Keresés

Részletes keresés

Tyrant Joci Creative Commons License 2005.12.19 0 0 1508
És ha folyamatosan ezen rágódunk akkor még annyira se jutunk mint most.Lehet éreztetni egy játékossal,hogy nincs rá szükség,de ezt úgy is  a vezetőség dönti el.
Tyrant Joci Creative Commons License 2005.12.19 0 0 1507

"rókákat,leledzeni a talonba"-jó kis kifejezések.
Lehet hogy ez egy földhözragadt gondolkodás,de szerintem  ez a csapat így is az OLAJ meg ha első helyen áll akkor is.Most a vezetők szarul vásároltak be, vagy éppen úgy jött k ia lépés hogy ennyi pénzből ezt tudták venni.Hát akkor velük kell megoldani.Lehet a dolgokat tovább gondolni,de azért annyira nem szabad elszakadni a jelenlegi helyzettől.Bízzunk a lejgobbakban igaz mint mondtátok erre kevés az esély.
pependre Creative Commons License 2005.12.19 0 0 1506

Sokan csesztetik Kurasov miatt Pórt. Gondolkodtam rajta, hogy miben hibázhatott. Az ürge neve nagyon jól cseng, hiszen vébéezüst meg ebébronz orosz válogatottként nem rosz ajánlólevél, ráadásul ezeket nem 1450-ben szerezte. Megnéztek róla videót, kielemezték a statot, majd kipróbálták három meccsen. Mit láttunk rajta? Jól mozgott a palánk alatt, igazi center, begyötörte a ziccereket, volt középtávolija is, csak az erőnléte nem volt az igazi. Ja, a közönség meg skandálta a nevét, mert annyira tetszett a csávó.

Ennél jobban miként lehetne megnézni valakit? Szerintem amit csak lehetett, megtettek azért hogy kellően feltérképezzék. Tehát ez az az eset, amirőlleginkább Igor Kurasov tehet.

Előzmény: OazIs (13) (1503)
Feribá04 Creative Commons License 2005.12.19 0 0 1505
Nálunk Monroe volt 3 és félért a múlt évben, de Davis is vagy 2 évig 3 körül keresgélt. Hátvédért, bedobóért ez olyan átlagárnak számít és szerintem lehet is jókat találni csak szorgalmasan kell keresgélni (pl. Dombóváron Lee vagy Spivey stb.).
Előzmény: OazIs (13) (1504)
OazIs (13) Creative Commons License 2005.12.19 0 0 1504

Nem beszélve arról, hogy Aleksic szintén 3 körül volt nálunk tavaly. Mint mondjuk idén Soarez, vicces nem?

OazIs (13) Creative Commons License 2005.12.19 0 0 1503

Azé arcok az nem úgy megy, hogy hozzunk Jokszimovics, Igor meg Soarez helyére 3 zsákbamacsekot. Ezeket a gyerekeket nem olyan egyszerű elküldeni, élő szerződéssel bírnak - annak idején kellett volna körültekintőbbnek lenni, de ha nincs pénz akkor erősen be vagy korlátozva, hogy merre és meddig tekintgethetsz. Soarezt idehoztuk, mert olcsón adták és jónak tűnt a kaziról. Ha olyan szerződést tolsz az orra alá, hogy figyi Dani, oké, gyere, de ha nem virítasz akkor téphetsz haza, akkor azt az életben nem fogja aláírni. Sőt, Soareznél gyengébb playerek sem írnak már alá kontraktust úgy, hogy kockázatot vállalva belefoglalják, hogy év közben bármikor elküldhető. Akkor inkább elmegy máshova még a kevésnél is kevesebbért.

Ha mindhármat elküldöd, azt csak úgy tudod megtenni, hogy év végéig kifizeted őket. Ha hozol három tök idegen bélát, akkor nekik értelemszerűen ugyanúgy jattolod a 2-3 rókákat havonta, vagyis ezek a spílerek -a már akkor nem itt játszó Soarezék bérét is kalkulálva- 5-6 ezerbe kerülnének, s el is érkeztünk egy gyengébb Spivey szinthez. Viszont nekünk ezáltal még nem Szpájvik leledzenének a talonban, hanem Soarez kaliberű szarok. Úgyhogy srácok nincsenek csodák, 70-80 millióból ennyit lehet kihozni. Amúgy is csak fantáziálás az egész, mert nem fogjuk elküldeni a három légióst, pontosan a fent vázolt okok miatt. Ha lett volna gempa hozunk két hatezer dolcsis bedobót. Hát most hatból van kettő (mert a kategóriák kb így néznek ki: 1 000-1 500 USDért jön a bronx-i streetballos aki még csak utcán látott palánkot, 3 000 a kosarasnak látszó Soarezféleség, 5000-6000 meg Alekszics vagy valamivel alatta. Persze a managerek szerint mindegyik extra, mindegyik kibaszott kemény, meccseldöntős nyerőgép, ja. A telefont meg már 5 méterre tartod a füledtől, mert úgy unod a dumájukat).

Kurasovban bíztunk, de nem véletlenül 4 000 dollár (Frana is ugyanennyi volt, csak EUR-ban), míg Jokszimovicsot az utolsó utáni (sokkal utáni) percben igazoltuk le, vészmegoldásként. Olyan is. Vagyis nem kell itt meglepődni semmin, ha valamin meg kellett akkor az a tavalyi évad volt, ami tényleg jól összejött.

Hallani egy esetleges új szerzeményről, akivel közelednek az álláspontok, sérülés miatt ugyan korábban kikerült a látókörből, de most úgy fest egészséges és talán hadra fogható. Talán vele biztosabban meglesz a nyolc - de 50%nál nem hiszem, hogy nagyobb esély mutatkozik a leigazolására.

morrone Creative Commons License 2005.12.17 0 0 1502

JÓ!

Csapoltuk a sört:)))

Előzmény: Tyrant Joci (1500)
CSabesz Creative Commons License 2005.12.17 0 0 1501
Pependrét kérdezd.
Előzmény: Tyrant Joci (1500)
Tyrant Joci Creative Commons License 2005.12.17 0 0 1500
és a kisbusz milyen szervezés volt?
CSabesz Creative Commons License 2005.12.17 0 0 1499

Egy kisbusz plusz autók. Cirka 40-45 fő, ebbő szurkolt 7-8 ember....

Nulla volt.

Előzmény: Tyrant Joci (1498)
Tyrant Joci Creative Commons License 2005.12.17 0 0 1498
Okés, Mennyi Olajos volt Pakson?,Mindenki kocsival ment?
CSabesz Creative Commons License 2005.12.17 0 0 1497
Pihennyé' mán'!!
Előzmény: Tyrant Joci (1496)
Tyrant Joci Creative Commons License 2005.12.17 0 0 1496
CSabi,ne tegyél oda olyan mosolygós fejeket ,mert akkor nem veszem komolyan!!!!
CSabesz Creative Commons License 2005.12.17 0 0 1495

Pihennyé' mán'.....:-)))

Ui.:undorító,amit a paksi veztők megengedtek maguknak.....:-(((((

Előzmény: Tyrant Joci (1494)
Tyrant Joci Creative Commons License 2005.12.17 0 0 1494

/ez nem ide tartozik:))/ ui.:Jani a Hajnóczyból  nem mentek Paksra:))))
rossz az informátorod:) ,vagy csak engem értettél félre

Tyrant Joci Creative Commons License 2005.12.17 0 0 1493
                                         HAJRÁ OLAJ MUTASSUK MEG
olajbogyó Creative Commons License 2005.12.17 0 0 1492

Ja, és még 1 pozitívum: Nem kellett végignéznem...:))

Annyira pozitív a gondolkodásom, hogy megyek is és beállok a Hit gyülibe...:))

Vidám Vasárnapot!:))

Előzmény: olajbogyó (1491)
olajbogyó Creative Commons License 2005.12.17 0 0 1491

Én Kurasovot még tartogatnám. Max. a fizetését arányosítanám a teljesítményével. Jokszit és Soarezt a picsába el, hozni kéne helyettük 2 fiatal szerb triplagépet (az egyik lehet idősebb is Pécsről:) ) s ha ők el kezdenek tüzelni, talán Igor is meg tudna dolgozni a fizetéséért...

Egyetlen pozitívum ami az egészről eszembe jut: jó sokba kerülhetett az ASE-nak a meccs biztosítása.

Buzi Neutron!:))

Előzmény: CSabesz (1490)
CSabesz Creative Commons License 2005.12.17 0 0 1490

Nyilván még a vereség hatása alatt vagyok, de:

Komolyan úgy gondolom, hogy a Jokszit, Soarezt és Kurasovot nem szabadna megtartani a szünet utánra.

Nem gondoltam, hogy hiányozni fog Stroud ( meglehet nézni, hogy ma mennyit szedtünk-szemben a paksiakkal) és Frana. ( sokkal jobban tudtunk játszani rá, ráadásul 10 fölött volt az átlaga)

Az meg, hogy Soareznek eddig volt egy jó meccse a Kaposvár ellen, több, mint soványka.

Semmit nem kockáztatunk ha ezt a 3 játékost elküldjük, és hozunk helyettük zsákbamacskákat. Olyat, aki mondjuk veszélyes kintről is.

Ááááá, szenvedés az egész.....

morrone Creative Commons License 2005.12.16 0 0 1489
Bammeg, arra én is kíváncsi lennék...
Előzmény: CSabesz (1484)
Tyrant Joci Creative Commons License 2005.12.16 0 0 1488
Csabi védj meg én még fiatal vagyok az ilyenhez !!
Tyrant Joci Creative Commons License 2005.12.16 0 0 1487
Sabeee kiestél a kosából, nem megy a JÉZUSKA!!!
Santoro Creative Commons License 2005.12.16 0 0 1486
Mé ki?
Előzmény: saabee (1483)
saabee Creative Commons License 2005.12.16 0 0 1485
Nah, azért a dolgokat ne mossuk össze!
Sok mindent felvállalok, de B.Lőrincz az nem én vagyok :)
Előzmény: CSabesz (1484)
CSabesz Creative Commons License 2005.12.16 0 0 1484

Igen, tudjuk....a listánkon vagy Buzi Lőrincz!!!

:-))))

( doga a kocsiban májsztró!!)

Előzmény: saabee (1483)
saabee Creative Commons License 2005.12.16 0 0 1483
"erős gyerek"

Szerintem nagyon is tudod ki vagyok :DDD
Előzmény: Tyrant Joci (1482)
Tyrant Joci Creative Commons License 2005.12.16 0 0 1482
erős gyerek,ne vicceljél már .....
azt hiszedha tudom hogy egy időben van a meccs,mint a szalagavató  ,akkor nem a meccsre megyek?erre  pont ráértem  volna,csak éppen előrehozták.
DE miért magyarázkodok én neked?? :)))) azt se tudom k ivagy :)))
saabee Creative Commons License 2005.12.16 0 0 1481
"Tudnátok mennyi Olaj drukker jár az iskolámba:))) Most szalagavatón is leszünk vagy 6 an."

Komoly "drukkerek"...Pakson lesz a meccs! ;-))
Előzmény: Tyrant Joci (1475)
CSabesz Creative Commons License 2005.12.15 0 0 1480

Pár éve voltak valami aerotikos csajok....

Na, azt nézném még sokáig....:-))

"Csak szopatunk!"    "Gyertek ide!"

Előzmény: Tyrant Joci (1479)
Tyrant Joci Creative Commons License 2005.12.15 0 0 1479
CSabi,olvastad a Náplapban azt a cikket,ami arról szól hogy nem is tudom melyik szolnok igimnáziumban megalakult egy pom-pom csapat:))) és hogy ugye múltkor már votlak kint olaj meccsen csak  valahogy  elbaszták a színösszetételt és kék-sárga pom-pom okat csináltak:))) és most megígérték,hogy piros-fekete  szar-szarokat fugnak ezután már ráncigálnia  kezükön  ,/gondolom már jövőre mniden hazai meccsen/ de ezt csak én gondolom

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!