Sziasztok! Érdeklődnék, hogy Oct I "faceliftes"-hez(egyrészes) látott-e már valaki olyan hátsó lököst, amin van gyári vonóhorog kivágás. Az ETKA-ban láttam, hogy van 2 fajta is(fix ill. levehető). Ha tud valaki, eladó ilyet vagy sima v.horog kivágás nélkülit az érdekelne! Fehérben, ha lehet, gyári Candy-Weiss színben...végigkérdezgettem már pár bontót, de sajnos sehol sem találtam.
Hali. Könyöklő sajna nem volt benne, az a müanyagot pedig múlthéten vitték el 4e-ért. Másvalami esetleg. Megmaradt róla egyéblént 2 db szélterelő plexi is ami a 2 első ajtó oldalüvegénél volt. 3500ft ha kell vkinek,párban. Köszi
Ha OI-ről van szó, érdekelne az első szélvédő aljában végig futó 2 db műanyag takaró, ami alulról az első szélvédő gumikédere is. Ez alatt van a pollenszűrő is.
Octavia jobb első ajtó küszöbnél befolyik a víz valahol a küszöbnél de a bal első lábtörlőm is nedeves nyirkos szokott lenni. a vízvályút már kitakarítottam meg az első kerékdoboknál is. Valakinek lenne még ötlete? hátul lehet még vízkifolyó?
Visszatérve a lenti hirdetésemre: ez a 2007-es bomlott octavia még az I-es kaszni utolsó kiadása. Tour kivitel. Minden ami megmaradt belőle nagyon szép hibátlan,újszerű! Árpád hidnál bármikor. Köszi Attila.
Köszönöm a válaszokat:) A legjobb helyen vagyok:D Ergó megtiszteltetés itt lenni:) Leteszteltem az Octaviát...félelmetes...már tudom miért szeretitek és Én miért vettem O1-et... Duplán megnézettem valóban 42e futott a masina a motorvezérlő alapján is:)
picitt off kérdés, mivel egy VW Golf plusban történt az a jelenség, hogy a fedélzeti komputer rendesen jelezte a még megtehető utat, ami olyan 400 km körül volt, és ment közben egyszercsak átváltott 40 km-re ami azóta folyamatos használat mellett megnövekedett 60-ra. Tankolást követően a szokásos 600 km körüli érték helyett 200-at mutat, igaz azóta az is nőt 210-re.
Mivel tudtommal a Skodában is ugyanaz a fedélzeti komputer ketyek, kérdezném, hogy valyon mi okozhatta ezt a hibát. Nekem nagyon úgy tűnik, mindha a korábbi átlagfogyasztási érték elment volna, ...
Kérdés továbbra, hogy kell-e valamit tenni vele, vagy megvárni, míg ismét valami normális átlagot mutat.
Kevés hardware romlik el úgy, hogy egy power off-power on után azonnal jó, többször is. Ráadásul ez nem is teljes értékű power off, hiszen a teljes tápellátán nem szűnik meg tőle.
Attól, hogy a rádió szólt, egy másik részegysége -kijelző megvilágítás- simán elromolhat, nem?
Az, hogy a rádió ki is írja azt, amit csinál, nem létfontosságú a működéshez, csak a bombák nagy, piros, digitális visszaszámlálója olyan, hogy nélküle nincsen időzített bomba :-))
Nekem pl. megállt a benzinszivattyúm az Octiban (szerencsére otthon, az alkatrész rendelést követő 2. órában), de ettől a többi részegység működik, az önindító teker, a rádió szól...
Nem értem, akkor mit is mondott a szakember? 30.000-es vagy 15.000-es? Évi kb 40000-et megyek, ha ez érdekes a szervízelés szempontjából, kevés város, inkább autópálya. Köszi
Üdv. nem volt benne semmilyen fejegység, A dobbetét megvan,hibátlan. Ha akárki ismerősöd járna pesten akkor vele is összefuthatok és átadhatom neki. Üdv Attila
Üdv mindenkinek. Bomlott egy 2007-es ocavia,körbe sérült volt. 22e km-el. nagyon szép komplett belsö eladó belőle 45 e ft-ért. ülések,ajtókárpitok,oszlopmüanyagok,alsó nagy fix szőnyeg, tetőkárpit,középbox. Ugyanitt:komplett kipufogórendszer,hátsó lökös,1 gyári h.lámpa,2db gyári első fényszoró 14e/db,klimahütő 15e ft,kalaptartó 6e,kuplungszerkezet,légszürőház 7e ft,hátsó komplett futómű 22e ft,el.tükrök 12e/db,övfeszitők 10e/db,első dobbetétek 5e/db,kesztyütartó 6e,stb.............mindennap az árpád hidnál 8-22-ig 06 20 3 283 227