Kösszönöm szépen a segitséget minden ok:).Mostmár tudok olvasni uj szabályokat.Nem mintha a régieket tudtam volna .odamagy lezuzz ellenfél fekszik.nekem ezis elég.
Az mi,hogy a centeren meg rúgón,meg stb kívül mostmár mindenkire vonatkozik a personal foul? Eddig volt olyan, ami külön a centert "védte" a személyi hibától?
Poén: Játékosra ÁLLNI előnyszerzés céljából tilos... kiváncsi lennék a szitura, ami miatt ezt döntötte a "ad-hoc-hirtelen-ítélő" bizottság...
Az a baj hogy ha nem vagy elég "idegbeteg" és nem ütöd (senki nem ismeri a a törnyént rendesen) az asztalt akkor lehet hogy hülyék a dokik és baszakodnak (de ez nem az ő hibájuk mert nem ők hozták a törvényt):)) a sürgősségi ellátás megitélés meg orvosfüggő bár ha utolag bebizonyosodik hogy hibázott a doki akkor vissza kell fizetni a moneyt......
Ezért van már 100.000 feljelentés a korházak/orvosok---->vizitdíj ellen.....
Ma volt a szolnoki csata ott volt kint mentő----> oda kellett volna menni és akkor biztos hogy sürgi lett volna mert a mentősnek kötelssége ellátni mindenkit aki a nyilt rendezvényen oda megy a bajával......
Hétfőn vagy kedden felrakom a fórumra a teljes anyagot hogy mindeki tanuljon......még meg kell szerezni digitális formában:))))
Most értem haza a kórházból,kb 20 perc volt mire a kocsitól eltotyogtam a sürgősségire onnan elzavartak egy másik épületbe hogy ott fizesek be 1000 ftot és utána hajlandóak lesznek megnézni a térdemet,kb 1 órát sétálgattam ide oda,de minden jó ha jó a vége,"csak" zúzódott és elég szépen bevizesedett, remélem péntekre rendbejön és tudok segíteni az offense-nek,ja és üzenem Misinek hogy ha csúszik a csirke szállítmány akkor minden második playnél sack lesz :-)