gyerekek, ez a harmadik név, amin regisztráltam magam és végre elküldte a jelszót (egy harmadik) postafiókomba. nem tudnátok megmondani, hogy ha valaki elfelejtette a jelszavát, de tudja felhasználó nevét, mit kell tennie? ugyanis sehol nincs egy "elfelejtette a jelszavát?" vagy hasonló opció.
ha meglesz, majd Endroid néven fogok remélhetoleg jelentkezni.
na igen, és most jön, hogy miért írok ide. kb. 3 éve figyelem a björk körüli eseményeket a neten. úgy tunik az egyetlen magyar elofizetoje vagyok a björk fanzine-nek, a telegraph-nak, ezért nemrég elfordítottam magyarra egy meglehetosen aktualitását vesztett, de azért érdekes cikket a homogenic felvételei közbeni idokbol. hamarosan felteszem a netre, de tudjátok, ez a hét az órafelvételeké, kész káosz.
addig is minden jót és várjuk nyálcsorgatva a selmasongs-ot. :o)
Ha valaki nagyon nem tud mit kezdeni a pénzével, akkor holnap menjen be a Wave lemezboltba, ugyanis van egy érdekes csomagolású, All is full of love maxijuk, 2 Funkstörung mix van rajta + 1 Funkstörung számmal. Egy kicsit drága. + Holnap érkezik nekik még valamilyen Björk maxi, nem tudták megmondani mi a címe.
Eloszor is kellene egy szerver ahova fel-ftp-zed (vagymiacsuda, szoval elhelyezed) a kepeket, aztan ha ez megvan akkor csak annyit irsz be ide (hozzaszolas), hogy
~img src="ide kerul a kep url-je pl. http://www.blabla.com/mappa/kep.jpg"~ de a ~ jelek helyett nyito es zaro kacsacsort kell rakni (<>), remelem vilagos voltam, mert nem vagyok valami nagy szakertoje a html-nek.
Udv, mag.
Help Me Plz ! Hogy tudok kepet berakni?
Megvettem a szeptemberi ID-t /angol lap klub zene divat art.../ es Bjork van az elejen plussz kepek rola. Ja es plussz az interview. Kivalasztottam 2 bjutit, es azt akarom mindenki lassa itt. So plz aktivaljatok segitokeszsegeteket iranyomban vala. Danks.:D
Cirbissa! Minden bajom van. Jövő hét, OK? Emilcím változás is van: foka_kolok@yahoo.com. Sorry! Ma voltam valakinél, akinek megvan a Hunter német maxi, nagyon jó mixek vannak rajta! Más, mint az angol.
Jaaaaa es DOMESTICA a cime valszeg az nyu albumnak...better than domestic....suxxx
Rogvest betepem ide a The Week-ben talalt WHY BJORK AT HER BLOUSE? c. cikkelyt.:DDDD mik vannak.....
hm hm :D
GUEST: Is Catherine Deneuve's skin as dreamy-creamy in real life as it is on the big screen? I love you, Björk!
BJORK: Yes! She's wonderful. We were working sometimes 16 hours a day, every day, for months, including weekends...spending so much time with the actors and everyone. And I still managed to have several moments when I would look into Catherine's eyes and get wobbly knees because of how beautiful she is! I'm definitely heterosexual, and she still has that effect on me.
Igen letezik a video, a cime "I've seen it all", csak nem tudtam megnezni/hallgatni, mert ugye Linux, stb... Mellesleg nem a bjork.com-on van rajta a dolog, de onnan vezet az ut az MTV honlapjara, ahonnan letoltheto a klipp.
Rossz hir > Wanted 2000/09
Tudtatok, hogy a SelmaSongs csak 32 perces lesz?!
Meg nem erositett jo hir > Wanted 2000/09
A www.bjork.com szeptember 1-tol valami videoklipp lesz hozzaferheto (csak a neten), amit Floria Sigismondi rendezett (M. Manson, D. Bowie, stb.). Mivel ide vezetett elso utam, meg nem csekkeltem le, meg Linuxos gepnel ulok, nem tudom, be fog-e jonni.
Erdekesseg > Max 2000/szeptember
1985-os turne idejen derult ki, hogy gyermeket var. Meg 7 honapos terhesen is fellepet egy televizios musorban, fedetlen hassal. Ettol egy idos tevenezo holgy szivinfarktust kapott, s kesobb be is perelte az enekesnot, arra hivatkozva, hoy Bjork terhessegenek kozszemlere tetele egesz egyszeruen gusztustalan volt. Az enekesno szerint ha valaki a terhesseg abszolut termeszetes csodajat gusztustalannak tartja, az meg is erdemel egy jo kis szivinfarktust. A kis Sindri 1986. junius 8-an jott vilagra, amikor meg maga az edesanya is mindossze 21 esztendos volt. A Max-os cikk masfel oldalas reszben nem is nagyon erdekes, semmi info az uj albumrol. 1 db kep: Bjork konyokol egy lemezjatszo mellett. Az ujsag 495 Ft, de kaptok hozza CD-t, amin van Alexa, Fresh, Levy T., UP! - meg sem hallgattam... naivan azt hittem, lesz rajta Bjork meg Madonna (mert rola is van egy boveb cikk).
Nem vagyok benne biztos, hogy jól értettem, de azt hallottam, hogy a Dancer in the Dark werkfilmjében Björk abszolút nem szerepel, ki lett vágva, mert mindenbe bele akart dumálni.
Mellesleg köszi a képet, érdekelne, hogy sikerült.
Kellemesen csalódtam a Juventus rádióban, amikor valamelyik nap alváshoz készülődvén (úgy délután 4 óra lehetett), felcsendült egy új Björk dal! Nagyon vidám, stb. stb. ... Björkös.... és tetszett...
ha valakinek uj: van par kep es egy hasabnyi szoveg a Dancer In The Darkbol.
"Bjork - aki nem szineszno - elcsufitva, loncsos hajjal, pisze orran szodasuveg szemuveggel..." :)
Cirbissa: az én memórám egyedüálló, csodájára jár a világ.
Pontosan, nagyon jazzos volt a dizájn... vagy ezt már írtam? Hülye vagyok, hogy nem vettem meg, mi? De bepótoltam ma: Air - Sexy Boy, Nyeső Mária, Placebo - promo. Aaaah.... Igaz még nem tudtam őket meghallgatni.
majd megkeresem az eredeti neveiket: a gus gus tagjai is angolosítanak. egyébként van egy aphex twin rajongó izlandi ismerősöm, aki váltog állítja, hogy egy utcában lakik rejkjavikban björkkel, sőt a gus gus volt női tagjával is (nevét ne kérdezd, most passzolok), s egy szórakozóhelyre jártak anno. egy gus gus-os interjúban ez a lány említette, hogy ismeri björköt, mert egy utcában laknak, s egy szórakozóhelyen buliznak fiatal koruk óta...