Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Be fog húzni, adj neki időt, a Breaking Bad egyszerűen utánozhatatlan! :))) persze ezzel együtt nem kizárt, hogy valakinek mégsem jön be... de egy évadot mindenképpp nyomj le belőle. Utána dönts :-)
Nekem a Breaking Bad az első pillanattól nagyon tetszett! Lehet, hogy ez a kedvenc sorozatom?
Viszont 2-3 rész után leálltam a Maffiózókkal, a Sons of Anarchy-val, a Broadwalk-kal... Rájöttem, hogy nem izgat már a bűnözők lelkivilága. Bár a Breaking Bad-ben meg pont a bűnözővé válás lelki oldala tetszett.
Én sem vallom azt, hogy az első néhány rész alapján el kell kaszálni egy sorit, és nem is szoktam ilyet csinálni, de pont a Breaking Bad-del jártam így. Csak nálam még a második nekifutás nem jött el. :) Egyszer eljön majd az ideje.
Most American Horror Story megy ezerrel, asszony pajtinak is bejött meglepő módon, illetve a Broadchurch még a jelenleg futók közül a nagy kedvenc. Igazi Killing feelingje van.
Holnap pedig végre elstartol a Hannibal, Mads Mikkelsennel! Yeah!
(Ezen a logikai síkon mozogva én a mai napig nem néztem volna meg a Breaking Bad-et például, második nekifutásra sikerült csak túllendülni az első pár részen... és így megnézve az eddigi részeket, sokat vesztettem volna :))
Nem értek egyet. Egy sorozat rengeteget fejlődhet minden tekintetben évadokon át, a kezdetleges - esetleges - botladozások megszűnnek, és a storyline sem egysíkú soha. A Dexternél pedig pláne.
Sorozatfüggőknek és netezőknek ajánlom, hogy nézzék meg az HBO GO oldalát. Egy regisztrációval lehet nézni a sorozatokat, filmeket és egyéb tartalmakat.
TWD s03e09-e12-ig. eléggé belendülnek a dolgok és végre komolyabb mélységet is kap a sori Rick pokoljárásával. kiváncsi vagyok mi sül ki a két csoport összetűzéséből, azt hiszem ma bevételre kerül a maradék;)
Elég vontatott, és nekem elég "megcsinált". Ez volt a bajom a House-al is. Sztem nem attól kidolgozott egy karakter, hogy bizonyos dolgokat 100x is megmutatunk (pl. Dexter állandóan eszik). Gondolom ez ilyen hangulat sorozat akar lenni. Nem mondom, hogy rossz...csak ez a szétvagdosós dolgok ugyanúgy nem hoznak lázba, mint a zombis történetek.
Nem Carl (bár gyereknek ez a név eleve!) karaktere a rossz, hanem a színész.
tipikusan az az arc, akinek a matekháziját még lemásoltam volna 83-ban, de sosem hívtam volna át autóskártyázni
Carl szar gyerekkora tulajdonképpen onnan datálódik, hogy kitört az őrület, de a gyerek olyan, mint aki már előtte sem volt épp a nevelés csúcsa... persze, nyilván, amiket átélt, amiben most él... de nem ártana Ricknek sem elbeszélgetnie vele, hogy ugyan fiam, az élőket azért hagyjuk még élni egy kicsit.
Azért valljuk meg őszíntén, elég szar gyerekkora van Carl-nak. :D
Nem meglepő, hogy nincs benne túl sok emberség, szerintem jól építgetik az ő karakterét.
Valahol azt olvastam, hogy a következő évadot visszafogottabbra tervezik... Ezzel alapvetően nincs bajom, de nem akarok még egy "farm ahol élünk" évadot.
Én már jóval előbb számítottam tőle ilyesmire, Morrissey elég érzékletesen hozta azt a figurát, akiről leír, annyira meg van kattanva, hogy az elborulása bármikor bekövetkezhet. Bármikor, amikor ellenkeznek vele.
Carl meg lehetne tökös anélkül is, hogy a lelkét egyelőre nem veszti el :-))) Bár én az elejétől úgy vagyok ezzel a kölyökkel, hogy eleve a nevelés csődje, köszönet Lorinak, másrészt Rick alig tud vele mit kezdeni- hát majd kénytelen lesz... a zombiapok kellős közepén köll(ene) nevelnie, ha még nem késő. Egyébként volt valami logika abban, amit mondott, de nem ártana kicsit még cizellálni a dolgot. :D
Az öreg arca mindent elmondott abban a bizonyos jelenetben.
A negyedik évad kezdése elég érdekes lesz, most, hogy bevonult fél Woodbury a böribe... baromi messze van az az október, bassssszus.
Carl, mint tökös? Ne vicceljünk már, elborult hülyegyerek lett, semmi emberség nincs benne... a TWD évadzáró nálam nem csalódás semmiképp. Hentelés helyett mást kaptunk... és ez cseppet sem baj. Attól, hogy nem cliff-es, (egyébként ez is nézőpont kérdése) részemről nagyon várós a következő évad. Andreát sajnálom... bár a hülye picsa -szindróma eluralkodott rajta, megérdemelte volna, hogy túlélje.
Ja, és az In the Flesh az első rész után több mint bíztató. A téma baromi érdekes, egy sikeresen levert járvány után, félig meddig kigyógyult zombik visszailleszkedése a társadalomba. Ilyet se láttunk még! :)