Hat, mondom, hogy nem lesz Bockholt mozdonyom...az 52-es akkor kb. 3264000Ft-ba kerulhetett...nem csoda, hogy elkapkodtak mind az 50 peldanyt...
A kerti vasut almomrol azert nem teszek le, de talan az LGB olcsobb marka lenne :-)
A ROCO NOHAB-rol: en becsben egy modellboltban lattam egy fenymasolt plakatot, hogy "ROCO Sonderserie" vagy micsoda, es szegeny, jobb sorsa erdemes 004-es fotoja volt lathato. Talan nem vagyok egyedul, jobban szeretem a csikos festest. Egyebkent, a ROCO modell is csak egy modell - at lehet festeni azt is :-))
A 120-asrol: ahogy en tudom, a korai peldanyok oldala nem bordazott, az ablaktorlo esetleg mashol volt es meg nehany apro kulonbseg van. Nem hinnem, hogy ezek miatt uj szerszamot keszitettek volna :-( A kulonbsegekrol a masik (vasutmaniasok) topicban hmsoft biztosan jobb leirast tud adni!!
A hatvani modellkiallitast felraktam a weblapra, bocs a kesesert. Ma masra mar nincs idegem.
Itt van atavalyi katalogusa Bockholtnak. Csak nehany ar, de ülj le közben:
BR 52001 24.000 DEM
sajnos a többi mozdony ara nincs benne a katologusban (hasonlo arakban vannak), de itt van nehany vagon:
Taes 2.800 DEM
Sps 3.000 DEM (sima lapos vagon)
Taems 2.800 DEM
Csak zarojelben hogy mi egy vagon araert vettunk darabonkent E94 mozdonyokat felkeszen de hat motorral es valamennyi alkatresszel. A forgozsamolyok gyonyoruek. Mar valamennyi mozdony fut es igen szep.
Nezz be a SPUR 1 oldalakba ott vannak.
kb 5 eve 1:32 meretu Shay mozdonyt vettünk kevesebb mint 10000 DEM-ert.
A napokban én is szert tettem egy uj GÜTZOLD BR120-ra.A V200-ast 4400huf-al drágábban adták.
A számozáson kivül én más különbséget nem vettem észre.Akkor miért kérnek érte többet hisz mindegy, hogy melyik számozást festik fel.
Fordítókorong...
Most olvasom, mivel kacérkodsz! A börzén szokott árulni egy fazon mindenféle kiegészítőket, nekem azt mondta tervez egyet piacra dobni. Ahogy én ismerem nem amatőr lesz a dolog...
Estét!
Barna bőr dzseki, farmer, a Művház előtt valahol barna Skoda Octavia, kopott "SKY HUSZARS" matricával a hátsó szélvédőn. A próbapálya és a TT cuccok környékén leszek, a sisakot figyeleni fogom. A Gützold 120-at hozod?
csíkosháTTú
Először is Matiztol kérdezném hol veted a Faller Car System készletet és mi a száma, mert amit én tudok az 20000 huf és a száma 1635. Ebben van egy busz, töltő, ovális pálya papírból. Te viszont valami gipszről írtál és jóval olcsóbb árat.
A másik kérdés.
Van tapasztalata valakinek fordítókoronggal, mert rászántam magam egyre és én a ROCOval szimpizek ennek ára kb. 45000 huf de más típus is jöhet.
Na a lényeg ami maradt.
2 db. BR130 Piko 5000/db
1db M62 Gützold én 14500 ért vettem de az irányár legyen 12000
1 db BR 52 Piko 7000 huf
4 db Piko személykocsik 4 tg. 1200/db
4 db Piko MÁV önürítős vagonok 3000/db
3 db Élő állatszállító vagonok 1200/db
Modell EisenBahner következő számában lesz egy terepasztal amin fuggerthes kocsik is futnak.
Holnap megyek a börzére de kit hogy ismerek meg, én 9.45 körül érek oda és lesz nálam egy fekete bukosisak.
Szia khotjoe!
Szintén a V. és M. újság infója alapján:
A ROCO Nohabjai az év végén jönnek, elsőre CFL, DSB, NSB festéssel. Tervek között van - szerszám módosítás után - a MÁV is.
csíkosháTTú
Kivánok!
A V. és M. újság után szabadon: Hatvani Vasútmodell és Makett Kiállítás, április 26. - május 1. Helyszín: VOKE Liszt Ferenc Művelődési Házban a modellek; a Vasútállomás emeletén Fotokiállítás. Nyitvatartás: 9-18 óráig.
csíkosháTTú
A Vasút&Modell újságban benne van azt hiszem, a weblapra meg elfelejtettem kitenni, talán a másik topicon pontosan meg tudják mondani. Április 2x-május 1 között szokott lenni, de most nem az állomás emeletén lesz, hanem a műv házban.
Hát, az utóbbi még nem venné el a kedvemet, de az E44 becsült ára forintra átszámolva (ÁFÁval persze) 2 millió felett van. Akkor most inkább nem rendelek, majd később. (Ha rámszakad a nemzeti bank meg a zótépé.)
A Bockholt mozdonyok eleg dragak (dragabbak mint a hasonlo termekek). Raadasul nem is igen pontos a kiviteluk, meg a hasznalt anyag sem igazan modellszerü (vaslemez akarcsak egy konzervdoboz).
OFF:
MTU motor, a vasutbuzulas topicban reszletesen ki lett targyalva. Tovabbi kepek a Gigant Club szerveren, engedelyt kertem a felhasznalasukhoz (link) de meg nincs valasz, remelem lesz.
mail ment, a videokazettaval kapcsolatban.
ON
OKÉ!
Kb. 9.30-ig érek oda, és 11-ig biztos ott vagyok. Én meg kiviszem a Tillig 120-at, legalább összevetjük... Bővebben szerintem emilben.
Off
Küldtem Neked egy e-mailt, nem terheltelek túl?
On