x köszönöm neked ezt weresem! Bár a muterod metrobámészkodását kéne köszönni :)
Itt ülsz kilenc hónapja :)
Jah! Én még jobb vagyok asszem. A mestert túl nőtte a Padavan? :))) (by Kistrizsó)
már öreg Jin-tao lettem.
Első hetem itt, de már:
- ismerek mindenkit
- lakótársat is találtunk
- muterként beszélek Katival
- én dolgozom közel a leggyorsabban és a legtöbbet!
Neeeeeee.. Neeee e... ezt ne weres! Most szenvedtem össze nagynehezen ezt a hozzászólást, erre te mint egy szellem megelőzöl vele.. Pöhe! Szal olvass és írj! Legfőképp gondolkodj!
Üdvözöllek elsőként a nagyon eltalált "kollégák között"!
Örülök,hogy a csónakjaink egy közös tengerszoroshoz vezet minket!
Let's Rock!
Ezért is melózom ki a belem.
Más: Kovbal egy jóhaverom, rendelkezik egy kb. 90m2es üres, asszem most felújított lakással, vajon hol? nah?! :) Ráday utca, de nem a borárosnál lévő részen.. :)))) CooooooLLL! Megpróbálom összehozni. Akkor én viszem ezt a projectet, ti nézzetek hirdetést, megyünk megnézni, gyűjtjük a zsét, sstb... megcsináljuk!
Most nem írok többet mert ahogy eddig 2x, most 3x is úgyis elveszik. Murphy tudott valamit. :)
Legalább az idő jó arra, hogy közben megtömöm a ..win2ws2-t legkedvesebb mp3maimmal.
Megadeth,Anathema,Rotting Christ,Nevergreen,Samael,prodigy,zoar,ambient hegyek, stb.. stb...
Ahh! Jó lesz!
Asszem így az órát nézve ez is 17-es lesz :) majd alszok 4-től 21-ig,hogy iccakára itt legyen :( Belefér! Aztán holnap veled weres de alszom egy majd az bisztoss ha gáz van kelts! plz,ha úgy nézek majd ki, akkor most cseréljünk :)
Jó ez a melóhely weres! Visszarándultam egy kicsit a fórumozásba. Ugyanis c-s hun osztom kibakeményen az észt a scene-nek, ISFnek meg írtam néhány :) csöppet kemény tartalommal bíró sort!
:)
étem,biez :) CTRL-ENTER
Ha azt mondja hogy teher neki bent lenni, akkor mi a faszt keres meg itt! Szerintem valatsunk tpoic cimet: takarodjon a gecibe a Kata es had ghost recon-ozzzunk! :-)
Jééézzusom!!! Bővíteni szeretném a BKW-t, beadott személyiségelemzést folytathatnak egyenesen saját kézből.
Együttal szeretnék válaszolni is rá!
Egy csöppet tényel el vagyunk csúszva mióta a "tankörtársak" :) elmentek. Bejőve elkapott a főnök, hogy üljek be, mutatja a dolgokat...
khmm. Te f...t sz..tál? - Mondom nem,dehogyis - pedig olyan szagod van.
Ehh. Szép volt!
act II.
Éppen már vége a hentnek :) Főnök utasít: neked mostmár takarodó van elrendelve!
- Igenis, Anyu! :)))))))
Ez természetes de balga! Ennek ez a rendje, tessék csak szorgalmasan gyüjteni őket!
Szerintem ahogy én is tettem, logolj :) sms3.txt-nél tartottam legutóbb.
Pöhe!
Kolléga úr! Ha éppen erre vágyik, jöhet egy újonnan nyitot topicunkba is! :)
"Fórum >> Index kávéház >> Personal Workin' Log :)"
Faszomat. Ebbe a szájbalökött telefonba csak 20 sms fér el. De nem akarok letörölni semmit. Nincs szivem hozzá olyan szép smsek vannak benne. (azért megemliteném hogy mindenkiét kitöröltem a gecibe, valamiért csak egy szám üzenetei maradhattak benne. :P) üssetek.
Azonnali beköltözéssel kiadó a Vár alatt a Dózsa György téren egy 40 m2-es, két szoba + hall összkomfortos, nagykonyhás, alagsori, távfűtéses öröklakás, bútorokkal.
Feladó:: Csíky Antal
E-mail:: Üzenet küldése!
URL::
Ár:: 40 000 - Ft
Telefon:: 24-00-117
Megye:: Budapest
Helység::