Keresés

Részletes keresés

digicat Creative Commons License 2007.07.05 0 0 1746
Bankkártyát a weboldalon kell hozzáadni, nehogy emailben elküldd a kártyaadatokat bárkinek!
Inkább arról az emailről lehet szó, amelyikben megerősíted az emailcímedet. Van benne egy link, arra kell klikkelni.
Ellenőrizd nehogy a spamszűrőd törölje a PayPal által küldött emaileket.
Előzmény: Pripet (1743)
digicat Creative Commons License 2007.07.05 0 0 1745
Teljesen szabályosan lehet 2 PayPal regisztrációd, valaki korábban belinkelte a szabályzat erre vonatkozó részét. Viszont egy bankkártya csak 1 regisztrációhoz lehet rendelve.
A másik regisztráció automatikusan meg fog szűnni ha 6 (vagy 12?) hónapig nem lépsz be.
Előzmény: Törölt nick (1742)
Mopi Creative Commons License 2007.07.04 0 0 1744
Mi a konkrét üzenet?
Mindent helyesen adtál meg a kártya regisztrációkor?
Kell lennie némi fedezetnek is a kártyán, mert kapásból levon 1USD-t. Ha nem tud levonni, akkor szokott hibaüzenetet adni.
Előzmény: Pripet (1743)
Pripet Creative Commons License 2007.07.04 0 0 1743
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Sikeresen regisztráltam a paypal.com-on viszont bankkártyát nem tudok hozzáadni az accounthoz mivel azt írja,hogy valami email címen kell ezt kérvényezni?

Mi lehet a probléma?

(otp webkártyáról lenne szó)

Köszönöm a segítséget előre is!

Üdv:
Pripet
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.04 0 0 1742
mert mikor egyszer küldtem pénzt, akkor beraktak egy limitet, hogy faxoljak el ezt-azt, elfaxoltam őket, a Resolution Centerbe ki is pipálták, hogy teljesítve, azt mégsem törölték el a limitet, 100x írtam már nekik, hogy hogyan tudnánk eltörölni a limitet, és erre azt írták vissza, hogy további dokumentumok szükségesek, és hogy mit kérnek azt a Resolution Centerben találom, de ott nincs semmi olyan, ami nincs kipipálva, ráadásul így a barcode-om sincs már meg.

Egyébként nem tudjátok, hogy az a vonalkód milyen információkat tartalmaz?
Csak a nevedet?
Mert arra gondoltam, hogy ha csinálok egy új acc.-ot és megint kérik ezt a hülyeséget, és a nevemből csinálják a vonalkódot, akkor megint le is bukok, hogy már van 1 acc.om
Előzmény: digicat (1741)
digicat Creative Commons License 2007.07.04 0 0 1741
Csak kiváncsiságból kérdem, hogy miért nem tudsz a saját nevedben fizetni?
Előzmény: Törölt nick (1740)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.04 0 0 1740
azt tudom, de kicsit soknak tartom az áraidat, vki olyasvki kéne, aki térítésmentesen megcsinálja, vagy max 1-200 ft-ért, mert végülis ez nektek semmibe sem kerül, csak 2 percbe:)
Előzmény: pittipitti (1738)
pittipitti Creative Commons License 2007.07.04 0 0 1739
Megoldás le van írva:
please accept the new User Agreement.

Írsz a supportnak hogy i accept the new User Agreement.

Előzmény: Alastor01 (1735)
pittipitti Creative Commons License 2007.07.04 0 0 1738
még mindíg tudok...:) paypalt fizetni ..ebayt stb
Előzmény: Törölt nick (1737)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.03 0 0 1737
paypal fizetésben vki tudna segíteni?
digicat Creative Commons License 2007.07.03 0 0 1736
A topikban keress rá, le van írva a megoldás.
Előzmény: Alastor01 (1735)
Alastor01 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 1735

Léécci segítsetek, nekem is van egy ilyen problémám:

PayPal is constantly working to ensure security by regularly screening the accounts in our system. We recently reviewed your account, and we need more information to help us provide you with secure service. Until we can collect this information, your access to sensitive account features will be limited. We would like to restore your access as soon as possible, and we apologize for the inconvenience.

Why is my account access limited?

Your account access has been limited for the following reason(s):
• Jan. 11, 2007: Access to your account has been limited because you have declined the new User Agreement. To restore full access to your account please accept the new User Agreement.

(Your case ID for this reason is PP-240-023-141.)

Follow the "Steps to Remove Limitation"(ilyent nem találok sehol:( )

olvasgattam a hozzászólásokat de nem találtam meg az alábbi problémámra a gyógyírt: hiába írogatom be neki a "Resolution Centernél" at ID-t, semmi!
Össze vissza keresek de nem jövök rá!
Hol és mit kell tennem ahhoz, hogy ez az állapot mrgszűnjön? Pleeeassee!!
overandout Creative Commons License 2007.07.02 0 0 1734
KH internetkártya jó a pay palhoz?
mAlter Creative Commons License 2007.06.29 0 0 1733
Ez a fizetésre vonatkozik, a számlára visszautalásra nem (Withdraw funds). Az csak forintban történhet.
Előzmény: vsiivz (1732)
vsiivz Creative Commons License 2007.06.28 0 0 1732
"Hiába van modjuk Euró alapú számlád, a Paypal ragaszkodik hozzá, hogy Forintban utaljon, és nem éppen kereskedelmi árfolyamon."

nem:
PayPal offers two ways to convert currency when you purchase from a seller who uses a different currency than yours.
* The PayPal currency conversion process
* The MasterCard and Visa currency conversion process

my account/billing agreements/conversion options
Előzmény: mAlter (1728)
edk440 Creative Commons License 2007.06.28 0 0 1731
Ez mondjuk tilos: nem szabad a vevőre terhelni a Paypal díját. Ennek ellenére sokan teszik.
Előzmény: imagefactory (1730)
imagefactory Creative Commons License 2007.06.28 0 0 1730
ebay-on vannak olya eladok akiki kiirjak hogyha paypal-lal fizetsz akkor plusz *% rájon az arra, ami fedezi a paypal tranzakcio koltseget.
Hapcimeno Creative Commons License 2007.06.28 0 0 1729
A címzett fizeti a jutalékot.
Előzmény: Zimmy (1727)
mAlter Creative Commons License 2007.06.28 0 0 1728
Egyrészt nem fizet kamatot ameddig a pénz náluk van, másrészt meg az átváltási árfolyam is elég "nyomott". Hiába van modjuk Euró alapú számlád, a Paypal ragaszkodik hozzá, hogy Forintban utaljon, és nem éppen kereskedelmi árfolyamon. Azon kívül van tranzakciós díj - ha én kapok valakitől mondjuk 100 dollárt, akkor 3-4 dollárt egyből levonnak. Satöbbi, satöbbi - szóval nem szívjóságból üzemeltetik a céget. :)
Előzmény: Zimmy (1727)
Zimmy Creative Commons License 2007.06.28 0 0 1727
Szasztok! Az a kérdésem, hogy tkp. honnan van a paypalnak bevétele? Merhogy utalni ingyen utalok és a leirás szerint a paypal számláról is ingyen áttehetm a pénzt a bankszámlámra. Vagy nem?
imagefactory Creative Commons License 2007.06.28 0 0 1726
az eset kb. fel eve tortent, azota mar masik banknal vagyok (persze nem ezmiatt!) Azert koszi az infot.
Előzmény: Andreas (1725)
Andreas Creative Commons License 2007.06.27 0 0 1725
A múlt hónapban megoldották a visszavezetést a forintszámlára, most már az is müködik, épp az előbb próbáltam ki.
Előzmény: imagefactory (1723)
Mopi Creative Commons License 2007.06.27 0 0 1724
"sima net bankon nem lehet rola visszautalni, sot meg a fiokban sem csinaltak meg."

A CIB internetkártyáról van szó? A netbankban vissza lehet tolni a pénzt az elkülönített kartyaszámláról a normál számlára, csak nem az átutalást kell választani, hanem az átvezetést. Fiókban nem próbálkoztam, a telefonos ügyfélszolgálat meg tudja csinálni, de ott talán kezelési költséget számolnak fel. A netbankban ez ingyen van.
Előzmény: imagefactory (1723)
imagefactory Creative Commons License 2007.06.27 0 0 1723
Nekem is ilyenem volt... Addig nincs gond amig pl rautaltal X forintot, de a vasrlas meghiusult (mittudom en elfogyott a cucc) es ugye nem szeretned, h a penzed ott alljon a kartyan merthat minek, na itt kezdodnek a dolgok... sima net bankon nem lehet rola visszautalni, sot meg a fiokban sem csinaltak meg. Mondjuk nekem szerencem volt mer' egyik haverom epp rendelt cuccot es azt evvel kitudtuk fizetni.
Előzmény: Andreas (1720)
mAlter Creative Commons License 2007.06.27 0 0 1722
Nekem MKB-s Visa Classic internetes társkártyám van. Évi 600 forint a díja. Nem kell hozzá külön számla, a főszámlához van kapcsolva, és a napi/alkalmi limittel lehet védeni. Internetbankon keresztül nagyon egyszerűen lehet állítani a limitet. Lehet SMS értesítést is kérni, ami persze külön díjas.
sziti Creative Commons License 2007.06.27 0 0 1721

Nekem is külön netkártyám van, pár hete simán hozzáadtam a PayPalhoz, azóta is hibátlanul működik. (Kb. 6-7 sikeres vásárlás.)

Andreas Creative Commons License 2007.06.27 0 0 1720
Interneten használható kártyák
Általában 3500-4000 Ft egy dombornyomott Visa Classic vagy Mastercard évi költsége.

Ha csak interneten akarod használni a kártyát és legalább 50e Ft-os jövedelem utalásod érkezik a folyószámládra plusz van havonta legalább 2 csoportos beszedési megbízásod, vagy 2 db legalább 1000 Ft-os netbankon indított utalásod, akkor a CIB Internetkártya is ajánlható. Igy havonta 549-400 = 149 Ft költséged van és van egy normál folyószámlád, meg egy az internetkártyához tartozó számlád, amire mindig csak akkora összeget vezetsz át, amennyiért vásárolni akarsz.

PayPal nekem engedte hozzáadni ezt az Internetkártyát az account-omhoz (1$ zárolva). Igaz még nem vásároltam vele, majd mások megerősítik (vagy megcáfolják :) a használhatóságot.
Előzmény: overandout (1719)
overandout Creative Commons License 2007.06.27 0 0 1719
Szaisztok!
Próbáltam összeszendi az információkat mindenhonnan és van amibe nem jutottam dűlőre.
Freemailes cimmel regeltem ebayre és ugyanazzal a cimmel paypalra is.
Szeretnék rendszeres havi többször is vásárolni az ebayen, de nem tudom melyik bank adja a legkedvezőbb dombornyomott kártyát (éves+havi dij)?
Illetve paypalon melyik account a legcélszerűbb?
Egy megynert licit után bárkinek a paypal accountjával lehet fizetni az mind1?
Ksözi a segítséget.
embeembe Creative Commons License 2007.06.26 0 0 1718

Bocs, off topic, de hasonló problémám van, mint a PayPal-el volt pár éve, amikor még nem lehettem eladó, csak vásárló, csak most az amazon.com -nál van ugyanez. Nem akarom az időtöket rabolni a probléma részletezésével, nyitottam egy topikot neki: Hogyan lehetek eladó az amazon.com-on? 

Gondoltam, nektek a PayPal kapcsán vannak ilyen irányú tapasztalataitok, szívesen veszek minden ötletet, tanácsot.

Köszönöm

Nr.121212 Creative Commons License 2007.06.18 0 0 1717
Nem jelent meg az előző hozzászólás (?), de látom megoldott a dolog. uhh

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!