Keresés

Részletes keresés

Karvel Creative Commons License 2000.09.16 0 0 240
üdv mindenkinek!

gyerekek, ez a harmadik név, amin regisztráltam magam és végre elküldte a jelszót (egy harmadik) postafiókomba. nem tudnátok megmondani, hogy ha valaki elfelejtette a jelszavát, de tudja felhasználó nevét, mit kell tennie? ugyanis sehol nincs egy "elfelejtette a jelszavát?" vagy hasonló opció.
ha meglesz, majd Endroid néven fogok remélhetoleg jelentkezni.
na igen, és most jön, hogy miért írok ide. kb. 3 éve figyelem a björk körüli eseményeket a neten. úgy tunik az egyetlen magyar elofizetoje vagyok a björk fanzine-nek, a telegraph-nak, ezért nemrég elfordítottam magyarra egy meglehetosen aktualitását vesztett, de azért érdekes cikket a homogenic felvételei közbeni idokbol. hamarosan felteszem a netre, de tudjátok, ez a hét az órafelvételeké, kész káosz.
addig is minden jót és várjuk nyálcsorgatva a selmasongs-ot. :o)

end.re

gfq Creative Commons License 2000.09.15 0 0 239
Björk kép az mtv.com-on a News rubrikában. Tessék-lássék!
gfq Creative Commons License 2000.09.15 0 0 238
Ha valaki nagyon nem tud mit kezdeni a pénzével, akkor holnap menjen be a Wave lemezboltba, ugyanis van egy érdekes csomagolású, All is full of love maxijuk, 2 Funkstörung mix van rajta + 1 Funkstörung számmal. Egy kicsit drága. + Holnap érkezik nekik még valamilyen Björk maxi, nem tudták megmondani mi a címe.
Bloodflower Creative Commons License 2000.09.14 0 0 237
ha elküldöd nekem Cirbissa, én beszúrom, ok?
Előzmény: Cirbissa (234)
gfq Creative Commons License 2000.09.14 0 0 236
Ha jól sejtem a választ, akkor SEHOGY, Cirbissa.
Előzmény: magdika (235)
magdika Creative Commons License 2000.09.14 0 0 235
Eloszor is kellene egy szerver ahova fel-ftp-zed (vagymiacsuda, szoval elhelyezed) a kepeket, aztan ha ez megvan akkor csak annyit irsz be ide (hozzaszolas), hogy
~img src="ide kerul a kep url-je pl. http://www.blabla.com/mappa/kep.jpg"~ de a ~ jelek helyett nyito es zaro kacsacsort kell rakni (<>), remelem vilagos voltam, mert nem vagyok valami nagy szakertoje a html-nek.
Udv, mag.
Előzmény: Cirbissa (234)
Cirbissa Creative Commons License 2000.09.14 0 0 234
Help Me Plz ! Hogy tudok kepet berakni?
Megvettem a szeptemberi ID-t /angol lap klub zene divat art.../ es Bjork van az elejen plussz kepek rola. Ja es plussz az interview. Kivalasztottam 2 bjutit, es azt akarom mindenki lassa itt. So plz aktivaljatok segitokeszsegeteket iranyomban vala. Danks.:D
Előzmény: MacFly (219)
zalus Creative Commons License 2000.09.14 0 0 233
funkstörung remixek vannak rajta, ha jól tudom...
gfq Creative Commons License 2000.09.14 0 0 232
Cirbissa! Minden bajom van. Jövő hét, OK? Emilcím változás is van: foka_kolok@yahoo.com. Sorry! Ma voltam valakinél, akinek megvan a Hunter német maxi, nagyon jó mixek vannak rajta! Más, mint az angol.
sukka Creative Commons License 2000.09.13 0 0 231
Micsoda intoleráns hangulat...nehogy belefulladjunk saját szardobálásunkba!
...inkább...
Björk rulez forever!
gfq Creative Commons License 2000.09.12 0 0 230
Manowar? Az meg mi a túró?
Björköt sem azért szeretem mert egy izmos férfi. :)))))
Előzmény: SOWHAT (229)
SOWHAT Creative Commons License 2000.09.09 0 0 229
Hmm és ez ki érdeme ? Chriss Cunninghamé, MTV awards egy rakas szar minta többi dijkiosztas...

gfg: manowar nem tetszik ? csupa izmos férfi :)))

Előzmény: gfq (228)
gfq Creative Commons License 2000.09.09 0 0 228
MTV VMA 2000:

best special effects / breakthrough video of the year bjork all is full of love

A tobbi nyertes meg egy kalap szart sem er!
Fight against Eminem - fight against ignorance!

Cirbissa Creative Commons License 2000.09.05 0 0 227
Jaaaaa es DOMESTICA a cime valszeg az nyu albumnak...better than domestic....suxxx
Rogvest betepem ide a The Week-ben talalt WHY BJORK AT HER BLOUSE? c. cikkelyt.:DDDD mik vannak.....
Cirbissa Creative Commons License 2000.09.05 0 0 226
hm hm :D
GUEST: Is Catherine Deneuve's skin as dreamy-creamy in real life as it is on the big screen? I love you, Björk!
BJORK: Yes! She's wonderful. We were working sometimes 16 hours a day, every day, for months, including weekends...spending so much time with the actors and everyone. And I still managed to have several moments when I would look into Catherine's eyes and get wobbly knees because of how beautiful she is! I'm definitely heterosexual, and she still has that effect on me.

gfq Creative Commons License 2000.09.04 0 0 225
Update...

Igen letezik a video, a cime "I've seen it all", csak nem tudtam megnezni/hallgatni, mert ugye Linux, stb... Mellesleg nem a bjork.com-on van rajta a dolog, de onnan vezet az ut az MTV honlapjara, ahonnan letoltheto a klipp.

Előzmény: gfq (224)
gfq Creative Commons License 2000.09.04 0 0 224
Bjork news!!! Bjork news!!! Bjork news!!! Bjork news!!! Bjork news!!!

Rossz hir > Wanted 2000/09
Tudtatok, hogy a SelmaSongs csak 32 perces lesz?!

Meg nem erositett jo hir > Wanted 2000/09
A www.bjork.com szeptember 1-tol valami videoklipp lesz hozzaferheto (csak a neten), amit Floria Sigismondi rendezett (M. Manson, D. Bowie, stb.). Mivel ide vezetett elso utam, meg nem csekkeltem le, meg Linuxos gepnel ulok, nem tudom, be fog-e jonni.

Erdekesseg > Max 2000/szeptember
1985-os turne idejen derult ki, hogy gyermeket var. Meg 7 honapos terhesen is fellepet egy televizios musorban, fedetlen hassal. Ettol egy idos tevenezo holgy szivinfarktust kapott, s kesobb be is perelte az enekesnot, arra hivatkozva, hoy Bjork terhessegenek kozszemlere tetele egesz egyszeruen gusztustalan volt. Az enekesno szerint ha valaki a terhesseg abszolut termeszetes csodajat gusztustalannak tartja, az meg is erdemel egy jo kis szivinfarktust. A kis Sindri 1986. junius 8-an jott vilagra, amikor meg maga az edesanya is mindossze 21 esztendos volt.
A Max-os cikk masfel oldalas reszben nem is nagyon erdekes, semmi info az uj albumrol. 1 db kep: Bjork konyokol egy lemezjatszo mellett. Az ujsag 495 Ft, de kaptok hozza CD-t, amin van Alexa, Fresh, Levy T., UP! - meg sem hallgattam... naivan azt hittem, lesz rajta Bjork meg Madonna (mert rola is van egy boveb cikk).

The Ende

Cirbissa: fokakolok > got your mail!

Cirbissa Creative Commons License 2000.09.04 0 0 223
GFG!!!!
a freemailen vagy or fokakolkon????
Irtam neked.....
help me out:D
MacFly Creative Commons License 2000.09.04 0 0 222
nem, ez a Selma Songs, de a linkben is latszik btw
erdekes hogy nemsokara ket uj lemez is lesz
Előzmény: Cirbissa (221)
Cirbissa Creative Commons License 2000.09.04 0 0 221
Ez a Domestic boriotja, hm???
Előzmény: MacFly (219)
gfq Creative Commons License 2000.09.03 0 0 220
Nem vagyok benne biztos, hogy jól értettem, de azt hallottam, hogy a Dancer in the Dark werkfilmjében Björk abszolút nem szerepel, ki lett vágva, mert mindenbe bele akart dumálni.

Mellesleg köszi a képet, érdekelne, hogy sikerült.

MacFly Creative Commons License 2000.09.02 0 0 219
no, toljuk csak meg hatulrol azt a szekeret...

no persze a linken is csak ez a kep van
gfq Creative Commons License 2000.08.31 0 0 218
A rosseb! Próba kemence.

Előzmény: gfq (217)
gfq Creative Commons License 2000.08.31 0 0 217
Vajon sikerül behozni az új album borítóját?

gfq Creative Commons License 2000.08.21 0 0 216
Kellemesen csalódtam a Juventus rádióban, amikor valamelyik nap alváshoz készülődvén (úgy délután 4 óra lehetett), felcsendült egy új Björk dal! Nagyon vidám, stb. stb. ... Björkös.... és tetszett...
MacFly Creative Commons License 2000.08.19 0 0 215
ha valakinek uj: van par kep es egy hasabnyi szoveg a Dancer In The Darkbol.
"Bjork - aki nem szineszno - elcsufitva, loncsos hajjal, pisze orran szodasuveg szemuveggel..." :)
gfq Creative Commons License 2000.08.18 0 0 214
Pontosan, nagyon jazzo-s volt a dizájn.

Cirbissa: az én memórám egyedüálló, csodájára jár a világ.

Pontosan, nagyon jazzos volt a dizájn... vagy ezt már írtam? Hülye vagyok, hogy nem vettem meg, mi? De bepótoltam ma: Air - Sexy Boy, Nyeső Mária, Placebo - promo. Aaaah.... Igaz még nem tudtam őket meghallgatni.

Előzmény: iron lion zion (212)
iron lion zion Creative Commons License 2000.08.17 0 0 213
öhöm, nálam bedarálta a html tageket, szóval az '&' és a 'Trio' közt valami személynév lenne, ha emlékeznék rá, az mp3 cd-t amin van meg nem találom.
Előzmény: iron lion zion (212)
iron lion zion Creative Commons License 2000.08.17 0 0 212
szerintem arra gondol gfq, amit a 172. hozzászólaásban említettem. Björk Gudmunsdottír & Trio, jazz!!!
Előzmény: Cirbissa (204)
zalus Creative Commons License 2000.08.17 0 0 211
hehe. megelőztél. :)

majd megkeresem az eredeti neveiket: a gus gus tagjai is angolosítanak. egyébként van egy aphex twin rajongó izlandi ismerősöm, aki váltog állítja, hogy egy utcában lakik rejkjavikban björkkel, sőt a gus gus volt női tagjával is (nevét ne kérdezd, most passzolok), s egy szórakozóhelyre jártak anno. egy gus gus-os interjúban ez a lány említette, hogy ismeri björköt, mert egy utcában laknak, s egy szórakozóhelyen buliznak fiatal koruk óta...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!