Én is hallottam őket egy botrányos koncerten a BNV A-pavilonjában. Csak állóhelyek voltak, a hodály zengett a visszhangtól, nagy csalódás volt (nem a zene, hanem a szervezés).
Igen a szokásos. Ezt a guglifordítósat is küldi a török.
Szegény nénikém, házmesterem, kutyám, csirkém, tubifexem,...... (a kívánt rész behelyettesítendő) megbetegedett és a kórházi ápolására kell sürgősen a pénz, csak azért adom el gyorsan és ár alatt :-)
Ezt a levelet Magyar ip cimről irták , Debrecen környékéről /utána nyultam a szolgáltatónál/
válasz a B3 hirdetésre
Hello,
Az elem továbbra is eladó, és 100%-ban eredeti. A termék jó állapotban van. Vettem a terméket,amikor dolgoztam Budapesten két évig, mint írnok egy csereprogramot. A csereprogram vége, és itt vagyok Angliában. Én értékesítési, mert azt szeretnénk, hogy a kifizetést egy új autót, és azt akarom, hogy eladja a Magyarországot, mert úgy vette, és azt minden a papírokat. Annak érdekében, hogy a folyamat az értékesítés, akkor használja a hajózási társaság, és akkor mindent elintéz. Sajnálom, de ezaz eladás a vészhelyzet, árulok, mert azt kell, hogy a kifizetést a két hét az autómat, és nem akaromelveszíteni ezt a kocsit. Ha tényleg vásárolni cikkem tudassa velem a lehető leghamarabb, de kérem, nem kínálnak nevetséges veszít az időmet, hogy tegyen javaslatot, és nem azért, mert az idő fogy egy kicsit rövid nekem, és egy gyors eladó van szükség. Lehet továbbra angolul? köszönöm
The price is 2200 euro. Like i told you the item is in Birmingham at the delivery company sealed and ready to be delivered. I have already paid taxes of delivery to avoid having to pay anything. If you accept purchase transaction will take place like this, I first need to know your name and delivery address after I'll send your details to the delivery company and they start the transaction. You will receive a sales contract and the invoice with all details and instructions to complete the transaction. In addition, you have 10 days to return policy to inspect and test the issue. If you do not like the question, the delivery service after the instrument back on my expense and they will refund your money, but I'm sure you love and that will not be necessary. This way you can see and inspect the item before I get paid. This service actually holds the money until the buyer is satisfied with the product. It's also a fair way of transacting online with what I saw. So when and if you're ready to start this process please send me an email with your full name and address, so I can start the transaction. They will contact you after the documents are ready. I await your decision as soon as possible. Respectfully, Roger
Szóval nincs is itt, meg kéri a pénzt, aztán majd lesz valami :-))))
Most értem haza a Tátra mellől, a barátok azt mondják ne aggódjunk Maria Varga miatt, már 10 éve olyan mint Pakson volt. Ráadásul most "tiszta", ez mit takarhat...
Szerintem szívás. Az oldalát elnézve nagyobb, nehezebb mint az SK1, ráadásul ha az ember más hangokat is szeretne, kell egy másik modul, billentyű, akármi, ami csak többlet.
Sajna a megfizethetőbbség gyakran párosul sokszoros kompromisszumokkal, de tényleg érdemes lehet kivárni a végét. Ettől függetlenül jelenleg szerintem továbbra is a Roland VR09 most a best buy kategória minden téren a klónok között.
A napokban ért haza Paks-rol a Jazz Kaláka, hatalmas sikereket maguk mogott hagyva a fiam első szava az volt hogy találkozott avval a bácsival akinek meg néztuk a hammond orgonáját ,és udvozol. Ezek után olvasva az alabi általad leirt és magasra minositett gyerek zenekar munkáját,nagyon boldog vagyok .És koszonom azt a kedvességet amit a fiam és zenekara irant nyujtottál .A gyerekeknek hatalmas támaszt jelent az amikor valaki egy kis helyen ,röviden szépet mond vagy ír . Mindig a legnagyobb tisztelettel
A videót is!:) Ilyen Yamahám is van, igaz lehelletnyi eltérések vannak, de az is beépített Leslie-s. Bár azt hiszem valamivel többet tud. Legalábbis a hangja jobban tetszik, de amit játszik a fiatalember, az jó!!
Azért gondolom akkortájt még ez sem lehetett túl olcsó...
Én úgy érzem, nem az a baj, hogy kevéssé ismertek, hanem inkább az, hogy nehezebben emészthető (bizonyos embereknek). Ráadásul kell egyfajta zenei nyitottság, hogy tudd értékelni és befogadni ezeket a dolgokat. Én azt vallom, és a barátaim ezt tudják rólam, ha 5-10 évig csak dzsessz menne az összes rádióban, akkor az lenne a sláger, mert az lenne belegyalulva az emberek fülébe. De az emberek nagy része passzív zenehallgató, tehát háttérzajra, és könnyen érthető témákra vágyik, nem többre. Nem szégyellem, a Collegium Musicum először nekem is nagy falat volt, kb 15 évesen, majd 4-5 év múlva újra belehallgattam a lemezbe, akkor már másként néztem rá, és minél többet hallgattam, annál inkább kinyílt előttem ez a világ. Az a szép ebben, hogy meg kell érte dolgozni, (nekem legalábbis meg kellett) és egy kis zenei érettség, kíváncsiság kell, hogy élvezni tudd.:))
És most már csak annyit! Most látom, miket hallgattok. SBB, Collegium Musicum, Ekseption, ezek mind nagy kedvenceim!!:)) Bár a CM-ot inkább akkor szeretem, amikor nem énekelnek.:)) Nagy bánatom, hogy nem láthattam Marián Vargát::(((( Ha felemlítem őket, még a zenészek nagy része sem tudja, miről beszélek, pedig ezek hatalmas zenék. Csak itthon hallgatgatom őket bakeliten, aki meghallja, 100-ból 99 csak áll értetlenül és vágja a pofákat, hogy hülye vagyok, hogy ilyen elmebeteg zenéket hallgatok, de szerintem nem én vagyok megőrülve!:))
Ami ennek a feltétele, az az, hogy akkor el kellene passzolni a b200-ast, úgy esetleg el lehetne kezdeni kaparászni, láttam, hogy egy l100-ast is hirdettek, szintén 160-ért, de ennyit egyben nem tudnék sajna rászánni, csak ha a másik elmenne, arra esetleg rápótolni. Amúgy leslie-vel bőven el vagyok látva, a próbateremben van egy Solton, nekem meg egy dc200 dynacord, és egy anconai super x10-es kályhacsöves egyrotoros. De az ajánlat amúgy tetszene, csak hirtelen nem tudom megszponzorálni:)) Köszi!!!!!