Hakuna Matata! Milyen gyönyörű szó!
Hakuna matata, nem ráz, mégis jó!
Csak annyit jelent szép az élet itt BENT :)
Tiszta élvezet, a bölcselet
Hakuna Matataaa!
De ha egyszer elhatározom, akkor azt meg is csinálom, én az elhatározásra vagyok lusta... Ej, ráérünk arra még. Meg aztán nem tudom, minek tanuljak meg angolul, amikor a németre sem emlékszem már, de sose nem is kellett iskolán kívül...
Azért megy magamtól is, csak nem tudom, mikor fogok végre nekiállni, de néha aludni is kell meg melózni, aztán amikor meg nem, akkor inkább mást csinálok állandóan... Mennyire jellemző! De szerintem mindenki ezt csinálja... :-) És kivételesen ebből a szempontból most én is beletartozok a nagy többségbe.
Jó a szünet, csak hiába megyek ki levegőzni, be kell jönni hamar, mert nagyon meg lehet fagyni. Nálatok milyen idő van?
Tegnap anyám vett egy csömó könyvet... Kész! Bazi csomaggal állított haza. Úgyhogy lesz mit olvasgatnom szabad percecskéimben. Olyanok is vannak, amiben rövid történetek meg versek vannak, tiszta jó! :-)
Kedves ügyfél telefonál, felveszem, bemutatkozok... A háttérben beszélgetés: "X Ft kiszállási díjat kell fizetni." "Akkor ne hívjuk fel..." - erre letették a telefont. :-DD
Ja, ha benéztek, üzenem, hogy a mai nap folyamán küldjétek már el nekem azokat a bizonyos fényképeket! Köszi. Majd visszajelzek, hogy melyikeket töröljétek ki (szerintem mindet), meg írok egy keresetlen emilt a fényképész hülgynek is... :-DD