Itt vagyok én is! Erzsi egy sört kérek!
Na tegnap megnéztem a Gyűrű Kúrá-t!!! Kibaszott yooo!!!! Csak kurva meleg van a moziban!
Innikő mail ment!!!!
Én nem láttam a meccset, remélem megismétli a Sport1, állítólag qrva yooo!!!
Erzsi még egy sört, az előző már elfogyott!!!
nem azé, hanem mert vendégség volt nálunk... amúgy két pofonnal el tudom intézni, hogy azt nézzek amit akarok...
Erzsi, egy ingyen sört, mer kapsz egyet!
Jó reggelt ! Csak én láttam úgy vagy tényleg nagy csalás volt a kézi döntő ?
Életemben először drukkoltam német csapatnak bármiben !
Valami gyorsítót megihatnánk már 3:45 óta ébren vagyok !
bazze, ez tényleg jó site (kár hogy nekem csak Netscappel megy)
ezt a filmet meg kell nézni... gáspársanyi (Jó Géza) király!
legjobb reklám vót:
"Amikor az ember még csak kisgyerek,
Akkor is kell tudományos ismeret.
A természet ajándéka énnekem,
Minden cseppjét külön élvezem.
Felfrissít a dupla buborék,
Sok lehet, de soha nem elég.
Épp ezért a legkedvencebb slágerem:
a traubi-traubi-traubi,
...traubisoda!" állat...
Halálos ágyán fekvo öreg bácsika almáspite szagot érez. Gondolja, hogy még egyszer, utoljára az életben egy falatot bekapna a kedvenc süteményébol.
Iszonyatos kinokat kiállva, egy fél nap alatt lekászálódik emeleti szobájából, majd a konyhában megpillantja a pitét. Elcsoszog hozzá, és egész testében remegve odanyúl egy szeletért, amikor hatalmasat vernek a kezére:
- Ne nyúlkáljál, az a temetésre lesz!!!!
Akkor menjünk valahova! Mondjuk mit szólnátok a Sopronihoz? Ott még kevésszer voltunk!!!
:-)))
Mondjuk 8 felé!!!
Erzsi adj egy kis ribizlibort, vagy különben jól elvérzesz!!!
szóval egy pitét sunyiba zabáltál be....
egyébként itt a tavasz: Kijött a búvár a baralangjából! Erre iszunk, Rzsee, egy rumot!
azé én egy kicsit másnapos vagyok bazze, miután elmentetek megittam a maradék söröket... és volt (!?)...
titok...
a sörért majd kérném a 600 Ft-t amint lehet... ugyanis zenés (filmes) felárral dolgoztunk tegnap. + számoltam, megettél 31 db chips-t + 2 almáspitét... ezt majd még kiszámolom...