én a Wrathchild-ot meg a FOTD-ot, de még a HBTN-et is hagynám már a fenébe. Wrathchild helyett Prowler, FOTD helyett Clairvoyant, HBTN helyett PEN1 és LOTF.
Wildest Dreams
Új szám
Wrathchild
Lonliness Of The Long Distance Runner
Új szám
Új szám
Új szám
Flight Of The Icarus
Powerslave
Alexander the Great
Brave New World
Infinite Dreams
Fear Of The Dark
Halloweed Be Thy Name
Aces High
Runnig Free
Onnan vettem,hogy az amerikai turnén is ők voltak az előbanda és logikusnak tűnt h európába is áthozzák őket,úgyis régen voltak erre.
na de h az infód azt mondja nem ők leszenk akkor nem ők lesznek:)
a lényeg h a maiden jöjjön aztám nyomasson egy minimum 2 órás koncertet.
Mégsem valószínű hogy a Motörhead eljönne Debrecenbe Október 19-én mivel 18-án Londonban, 21-én Belgiumban ad koncertet.
Ugyanakkor a Maiden 21-én Szlovákiában lép fel.
Tehát kicsi a valószínűsége egy közös turnénak ha egyszerre lépnek fel ám pár ezer kilométer lesz a két szinpad között.
Én is letöltöttem egy-két számot. A Wildest D. már megvan. De sikerült letölteni még egyszer, csak akkor Dance of Death címen. Valamint a Hallowed Be Thy Name-et, valamelyik új dalnak álcázva :)
Ha erre gondolsz ez nem fake, tegnap kezdték el terjeszteni a neten. Én most is ezt hallgatom, első hallgatásra kicsit (nagyon?) Brave New World íze van a dolognak, teljesen olyan érzés, mint 3 éve, lehet, hogy ez csak szubjektív, de még annyira friss, hogy nem igazán tudnák róla érdemben nyilatkozni. Mindenesetre nem rossz anyag :)
Tegnap Dc-n elterjedt pár szám, amik a címük alapján az új albumról valók. Persze nagy részük Fake volt, de a Dance Of Death című szerintem az eredeti. A minősége nem túl jó, de a szám kifejezetten jó. Kb. 8 perces.
Wow! Miután Frankfurtban már kiplakátolták a jó hírt, hogy a Maiden visszatér a vén kontinensre, már kezdtem reménykedni, hogy betartják a szavukat, és tényleg visszajönnek hozzánk. Aztán most nyomás fel a honlapra, és már elkezdtem óbégatni, hogy csóri lengyelekhez eljönnek kétszer, meg Prágába is, csak hozzánk nem, amikor feltűnik egy ismerős név...
most meg nem tudom, hogy örüljek-e vagy bosszankodjak. Habár Debrecen még egy könnyen megoldható dolog lehet... csak majd anyám fejét nézem meg, hogy mit szól hozzá... :-)))) :-/