Milyen Zsolt?Nekem Vargha Bálint nevű ismerősöm van,ő csinálta.
Azt azért tudni érdemes,hogy garancia természetesen nincs hozzá,de ha bármi baja van,az úgyis javítható szoftveresen.Ha fizikailag törik,akkor tökmindegy ugyis...
Egyébként ez egy egyszeri vétel volt,egy totálkáros SuperB-ből jött.
nem titok...hosszas keresgélés és nyálcsorgatás után találtam rá,minden kiegészítővel együtt 550 euróért.Igen,kurva drága ( bocsánat ),de még így is olcsóbb,mint gyári opcióként.Rengeteg itt sokak által belinkelt kinai csodát megnéztem,szerintem kuka mindegyik.
Ár -érték arányban ez messze leveri bármelyiket.Hosszas tesztek elemzése után,ez korunk egyik leginteligensebb fejegysége-kis túlzással.
A térképe kiváló,a többi funkció is hibátlan ( dvd,mp3,stb)
Ja és a haver,aki beépítette,mindjárt bedobott egy gyári balos bajuszkapcsolót (tempomat)20 ezerért,ahhoz képest,hogy az okos márkakereskedés szerint 1.4 motorba nem lehet,valamint kanyarkövető ködfényszórók,hazakísérő fény.
Ezek ugye mind szoftveresen állítható dolgok,amik csak a magasabb felszereltségekhez járnak vagyonokért.Funcióként ezer ft-ért megcsinálja bárkinek,kivéve a tempomatot,ami ugye munkadíjjal 20.
Lassan egész extra lesz a vas...már csak egy RS moci kéne:)
Még mindeg van egy 2007-es oct I-es ből maradt komplett belső,ami szinte még zsír új bukét áraszt!!! Olcsón valaki vihetné mert útban van. Csak 45e ft!! Ülések,ajtókárpitok,középső box,kézifékkar,tetőkárpit,alsó nagy fix szőnyeg!! Árpád hídtól vihető. 20 3 283 227
Nem akarok business ronto lenni, de a ràdiok kodjai megvannak? Ha nem, akkor Skoda szervizben megmondjak, de nem ingyen. Mindegyik eszköz kérni fogja egy màsik autoba költöztetés utàn.
Nem sok car-tàrsrol tudok, akinek Classic felszereltségü autoja lenne O2-böl. A többiben meg széria a ködlàmpa. A Classictol vagy 40e ft-tal volt dràgàbb az ambiente, de sokkal több cucc van benne. Ràadàsul a Classic listaàràtol olcsobb akcios modellek, még több extràval, az Ambiente-re épültek. A dràgàbbak meg az Elegance-ra. Most az Octavia Clever modellek is az Ambiente-böl készülnek. Nem sok embernek van ilyen. (Nekem az üléskàrpitja viszont nagyon tetszik.)
Gyári vw golf audi skoda oktavia sérülés mentes lemez felni 6JX15H2 4 darab egyben eladó 12000/4db Érdeklődni Tel : 06-30-352-30-35 mckown@tvnetwork.hu
Köszönöm a válaszodat, végre valaki észrevette a kérdésemet. Nos amúgy érdekes mert egy vezeték ott van elöl. A bal oldalán a ködlámpa takaró alatt a karosszériában van egy lyuk és oda van bepattintva egy vezeték az egyik ködlámpára való csatlakozóval. Nah de ha ez ott van akkor hol a másik??? Mert ha ez ott van akkor a másik oldalon is ugyanott kéne lennie és ott meg sehol sincs... Igen mindenképpen villamossági szakemberre bízom a dolgot.
25-re gondoltam.Beszámítás nem nagyon,mivel egy komolyabbra cseréltem,erre már nincs szükségem.De ha ennyit nem kapok érte,akkor megtartom,mert a Columbust nem hagyom benne az autóban,ha eladom.
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni: - '00-ás 1.6 LX SO I-em van és az utóbbi 3 hétben a következőket észleltem: indítás után és kb.az első 2 km-en olyan érzés, mintha nem menne mindig az egyik henger. Amit még észre vettem:mintha "röffenne" néha alapjáraton, és ezt érzem az enyhén benyomott gázpedálon is (enyhén rúg). Vajon mi lehet a baja? Én a gyertyákra gondoltam...Lehetséges? Ha igen, akkor saját magam is ki tudom cserélni a gyertyákat? Válaszaitokat előre is köszönöm!