A te autód 101pacis alu kereszt motor,én ott dolgoztam a győri Audi motorgyárban fékpadon.Napi több száz ilyet gyártottak..Nagyon jó motor.....szerintem!
Nekem is lenne egy kérdésem akkor. Octi 1-ben a 102-Le-s motorról mondják, hogy Audi motor. De milyen audiban volt? Vagy csak ők gyártották? Vagy ez valami régebbi Audinak tovább fejlesztett változata?
Fogtam is a fejem, hogy mennyire lusta lehet vele a kocsi...
Mondjuk én azt gondoltam, hogy ez a VW 60 lovas motorja és nem az ősskoda motor.. De most, hogy betetted a képet, akkor lett gyanús, hogy ez még az OHV-s történet....
nap mint nap együtt állunk a dugóban 40 és 200 LE közötti autókkal. Azért vannak városok és nem városok is, ahol nincsen minden reggel-este több órás dugó és néha közlekedünk a városok között is, nekem pl. nem mindegy, hogy 40 vagy 200 ló toporzékol a motortérben.
Sajnos nálam max. 102-en várják a sarkantyút, de ha megkapják, azért futnak ők is rendesen. :-)
"A sima, egyszerű szívóbenzinesek ideje llejárt.."
A szívódieseleké is. Ma már mindenki csak mosolyog a V.A.G. 1.9D hatvanakárhány lóerején. Pedig az a motor örök élet +1 nap, és nem hiszem el, hogy nem elég a mindennapos normális közlöködéshez.
Elég nagy marhság ez a lóerőhajhászat, amikor nap mint nap együtt állunk a dugóban 40 és 200 LE közötti autókkal.