Ebből indultál ki és aztán meg néztél. Az utóbbi évek azok akkor mit takarnak nálad? Mert ha arra kívánnál utalni, hogy csak mostanában ment 300 fölé az árfolyam, akkor nagyon is helyesen tettem, hogy beírtam a 2009-es évet, amikor először ment 300 fölé. Vagy az nem számít talán?
Misi szerint csak tanulmányoznak bennünket:)) Lesz megállapodás szerinte! Szerintem meg nem, mert teljesen felesleges! Aki beruházni akar itt az be is fog, aki meg spekulálni akar, arra lesújt Matolcsy keze:DD
nem az a baj, hogy megsertodnek, hanem hogy nekunk is bajunk lesz ebbol, mert hiaba akarunk unortodoxak lenni, jo vege es ertelme nem lesz.
tul azon, hogy rosszul unortodoxok es tenyleg nem igy kellene, celszerutlen is. aki az erosebb, aze a hatalom---orok igazsag.
(ajemeffesitettem a valaszt)
(egyébként tényleg elgondolkodtató, egyfelől persze létezik a nyelv szegényedése, másfelől viszont a sok ékezet nyugodtan elhagyható lenne, ha valaki jól érti a nyelvet. hiába no, az irodalmi nyelv kivételével az egyszerűsodés irányába haladunk és ez szerintem sok szempontból jó)
És még jobban csökken a fogyasztás, ez kevesebb termelést tesz szükségessé, ami csökkenti a munkaerő létszámát és munkaidőt ami még kevesebb pénzt/munkabért hagy, ami miatt kevesebb fogyasztás....
Hiába tervez több cég is béremelést 2013-ra, egy felmérésből az derül ki, hogy ennek átlagos mértéke alatta marad a várt infációnak. Azaz: a reálbér bárhatóan csökkenni fog. Ráadásul a cafeteria szabályainak változása ugyancsak juttatásokat vehet ki a munkavállalók zsebéből.
Ebből látszik, hogy ennek a kormánynak rengeteg saját elképzelése van, és égnek a vágytól, hogy mindet megosszák a nemzettel. Azért mutatnak be minden héten legalább egyet.
Az elmúlt két év valóban nem volt egy diadalmenet, hiszen mindenki tudja, hogy kis hazánk élethalálharcot vívott a megnyomorítókkal. De most, hogy megnyertük a háborút, minden lehetséges...
Az a lányom volt tavaly. De mivel 2014-ben még mindig tanuló lesz és a tanteremben akkor sem lesz fűtés, hát megnézhatitek, ki fog abból a szakközépből Rózsika pártjára szavazni! Főleg, hogy még az önkori is fityeszes.