Legolcsóbb nincs, csak legdrágább: OTP Web kártya 1290 Ft/hó. A többi banknál rengeteg feltételtől függően változik a havidíj.
Mopihoz hasonlóan nekem is a CIB-nél van netes Mastercard-om az Online számlacsomag részeként. Ez a csomag havi 549 Ft lenne, de mivel érkezik ide legalább 50000 Ft jövedelem utalásom és havonta indítok legalább két netbankos utalást, ezért havonta 149 Ft-ba kerül ez az egész.
Nekem a CIB-nél van, éves díja 0Ft. De kártyát csak bankszámlához lehet kérni, aminek meg általában van havidíja (számlacsomagtól függően 0Ft-tól 1990Ft-ig). Emellett talán kell a kártyafigyelő szolgáltatás is, ami max. 50Ft/hó.
Nem, a PayPal egyenleged 0, csak amikor vásárolsz, levonja a megfelelő összeget. A mi esetünkben a PayPal-os fizetés normál kártyás fizetésnek minősül de nem minden egyes eladó csinál biztosnágos fizető oldalt (ezek biztonságáért az Ebay nem is tudna felelősséget vállalni), hanem a PayPal összefogja ez, és rajta keresztül fizetünk és a pébnz továbbítódik az eladó felé.
Hello! Azt írja meg legyen szives valaki, hogy ha paypalon megadok egy - dombornyomásos- bankkártya számot akkor a kártyánt úgy kezeli mintha a paypal egyenlegem egyenlő lenne a kártya egyenlegvel vagy amikor kell akkor indít egy tranzakciót hogy levonnyom a kártyáról annyi pénzt amennyi utalni akarok. Mert nekem ez nem negyon tiszta a kártyával kapcsolatban a dolog ( rögtön ez: miért kell dombornyomásos ,miért nem tudok átutalni x ft ot egy sima lakossági folyószámlárór?).
Heló! Lenne pár kérdésem a paypalról. 1. Csináltam egy paypal címet, de nem regisztráltam rajta bankkártyát.Ha a "Withdraw"-nál kitöltöm az adatlapot(ország,név,bank neve stb.) akkor átutalják a pénzt? 2.Számít az ékezet? Én ékezet nélkül töltöttem ki a regisztrációnál az adatlapot. 3.A bank nevéhez- ha pl. otps számlám van -csak simán OTP-t kell írni?
Segítséget szeretnék kérni. Légyszíves küldje el valaki a telszámát nekem e-mail-ben, aki szánna rá pár percet, hogy megválaszolja pár kérdésemet, és jártas egy picit a PayPal-ban.
Hamarosan használnom kellene a rendszert, de nem ismerem.
Köszönöm a felvilágosítást a jutalékokkal kapcsolatban. Eszerint, ha valaki Paypallal fizet nekem, akkor levonnak 3-4%-ot? Hol lehet ezt megnézni a Paypalon? Hol keressem?
A 400 huf tranzakciója a bankodnál pillanatnyilag a zárolt tételeknél van. Miután ezt elkönyvelik 3-5 munkanap aztán lesz látható a számlatörténetedben és a közleményben ott lesz a 4 jegyű paypalos beírnivalód....
Megadtam a 3x8 számot szóköz és kötőjel nélkül. ezt írja ki:
The bank information you have added is invalid or missing. Please try again.
* You have entered an invalid IBAN number for a bank account in Hungary. Please make sure the number contains no dashes or spaces and is between 16 and 24 digits.
Nyitni kell bankszámlát, kérni hozzá dombornyomott vagy internet kártyát, regisztrálni a PayPal-on, (hozzáadni a kártyát) és fizetni a PP-on keresztül a kártyával. Egyszerű. Arra számíts, hogy mindez kb. 3 hét.
Esetleg kérj meg valakit, akinek már van, de szerintem érdemes beregisztrálni - a jövőben egy csomó mindenre lehet majd használni ezt a fizetési lehetőséget.