Nekem volt OII-n egy olyan probléma, hogy a központi zár menet közben ki-be zárta az ajtókat, ahogy épp gondolta, De ha megálltam már nem volt gond. Távirányítóval szabályosan nyitott és zárt.
A megoldást a gyújtáskapcsoló cseréje jelentette, ezt a szervízben a fedkomp. hibakiolvasása is kimutatta.
Azóta rendben működik. Elindulásnál bezár és kész, úgy marad. Bár nálad más lehet a gond.
Lehet ezt szépíteni, de felesleges.. Egy Audi-é fényévekre van tőle - sajnos....
Szoftveresen ki lehet iktatni, esetleg próbáld meg a fedélzeti számítógen nem lehet-e kiütni... Jobb oldali bajuszkapcsoló végén lévő billenőkapcsolót felül megnyomod egy picit hosszan és beléptél az állítási lehetőségekbe itt pedig fel-le tudsz léptetni a billenőgombbal.
A bajuszkapcsoló alsó gombjával meg aktiválsz, vagy kikapcsolsz....
Tulajdonképpen "értelemszerű" a dolog..
A SuperbII így működik, az OctaviaII-re már nem emlékszem, de szerintem annak is hasonlóan kéne....
2001/12 havi O1-en Nekem is volt ilyen az ajtó szétszedés és újraforrasztás nem segített. Nekem mindig 1 ajtón csinálta és Én sem tudtam bezárni a kocsit mert folyamatosan nyitogatta és kattogott. Mindig más ajtón jelentkezik vagy ugyanazon?
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Octavia II-m van Classic felszereltséggel (BUD motorkódos). Gyárilag nem volt benne ködlámpa ezért a minap vettem egy gyári ködlámpa szettet. A problémám csak annyi, hogy nem találom a rá csatlakozó vezetékeket. Elképzelhető hogy nincs is előkészítve? Ha igen akkor, hogy tudnám bekötni? Várom a mielőbbi válaszokat ötleteket. Esetlegesen egy olyan személy elérhetőségét aki bekötné. Márkaszervizbe biztos nem viszem be. :))) Előre is köszönöm.
Az érzékelős állásban a kis kapcsolóval az érzékenységet tudod állítani, de attól még össze-vissza töröl, amikor jónak látja. És nem akkor, amikor nekem kéne.
Én az érzékelős állásban szeretném azt, ami a régiben volt, hogy a kis kapcsolóval az intevallumot állítom.
Bal első ajtó, kárpit leszed, központi zár doboza kiszed, majd szétszed és forraszd át a forrasztható dolgokat... Ha esetleg ki tudod szúrni/szűrni, hogy melyik engedett el, akkor elég csak azt megforrasztanod....
Nekem - igaz VW Bora-val - tök ugyanez volt még anno....
Sziasztok. Tudtok esetleg nekem segíteni? Octavia 1999, össze vissza jár a zár. Már csak a csomagtartóból tudom zárni, onnan sem mindegyiket zárja be és aztán egyszer csak magától kinyitja. Ezt megcsinálja menet közben is. Már nem tudom sehol otthagyni. Volt már valakinek ilyen? Esetleg egy jó szerelőt Pesten ismertek, aki meg tudná csinálni?
Jaaa, bocsi ha félreérthetően fogalmaztam. Nem a teljesen a lényeg.
Hanem hogy pont fodítva működik mint a Fabian volt. Ott a 3-ason felfelé állt, 0-n lefelé.
Szal az lett gyanús, hogy sokan villogtak, pedig 0-son állt mint a Fabian mindig. Aztán megálltam és állítottam a tekerőn, akkor látom, hogy maxon fent volt.
Én értem, csak azt nem tudom, hogy Nálad mit jelent a teljesen.
Nekem elég tág tartományban állítja a fényszóró magasságát, de nem mondanám rá, hogy teljesen leállítja, mert az az én értelmezésemben max. 5-10 m bevilágított útszakaszt jelent, a teljesen fent pedig a Hubble űrteleszkópot.
Szóval mennyire változik a fényszóró magassága, mondjuk egy 10 m-re álló falon mérve?
Eléggé kopott a kerékőröm (O I. alufelni), segítsetek hol lehet beszerezni és kb mennyi lehet egy darab?
Ertelemszeruen nem lehet darabra venni, csak komplett szettet. A gyari kerékőr egy fillert sem er. Aminek esetleg ertelme lehett, az a McGard nevu szett (www.mcgard.com), ami ugyan szinten nem orok eletu, de legalabb elmelti eselye van megakadalyozni a kerektolvajok szandekat. Abbol egy szett 8-9 ezer korul van, es az Agroguminal lehet rendelni: http://www.agrogumi.hu/aez-oldalak/6496.htm.
Majd vehetsz újfajta gumiszőnyeget, berakod az új rögzítőket, és vehetsz újfajta textilszőnyeget is. :) Persze csak ha cserélgetni akarod...
Ám van egy apró bibi. Az elforgatós nem egyszerűen csak be van szúrva a kárpitba, hanem ott van egy kb. 8-as lyuk is. Szóval így most nekem a kárpit alatti vastag anyagba ment be az újfajta rögzítő.
De hogy a hátsó miért nem ugyanúgy van benne azt nem értem. Az csak simán be van (illetve volt) csavarva.
Nekem 2005-ös autóm van, gyári textil szőnyeggel kértem, de barátom 2005-ös autójába én csavartam be a tartókat a a padlókárpitba a gumiszőnyeghez. Nekünk még az elforgatós tetejű van (neki csak volt).
Később felfigyeltem arra, hogy változott a rögzítés módja.
Ha nekem elkopnak a gumiszőnyegeim, akkor hogy passzol majd az új szett a régi rögzítőkhöz? Azért 4 év után már látszik rajtuk az idő...