Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
1rész/1ügyről hallottam és Hannibal kibontakozása lesz az átívelő szál. Ezt egyébként hülyeségnek tartom, mert a gyilkos megismerése, és a folyamatos hosszú percekig tartó Hannibal-Will beszélgetések mellett, az ügy felgöngyölítésére kb. annyi idő jut majd, mint pl most is. Nagyjából semennyi.
Amit Mikkelsenről írsz igaz, de őt akkor is szívesen nézem, ha csak éppen eszik valamit, vagy valakit. :)
Szeretem a sorozatgyilkosos cuccokat, és mivel a Following vállalhatatlanul szar volt, reméltem, hogy a Hannibal hozza azt a szintet, amiért érdemes nézni. Egyelőre nem így van, és hiába jó Mikkelsen, a főszereplő fószer állandó halui, és a gondos effektet követő képzelgései baromi idegesítőek. Meg aztán ez a gombás téma is mekkora baromság volt már...
Én egy percig sem bántam, hogy néztem ezt a sorozatot. Úgy vélem, hogy remek szórakozást nyújtott.
A finálé számomra szívbemarkoló volt. Simon Merrells pedig jól játszotta Crassust. Ő egy olyan ellenség volt, akivel az első pillanttól kezdve tudtam szimpatizálni.
A legelső részt már a premier után leszedtem, de csak most kerítettem sort rá, hogy a Spartacus kiesett. Az első rész volt talán leggyengébb, de kíváncsivá tettek a folytatást illetően és még ment amikor leszedtem a többi részt is. Nekem nagyon bejött és részről részre egyre jobb. :)
A History Channel féle Vikings c. sorozatot senki nem nézni innen. Szerintem jóféle. Hajnalban ledaráltam az eddigi hat részét. Kissé beszippantott. :)
Most, hogy véget ért a Spartacus, helyette nagyon jó lesz hiánypótlásnak.
Utóbbi sorozatnak a zárása pedig nagyon bejött! A végén pedig mutatták az össze fontos szereplőt. Hiányozni fog ez a sorozat...
Egyelőre a göndör gyerek menti meg nálam a hatalmas taplóságával. Kicsit kicsavart, morbid karakterdrámába kezd átmenni sajna. Kár hogy egy kaptafa minden rész struktúrája.
Indul a reggel, poénos nyitás
Egy kis izelítő az összekötő sztoriból
Új arc az epizódban-reakció a képességekre
Egy újabb vihar áldozat
Nagy bonyodalom az összekötő szálban
Egy/két személyes vita
Bonyodalom megoldása
Gondolkodás, merengés, értékelés....lassú zene a végén
A következő rész ajaánlói nagyon jók, de aztán kiderül hogy a "trailer" jobb.
A színészi játék nagyon sokat számít, hiszen gyakorlatilag egy helyszínen játszódik a cselekmény. Persze Jessica Lange az abszulut favorit. (Nem véletlen az Emmy)
American horror story s1 - papa, a lekesedésed rávett engem is, hogy belekezdjek. csak tudnám, mi a picsáért halogattam ezt idáig? hatalmas ez a sorozat! Dylan McDermott-nak külön örülök. a 90 évek nagy reménysége volt az a Practice-szel aztán eltűnt a szemem elől. azt hiszem jó kis hetek következnek:)
végülis fogalmam sincs, h miért, de megnéztem nyitányt nem vagyok meggyőződve róla, h jó sorozat lesz, de néhány részt még tuti nézni fogok az azért meglepett, h ez nem is egy előzmény, hanem csak egy kis további játék Hannibal karakterével. én ezt nem tudtam.
Tetszett, bár már a közepénél tudtam, hogy itt valami nem stimmel, de legalább ezzel a résszel végre pozitívan sikerült meglepniük a készítőknek. :) Jó volt ez a Játsz/Ma feeling, épp a minap volt a tv-ben, a Hátsó ablak meg hatalmas kedvenc Hitch-től, úgyhogy meg voltam elégedve. Beckett azért nem egy Grace Kelly, Castle meg kurvára nem James Stewart, de abban a fekete ruciban nagggyon dögös volt a végén. :)